Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان از اقدامات ایمنی این اداره کل در خصوص زمین لرزه اخیر خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، یوسف عابدینی گفت: در اثر شدت زلزله، ۴ نقطه از محور بندرعباس به حاجی آباد و بالعکس به دلیل ریزش کوه، موجب انسداد اولیه شد که با هماهنگی پلیس راه استان، جهت حفظ جان و مال مردم اقدامات اولیه صورت گرفت و با تعیین مسیر جایگزین نسبت به بازگشایی اقدام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسارت‌های زلزله در راه‌های استان هرمزگان مورد ارزیابی قرار گرفت بازدید معاون اول رئیس جمهور از مناطق زلزله زده بندرعباس زلزله بندرعباس در جزیره قشم هم احساس شده است زلزله بندرعباس را لرزان

وی با اعلام اینکه در کیلومتر ۴۰ باند برگشت محور خروجی تونل شهید میرزایی در مجاورت ایست بازرسی، کیلومتر ۴۵ باند رفت محور بعد از ایست بازرسی شهید میرزایی، کیلومتر ۱۰۵ باند رفت ورودی تونل راهدار فداکار شهسواری و کیلومتر ۱۰۵ باند برگشت ورودی تونل تنگ زاغ در اثر سقوط و ریزش سنگ و ریزش ترانشه ها و انسداد ورودی تونل ها با بیشترین مشکل مواجه بودیم ابراز داشت: با تلاش راهداران و همراهی پلیس، ورودی های تونل تنگ زاغ و راهدار فدارکار شهسواری پاکسازی و رفع انسداد شد.

عابدینی خاطرنشان کرد: در محل ترانشه بعد از ایست بازرسی شهید میرزایی نیز با دو طرفه نمودن باند رفت این مقطع به فاصله دو کیلومتر، نسبت به هدایت ترافیک عبوری و سبک نمودن ترافیک انباشته شده، قبل از تونل شهید میرزایی اقدام شد و در نهایت آخرین مقطع مسیر نیز بازگشایی و با پاکسازی کامل باند برگشت در محل ترانشه بعد از ایست بازرسی شهید میرزایی، عبور در این مقطع نیز به صورت دوطرفه برقرار و عملیات رفع انسداد کامل محور به پایان رسید.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان در ادامه در خصوص نشست و رانش زمین در قسمت هایی از محور مواصلاتی بندرعباس-حاجی آباد گفت: در دو مقطع ذرتو (کیلومتر ۶۰ باند برگشت) و ترانشه قبل از ایست بازرسی شهید میرزایی (کیلومتر ۴۵ باند رفت) نیز نشستها و ناهمواری های بوجود آمد که با انتقال بیش از ۳۰۰ تن مصالح آسفالت گرم به محور، نسبت به تسطیح مسیر و ایمن سازی اقدام شد.

عابدینی اظهار داشت: در محل پل زیرگذر سیاهو، پل بزرگ ذرتو و پل های گیشان که دچار افتادگی پشت پلها و ایجاد اختلاف در سطح مسیر شده بود نیز با حدود ۲۰۰ تن آسفالت گرم تسطیح و رفع نقص در دستور کار قرار گرفت و با تلاش های راهداران و تیم های عملیاتی پایان یافت.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص میزان خسارت وارد شده به زیرساخت های جاده ای نیز ابراز کرد: سه اکیپ ارزیاب ابنیه فنی و نگهداری مسیر در محور مستقر و بصورت میدانی و عملیاتی نسبت به ارزیابی خسارات وارده به راه و ابنیه فنی اقدام نمودند و طبق برآورد های انجام شده توسط تیمهای ارزیاب راهداری، خسارت وارده به مسیرسه هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هرمزگان در پایان با اشاره به اهمیت محور بندرعباس به سیرجان و وجود بنادر شهید رجایی و شهید باهنر در استان گفت: با توجه به تاثیر این محور در حمل و نقل کالاهای اساسی، نهاده های دامی و تامین مواد اولیه کارخانجات کشور، خوشبختانه در کمترین زمان ممکن انسدادهای ایجاد شده در طول مسیر رفع شد و در مقاطعی نیز که در حال بازگشایی و رفع انسداد قسمت هایی از مسیر بودیم نسبت به خروج به موقع ناوگان حمل و نقل اقدام شد که این امر باعث شد کمترین توقف را در بحث حمل و نقل کالاها به اقصی نقاط کشور داشته باشم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: زلزله بندرعباس راهداری و حمل و نقل جاده ای هرمزگان استان هرمزگان رفع انسداد باند برگشت حمل و نقل اقدام شد باند رفت جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۱۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است

صاحب گل صالحی  اظهار کرد: مسیر ترانزیتی خاش به زاهدان از مسیرهای پرترافیک و پرحادثه سیستان و بلوچستان بوده که همواره سوانح پرشماری در آن رخ داده و تلفات جاده ای آن بسیار دردناک بوده، بنابراین رئیس جمهور و استاندار این استان تأکید ویژه‌ای داشته اند، تا این پروژه با اهمیت زودتر به مرحله اجرا در بیاید.

وی بیان کرد: این قطعه به طول ۴۲ کیلومتر و در فازهای مختلف از سوی قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه اجرا می‌شود.

فرماندار خاش با اشاره به اینکه ۲۰ کیلومتر از این مسیر با تلاش‌های پیمانکار در حال انجام است، ادامه داد: این قطعه با اعتبار اولیه سه هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال آغاز شده و هم اکنون بیش از ۶۰ دستگاه خودرو در مسیر اجرای پروژه فعال هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • نصب ۳ کیلومتر نیوجرسی در محورهای مواصلاتی شهرستان خوی
  • خراسان جنوبی در محاصره سیل ؛ بعضی روستاها تخلیه شدند | انسداد برخی محورهای مواصلاتی + تصاویر
  • انسداد محورهای مواصلاتی در خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • انسداد برخی از محور‌های مواصلاتی در خراسان جنوبی
  • انسداد ۲ محور اصلی در خراسان جنوبی در اثر بارش شدید باران و سیلاب
  • بازگشایی ۸ محور مواصلاتی مازندران در پی سیلاب روز گذشته
  • خط‌کشی ۱۰۰ کیلومتر محورهای مواصلاتی مازندران
  • مسدود شدنِ سه محور مواصلاتی در استان یزد
  • مسدود بودن سه محور مواصلاتی در استان یزد