Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حفاظت، بهره‌برداری و امور اجتماعی حوضه آبریز فلات مرکزی گفت: امسال در طرح احیاء و تعادل بخشی آب‌های زیرزمینی ۱۰ هزار و ۵۰۰ حلقه چاه غیرمجاز باید تعیین تکلیف و مسدود شود.

به گزارش قدس آنلاین، «عبدالله فاضلی فارسانی » افزود: امسال علاوه بر انسداد این تعداد چاه باید تعداد ۲۰ هزار دستگاه کنتور هوشمند حجمی بر روی چاه‌های مجاز نصب شود تا بتوان به احیای منابع آب زیرزمینی کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه‌داد: با وجود تصویب اعتباری برابر یک‌هزار و ۷۹۱  میلیارد تومان در ۶ سال اخیر، در سال‌های گذشته اعتباری برابر ۸۵۷ میلیارد تومان (۴۸ درصد از اعتبارات مصوب) به طرح تخصیص داده شده است. معاون حفاظت، بهره‌برداری و امور اجتماعی حوضه آبریز فلات مرکزی خاطرنشان‌کرد: مقایسه مبلغ تخصیص‌یافته و اعتبارات مورد نیاز نیز نشان‌دهنده تحقق حدود ۱۰ درصد نیاز است، بنابراین تحقق اهداف موردنیاز با رویه کنونی تخصیص اعتبارات امکان‌پذیر نخواهد بود. فاضلی فارسانی اضافه‌کرد: درطرح احیاء و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی کشور در برنامه ششم توسعه و سال‌های بعد پیش‌بینی شده است که در مجموع ۱۲۵ هزار و ۲۱۷ حلقه چاه غیرمجاز مسدود شود که تا پایان پارسال ۶۴ هزار و ۹۹۹ حلقه چاه غیرمجاز مسدود شده است. وی، تعداد چاه‌هایی که در سال‌های بعد از برنامه ششم توسعه باید تعیین تکلیف و  مسدود شوند را ۱۴۱ هزار و ۶۲۶ حلقه برشمرد و گفت: اختصاص اعتبارات مورد نیاز این طرح کمک شایانی در احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرمینی کشور خواهد داشت. این مقام مسوول افزود: همچنین در این طرح پیش‌بینی نصب کنتورهوشمند حجمی به میزان ۱۰۷ هزار و ۴۱۶ عدد شده که تا پایان پارسال ۴۴ هزار و ۴۳۰ کنتور هوشمند نصب شده است و امسال باید ۲۰ هزار کنتور هوشمند حجمی بر روی چاه‌های مجاز نصب شود. فاضلی‌فارسانی خاطرنشان‌کرد: یکی از موارد مهم در طرح احیاء و تعادل‌بخشی منابع آب، اصلاح پروانه‌های بهره‌بردای است که پیش‌بینی شده در سال‌های برنامه ششم توسعه ۱۰۷ هزار و ۴۱۶ پروانه اصلاح شود که تا پایان پارسال ۲۲۲ هزار و ۶۰۹ پروانه اصلاح شده و امسال نیز باید ۹۳ هزار و ۴۹۸ پروانه اصلاح شود که به نظر با کمبود اعتبارات اهداف محقق نشوند. وی، تعدیل پروانه‌های بهره‌برداری را نیز از جمله اهداف طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب برشمرد که پیش بینی برای سال‌های برنامه ششم توسعه ۸۲۱ هزار و ۲۷۲ مورد بود و تا پایان پارسال ۹۲ هزار و ۶۲۵ مورد محقق شده است. معاون حفاظت، بهره‌برداری و امور اجتماعی حوضه آبریز فلات مرکزی گفت: تعدیل  ۸۵ هزار پروانه بهره‌برداری تا پایان امسال و  ۹۱ هزار و ۶۳۹ پروانه نیز برای سال‌های آتی در نظر گرفته شده است. فاضلی فارسانی ادامه‌داد: یکی از موارد مهم طرح احیاء و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی کشور در برنامه ششم توسعه و سال‌های بعد از آن، تعیین تکلیف چاه‌های حفر شده قبل از سال ۱۳۸۵ است که پیش‌بینی برای سال‌های برنامه ششم ۶۲۱ هزار و ۱۰۳ مورد بود که تا پایان پارسال فقط ۹ هزار و ۳۴۱مورد انجام شده است. وی بیان‌داشت: قرار است تا پایان امسال ۲۵ هزار حلقه چاه و در سال‌های بعد از برنامه ششم نیز ۶۹ هزار و ۲۸۰ مورد تعیین تکلیف شود. انتهای پیام منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: چاه غیرمجاز آب های زیر زمینی طرح احیاء و تعادل بخشی منابع آب تا پایان پارسال برنامه ششم توسعه حلقه چاه غیرمجاز تعیین تکلیف بهره برداری سال های بعد پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۷۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است

  خلیل‌احمد سلامی در دیدار نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اعضای ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر با‌نماینده ولی فقیه در استان اظهار کرد: حضور فارغ التحصیلان در عرصه اشتغال به معنی افزایش بهره‌وری تولید است و در این راستا وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بخشی از سهم اشتغال کشور در سال جاری را به اشتغال فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است.

وی افزود: سال گذشته ۳۵ هزار و ۸۴۰ نفر تعهد اشتغال سیستان و بلوچستان بود که با همکاری بین بخشی، فراتر از این میزان یعنی ۳۸ هزار و ۱۳۴ نفر توانستیم محقق کنیم.

رئیس ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان ادامه داد: از چهارم اردیبهشت و شروع هفته کار و کارگر، ۳۰۰ عنوان برنامه در سراسر سیستان و بلوچستان با هدف ایجاد شور و نشاط اجتماعی کارگران و خانواده های این عزیزان اجرا شد.

سلامی افزود: پیرو منویات رهبر انقلاب و با پیگیری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، موضوع امنیت شغلی کارگران در حال پیگیری است. 

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ۱۰ هنرمند فعال نمایش عروسکی تقدیر می‌شوند
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟
  • استاندار تهران: اتباع غیرمجاز بازگردانده می‌شوند
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • اقدامات لازم برای خروج اتباع غیرمجاز استان تهران از کشور در حال انجام است
  • انسداد ۱۶ حلقه  چاه غیرمجاز در مناطق «گلاهک» دماوند
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • جذب سه هزار معلم جدید در آموزش و پرورش هرمزگان
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید