Web Analytics Made Easy - Statcounter

این مراسم با مدیریت شبکه‌ی کتابخانه‌ی کوچک مهربانی، به صورت آنلاین و همزمان در ۶ شهرستان مختلف کشور با حضور منتخبین، جمعی از اولیا و مدیران و مسئولان آموزش و پرورش مناطق برگزار شد و۱۳ دانش‌آموز منتخب جایزه دریافت کردند.

محسن کچوئی، بنیان‌گذار «جایزه نادهی» و بنیانگذار کتابخانه‌ی کوچک مهربانی در این مراسم درباره‌ی چگونگی شکل‌گیری این جایزه گفت: «جایزه‌ی نادهی، سال ۱۳۹۴، در روستای کوچک و دورافتاده‌ی بهانگر از توابع شهرستان داورزن، شکل گرفت و طی ۵ دوره به بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز منتخب روستایی جوایزی اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال هم با همت و یاری کتابخانه‌ی کوچک مهربانی موفق به گسترش آن در سه استان مختلف شدیم.»
او در ادامه به اهداف برگزار کننده‌های این جایزه اشاره و عنوان کرد: «ما سهم خود را ادا می‌کنیم تا دانش‌آموزان مستعد روستایی با وجود مشکلات و کمبودهایی که دارند، انگیزه‌ی تلاش پیدا کنند. می‌خواهیم بدانند که برای ساختن آینده‌ای زیباتر، آماده‌ی همکاری و همیاری با آنها هستیم.»

دکتر سلیمانی، مدیرعامل مجموعه‌ی سرمایه‌گذاری نادهی و از حامیان این جایزه نیز درباره‌ی ضرورت حمایت نهادهای اقتصادی از پروژه‌های فرهنگی و سازمان‌های مردم نهاد که در روستاها فعالیت می‌کنند، سخن گفت.

در ادامه‌ی مراسم، جوایز دانش‌آموزان نخبه‌ی روستایی که سال گذشته در جشنواره‌های خوارزمی و جابربن حیان رتبه کسب کردند، اهدا شد.

ابتدا دانش‌آموزان روستاهای شهرستان سبزوار در خراسان رضوی با حضور معاون اداره آموزش و پرورش و مدیر انجمن اولیا و مربیان سبزوار جایزه‌ی خود را دریافت کردند.

سپس جوایز دانش‌آموزان شهرستان خانمیرزا از توابع لردگان در استان چهارمحال و بختیاری با حضور کوروش جهانی، رئیس اداره‌ی آموزش و پرورش خانمیرزا اهدا شد.

در شهرستان سامان از استان چهارمحال و بختیاری، معاون آموزش متوسطه‌ی شهرکرد و در شهرستان گندمان این استان، مجتبی نصیری، مدیر آموزش و پرورش گندمان جوایز دانش‌آموزان را اهدا کردند.

اهدای جوایز دانش‌آموزان در شهرستان لردگان نیز با حضور جهانبخش طهماسبی، مدیر آموزش و پرورش لردگان انجام شد.

آخرین بخش مراسم مربوط به اهدای جوایز شهرستان سیب و سوران در استان سیستان و بلوچستان بود که با حضور معاون پشتیبانی اداره آموزش و پرورش برگزار شد.

یادآور می‌شویم که برگزاری مراسم در سه استان مختلف به صورت همزمان و آنلاین، مرهون تلاش یک ماهه‌ی گروه کتابخانه‌ی کوچک مهربانی و حمایت و همراهی نمایندگان محلی و همچنین حسن اعتماد و همکاری مدیران و مسئولان ادارات آموزش و پرورش مناطق بود.

از خانم‌ها سحر خلیلیان، مریم سرلک و پریسا مهری‌نژاد در گروه کتابخانه‌ی کوچک مهربانی، آقای نوروزی در شهرستان خانمیرزا، خانم امیدی در اداره کل چهار محال و بختیاری، آقایان قنبری و امیری در لردگان، آقایان نصیری و امیری در گندمان و آقای  انور برفروشان در سیستان و بلوچستان برای همه‌ی تلاش‌هایشان سپاسگزاریم.

اسامی دانش‌آموزان صاحب رتبه در رشته‌های مختلف که «جایزه‌ی نادهی» را نیز دریافت کردند به شرح زیر است:

نام نام خانوادگی

رشته

رتبه

روستا

شهرستان

استان

ابوالفضل دیانی

نوجوان خوارزمی محور پژوهش

سوم کشوری

صالحات

خانمیرزا

چهار محال و بختیاری

نرجس بابا میر

المپیاد زمین شناسی

سوم کشوری

باغ بهزاد

خانمیرزا

چهار محال و بختیاری

تینا قاسمی

پژوهش

اول منطقه اول استانی

کنرک

گندمان

چهار محال و بختیاری

فاطمه نوروزی چم جنگلی

عکس گیاهان دارویی

اول استان

چم جنگل

سامان

چهار محال و بختیاری

مریم طهماسبی 

خلاقیت و نو آوری و کارآفرینی

برگزیده کشوری

کهیان

لردگان

چهار محال و بختیاری

آناهیتا طهماسبی 

خلاقیت و نو آوری و کارآفرینی

برگزیده کشوری

مشکدوزان

لردگان

چهار محال و بختیاری

کوثر دولت آبادی

گرافیک

دوم استان

دولت آباد

سبزوار

خراسان

محدثه برغمدی

تصویرسازی دیجیتال

دوم استان

برغمد

سبزوار

خراسان

ریحانه استاد

گرافیک

دوم استان

قلعه نو دهزار

سبزوار

خراسان

مصطفی فسنقری

گرافیک

دوم استان

فسنقر

سبزوار

خراسان 

غزل مهری

برنامه نویسی

اول کشوری

مهر

سبزوار

خراسان 

علی باهوت زهی

ساخت حشره کش برقی

دوم استان

شکبند

سیب و سوران

سیستان و بلوچستان

محمد پورمند

جابربن حیان

رتبه سوم استانی

مرگوک

سیب و سوران

سیستان و بلوچستان

کد خبر 1574575

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نخبگان روستا چهار محال و بختیاری سیستان و بلوچستان جوایز دانش آموزان سبزوار خراسان آموزش و پرورش دوم استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۲۹۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • گسترش مشکلات مدیریت پسماند در استان چهار محال و بختیاری
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • تأکید بر آگاه سازی دانش آموزان از نحوه برگزاری امتحانات نهایی