Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین اردبيل، معاون بهره برداري و ديسپاچينگ شركت توزيع نيروي برق استان اردبيل با اشاره به اينكه اين اقدام با حضور 80 نفر از همكاران فني،در قالب 23 اكيپ عملياتي در سطح استان برگزار شد،خاطرنشان كرد: شبكه هاي توزيع به دليل گستردگي زياد آن نيازمند برنامه اي مدون جهت رسيدگي و تعميرات مي باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالهيان با بيان اينكه در اين برنامه، بهينه سازي روشنايي هاي معابر در دستور كار قرار گرفت، افزود :با توجه به اين كه هر پايه روشنايي معادل يك مشترك، برق مصرف مي كند، بهينه سازي هر كدام از اين پايه ها مي تواند در اطمينان از برقرساني به ساير مشتركان موثر باشد. وي گفت : همكاران شركت در اين اقدام با هدف كاهش مصرف برق و مقابله با خاموشي هاي احتمالي در زمستان ، چراغ هاي معابر شهرها و روستا هاي استان را اصلاح و بهينه نمودند. معاون بهره برداري و ديسپاچينگ شركت توزيع نيروي برق استان اردبيل هم چنين اعلام كرد: در جاده ها نيز به جز نواحي مه گير و حادثه خيز ، با همكاري اداره راهداري و حمل و نقل جاده اي چراغ هاي روشنايي جاده اي به صورت يك در ميان تعديل شدند. ناصر عبدالهيان در ادامه به شاخه زني درختان موجود در محدوده شبكه هاي برق در اين اقدام فراگير اشاره كرد و اظهار داشت: با همكاري شهرداران كليه شهرهاي استان و شهرداران مناطق پنج گانه شهر اردبيل ، شاخه زني درختان موجود در محدوده ي شبكه هاي برق انجام شد. وي هدف از شاخه زني را جلوگيري از خاموشي هاي ناشي از برخورد شاخه هاي شكسته شده درختان در اثر بارش برف يا طوفان با شبكه هاي برق اعلام كرد. معاون بهره برداري و ديسپاچينگ شركت توزيع نيروي برق استان اردبيل در پايان از هم استاني ها خواست با توجه به كاهش دماي استان و استقرار هواي سرد با مصرف بهينه برق و گاز خدمتگزاران خود را در تامين برق پايدار ياري كنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شبکه توزیع برق اداره برق برق استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۸۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد

نرسی قربان کارشناس انرژی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی را دارا است، گفت: ایران از لحاظ تئوری می‌تواند به هاب انرژی تبدیل شود و سال‌های سال در رابطه با آن صحبت شده است زیرا ایران یکی از بزرگترین ذخایر گازی جهان را دارا است.

وی ادامه داد: ایران از لحاظ جغرافیایی در منطقه‌ای قرار دارد که به چندین کشور مختلف راه دارد؛ اعم از کشورهایی که گاز دارند به همین جهت همواره بر سر این موضوع بحث بوده که ایران بتواند ایران گاز را از کشورهایی نظیر ترکمنستان که گاز دارند دریافت و به ترکیه، هند و.... بدهد که به دلیل تحریم‌ها مکان پذیر نبود.

به گفته این کارشناس انرژی تولید انرژی در کشور ما کم نیست، بلکه مصرف انرژی در کشور ما بسیار بالاست.

وی ادامه داد: برای به تعادل رسیدن تولید و مصرف باید تولید گاز افزایش پیدا کند زیرا گاز در سبد کشور ما سهم ۷۰ درصدی دارد و اگر بخواهیم تولید گاز را افزایش دهیم که برای تولید برق و سایر مصارف را پاسخگو باشد مستلزم سرمایه گذاری بیشتر است که مقدار آن بسیار بالاست و به گفته وزیر نفت ۲۰۰ میلیارد دلار برای سرمایه گذاری نیاز داریم.

به گفته قربان در صورتی که سرمایه گذاری صورت بگیرد باید سرمایه گذاری خارجی باشد تا پاسخگوی نیاز ما باشد.

قربان در رابطه با راهکارهای بهینه سازی مصرف، خاطر نشان کرد: راه کارهای مختلفی در این زمینه در نظر گرفته شده است که یکی از آنها قیمت گذاری است به گونه‌ای که قیمت انرژی را به جایی برسانند که صرفه‌جویی در آن بسیار جذاب شود که به علت مسائل سیاسی چنین امکانی وجود ندارد

وی ادامه داد: راه کارهای دیگری نظیر سرمایه گذاری وجود دارد و بهینه سازی به طوری که در خانه و ادارات حتی کارخانه‌ها سرمایه گذاری صورت بگیرد تا مصرف بهینه باشد و با توجه به اینکه سرمایه گذاری وجود نداشته این نوع از بهینه سازی هم میسر نشده است.

این کارشناس انرژی توضیح داد: سیاست‌های انرژی دولت مرتباً در حال تغییر است و هیچ زمان سیاست واحدی را در دولت‌ها مختلف نداشته‌ایم و همه این موارد دست به دست هم داده تا بهینه سازی به تعویق می‌افتد.

کد خبر 6090017 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • بهسازی و رفع افت ولتاژ پست برق مالکریم در مسجدسلیمان
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • باد و باران باعث خسارت به ۳۷ اصله پایه شبکه برق سیستان و بلوچستان شد
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟