Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه حرم زینبیه ظرفیت جدیدی در اصفهان بوده و گردشگری شیعی را در این شهر رونق داده است، گفت: از این مکان مسیری هم برای پیاده‌روی اربعین ایجاد شده است لذا این مکان می‌تواند برای ایام حج هم به عنوان یکی از محل‌های گردشگری اسلامی دیده شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی صالحی، صبح امروز (جمعه) در نشست مشترک اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در استان اصفهان حدود ۵۰۰ هزار نفر حاشیه نشین وجود دارد، اخیراً هم طرحی برای ساماندهی به این محله‌ها ابلاغ شده که کارایی لازم را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شورای اسلامی شهر اصفهان خواستار بازنگری در این طرح است زیرا از بالا ابلاغ شده و نظرات استان‌ها در آن دیده نشده است، همچنین وظایف دستگاه‌های مختلف به نحوی مشخص نشده که چرخه کامل در برخورد با کارتن‌خواب‌ها، حاشیه‌نشین‌ها و مهاجران مشخص باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: اکنون این افراد جمع‌آوری و نگهداری می‌شوند اما پس از سه تا شش ماه مجدداً به چرخه آسیب باز می‌گردند، بنابراین لازم است طرحی ارائه شود که این افراد به چرخه اقتصادی وارد شده و دلایل ریشه‌ای که منجر به ورود آن‌ها به آسیب‌های اجتماعی شده شناسایی و مرتفع شود تا به زندگی عادی بازگردند.

وی با بیان اینکه حرم حضرت زینب بنت موسی (س) ظرفیت جدیدی در اصفهان بوده و گردشگری شیعی را در این شهر رونق داده است، گفت: از این مکان مسیری هم برای پیاده‌روی اربعین ایجاد شده است لذا این مکان می‌تواند برای ایام حج هم به عنوان یکی از محل‌های گردشگری اسلامی دیده شود.

صالحی اضافه کرد: درخواست می‌شود اصفهان هم در قانونگذاری به عنوان یکی از شهرهای زیارتی در نظر گرفته شود تا از امکانات حوزه گردشگری اسلامی بهره‌مند شده و این پایگاه عقیدتی تقویت شود.

وی ادامه داد: پس از تحولات افغانستان، بیش از ۱۰ درصد از افغانستانی‌هایی که به ایران مهاجرت کردند در منطقه زینبیه اصفهان ساکن شده‌اند، بنابراین توجه و ساماندهی این منطقه ضروری است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: هنوز موزه دفاع مقدس اصفهان راه‌اندازی نشده این در حالی است که کلنگ این مجموعه در سال ۷۶ بر زمین خورده است، با توجه به اینکه اصفهان بخشی از تاریخ دفاع مقدس است راه‌اندازی این مجموعه که با هزینه‌ای بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان تکمیل خواهد شد، ضروری است.

صالحی اضافه کرد: قرار است این موزه به عنوان یک میراث ملی در نظر گرفته شده و مورد استفاده قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت دهکده المپیک اصفهان گفت: اخیراً یک استادیوم با حمایت صنایع و ۳۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری درون استانی به بهره‌برداری رسیده که بزرگترین طرح ورزشی پس از انقلاب است، اما همچنان سالن چند منظوره، پیست دوچرخه و ۶۰ درصد از مجموعه استخرهای آن تکمیل نشده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: ظرفیت ملی قابل توجهی در اصفهان وجود دارد که می‌تواند جایگزینی برای مجموعه ورزشی آزادی باشد و تا آن مجموعه هم به عنوان یک سرمایه ملی کمتر مستهلک شود.

صالحی اضافه کرد: بستر توسعه این مجموعه فراهم بوده و شهرداری و مجموعه‌های بزرگ ورزشی استان هم برای ساماندهی این مجموعه اعلام آمادگی کرده‌اند که اگر با حمایت ملی به بهره‌برداری کامل برسد می‌توان در حوزه اقتصاد ورزش هم از این ظرفیت استفاده کرد.

کد خبر 536382

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علی صالحی شورای شهر اصفهان سخنگوی شورای شهر اصفهان حاشیه نشینی مجلس شورای اسلامی حرم زینبیه اصفهان اتباع افغانستانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شورای اسلامی شهر اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۶۶۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است

استاندار اصفهان گفت: شوراها یکی از مظاهر مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان است که با نگاه حکیمانه و فرمان امام(ره) شکل گرفت و مقام معظم رهبری هم در راستای همین نگاه حکیمانه در شعار امسال روی مشارکت مردم تأکید داشتند و به‌سمت مردم سوق داده شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سیدرضا مرتضوی صبح امروز، یکشنبه، در یکصدوسی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان حاضر شد و با گرامیداشت روز شوراها، اظهار داشت: روز شوراها فرصت مناسبی برای ارزیابی عملکرد و نحوه حرکت به‌سمت اهداف متعالی شوراها است و این روز را خدمت همه اعضای شوراهای استان، شهرستان و روستاهای کشور و به‌ویژه اصفهان تبریک می‌گویم.

وی با بیان اینکه شوراها یکی از مظاهر مشارکت مردم در تعیین سرنوشت خودشان است که با نگاه حکیمانه و فرمان امام(ره) شکل گرفت، افزود: مقام معظم رهبری هم در راستای همین نگاه حکیمانه در شعار امسال روی مشارکت مردم تأکید داشتند و به‌سمت مردم سوق داده شد.

استاندار اصفهان با یادآوری اینکه شوراها جلوه‌ای از حرکت بین مردم برای استقرار نظام جمهوری اسلامی است، گفت: شوراها بر اساس قانون اساسی و نگاه مکتبی دین ما شکل گرفته و جامعه را به‌سمت استفاده از خرد جمعی و مشارکت مردم در اداره امور پیش برده و بر همین اساس اتفاقات خوبی را رقم زده است.

وی خاطرنشان کرد: شکل‌گیری شوراهای شهری و روستایی از جمله مصادیق بارز حضور مردم در حکمرانی و بر اساس مسیر شوراها است، تشکیل شوراها موجب تحکیم پایه‌های نظام جمهوری اسلامی شد و ظرفیت شوراها به‌نحوی مورد استفاده قرار گرفت که مردم در حرکت جمعی برای حل مسائل پیرامونی خود مشارکت کنند و نظام ما به‌عنوان یک نظام مردمی با شکل‌گیری شوراها روند پایدارتری را پیدا کرد.

مرتضوی با ابراز اینکه سایر استان‌ها به عملکرد شوراهای کلان‌شهرها به‌ویژه اصفهان نگاه ویژه‌ای دارند، گفت: اصفهان محل رفت‌وآمد مسئولین مختلف است و تأثیرپذیری از نگاه و عملکرد و نحوه تصمیم‌گیری شورای شهر اصفهان در سایر شهرها و روستاها انعکاس خود را نشان می‌دهد و در بخش‌های مختلف این تأثیرپذیری را می‌بینیم حتی با این جزئیات که یک نماد در روشنایی شهر استفاده می‌شود، در شهرهای کوچک تأثیرگذاری آن دیده می‌شود  که این خود فرصتی برای تعامل و هماهنگی میان شوراها فراهم می‌کند.

وی با اشاره به رویکردهای متناسب دغدغه‌مند شورای اسلامی شهر اصفهان، گفت: توجه به مسائل زیست‌محیطی، نگاه به ظرفیت‌سازی تأمین انرژی، توجه به منابع آب، مصرف بهینه آن و مباحث صرفه‌جویی آب و ارائه کمک فکری به مدیریت استان در حوزه آب و توجه به مباحث حمل‌ونقل عمومی نشان‌دهنده نگاه عمیق شورای ششم به مسائل شهر و استان است.

استاندار اصفهان اضافه کرد: در این دوره از شورای اصفهان به مسائل شهری نگاه عمیق و ویژه‌ای شکل گرفته و این یک اتفاق مبارک است، اگر مدیریت شهری برای خط دوی مترو وقت بگذارد نسبت به ایجاد شهر کارگاهی در معابر و خیابان‌ها، اهمیت بیشتری دارد.

وی افزود: شورای شهر اصفهان علی‌رغم هزینه‌های اجتماعی به‌دنبال کارهای ریشه‌ای و عمیق رفته‌ و در این راستا تصمیمات خوبی در حوزه سلامت و گردشگری اتخاذ کرده است که جای تقدیر و قدردانی دارد.

انتهای پیام/170/+

دیگر خبرها

  • برپایی ۱۷۰ موکب از استان اصفهان در عراق برای زائران اربعین
  • یونس فضلی مسئول کوکیوان فدراسیون تکواندو کانادا شد
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • تفریح حق مسلم شهروندان است/ برگزاری تورهای رایگان گردشگری ویژه محلات کم‌برخوردار اصفهان
  • ۱۵ پروژه جدید به مجتمع گردشگری صفه افزوده شد
  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است