Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: تنها حالتی که ممکن است فوتبال ایران به جام جهانی صعود نکند این است که ما هر ۴ مسابقه را ببازیم و امارات همه بازی‌هایش را ببرد و این چیزی شبیه معجزه است.

به گزارش قدس آنلاین، دراگان اسکوچیچ در جدیدترین اظهارات خود پیرامون تیم ملی فوتبال کشورمان، حضورش در کنار مربیان مطرح جهان به عنوان بهترین مربیان سال ۲۰۲۱ و اینکه چطور تیم ملی را شرایط این روزها رسانده صحبت‌هایی را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این گفت‌وگو را در زیر بخوانید:

* وضعیت تیم ملی فوتبال ایران برای صعود به جام‌جهانی مناسب است و فاصله چندانی برای حضور در قطر ندارید.

اصول فوتبال می‌گوید ما باید به جام‌جهانی راه پیدا کنیم. تنها حالتی که نمی‌شود به مسابقات صعود کرد این است که ما هر ۴ مسابقه را ببازیم و امارات همه بازی‌هایش را ببرد که این چیزی شبیه به معجزه است و عدم صعود ما چنین معنی می‌دهد.

* در دور اول مقدماتی هدایت تیم ملی ایران را ویلموتس به عهده داشت چگونه شرایط را به طور کلی تغییر دادید

در دور برگشت و زمانی که مسابقات به صورت متمرکز برگزار می‌شد باید تمامی ۴ مسابقه را حتی بدون از دست دادن یک امتیاز می‌بردیم. در بحرین فشار بسیار زیادی را متحمل شدیم اما خوشبختانه سربلند بیرون آمدیم.

* چه تغییراتی ایجاد کردید که تیم ملی ایران توانست به شرایط امروز برسد؟

من با روحیه و ذهنیت بازیکنان ایرانی آشنا بودم و از گذشته روی آنها شناخت داشتم. می‌دانستم با آنها چطور برخورد کنم که تمام توانشان را نشان بدهند. من ۶ سال در امارات، کویت، عربستان و ایران مربیگری کردم و فوتبال منطقه را خوب می‌شناختم به همین علت رفته رفته تفکراتم را پیاده کردم.

* در فوتبال ایران مربیانی مثل بلاژویچ فعالیت می‌کردند شما با این نفرات برای حضور در ایران مشورت گرفتید؟

خیر، متأسف هستم نتوانستم با او ارتباط برقرار کنم اما از اینکه مربیان کروات بزرگی در ایران کار کرده‌اند خوشحال هستم.

* به جزو بلاژویچ مربیانی مثل استانکو، کرانچار و برانکو در فوتبال ایران فعالیت می‌کردند که این آخری الان در عمان و در گروه دوم شرایط سختی دارد.

در گروه دوم تیم‌های قدر آسیا حضور دارند و طبیعتا بازی کردن در مقابل آنها راحت نیست برای تیمی مثل عمان هم کار سخت است ولی در مجموع ما در گروه بهتری قرار گرفتیم.در گروه ما هم کره‌جنوبی تیمی مدعی است که ما در تهران مقابل آنها به تساوی رسیدیم. در واقع تا به اینجای مسابقات ما به صورت حرفه‌ای‌تر از آنها امتیاز جمع کردیم. الان هم به جایی رسیدیم که دو بازی پیش‌رو را در ایران بازی می‌کنیم و همانطور که گفتم مشکلی برای صعودمان به جام‌جهانی وجود ندارد.

* شما مربی هستید که بدون شکست روی نیمکت تیم ملی فعالیت می‌کنید، چه احساسی از این اتفاق دارید؟

این موضوع حقیقت دارد اما گذر زمان به من نشان می‌دهد که باید رو به جلو حرکت کنم. اتفاقات قبل پشت سر گذاشته شده و تنها چیزی که ذهن من را مشغول می‌کند ادامه مسیر است که چگونه پیش برود.

* همین آمار و رکورد باعث شده نام شما در کنار ۲۵ سرمربی برتر فوتبال دنیا در سال جدید قرار بگیرید. نظرتان در این مورد چیست؟

قرار گرفتن نام من بین آن همه اسامی بزرگ خوشایند است ولی در کنار من مربیانی مثل ماریو تات، زگانیر و ... حضور دارند که همه با هم کار می‌کنیم این موفقیت هم حاصل تلاش جمعی است.

* و البته در تیم ملی ایران بازیکنان بزرگی حضور دارند.

بله بازیکنانی مثل آزمون را داریم که چند سال است در زنیت فوتبال بازی می‌کند، مهدی طارمی در پورتو یکی از بازیکنان این تیم است و علیرضا جهانبخش در هلند حضور دارد. نفرات دیگری نیز در لیگ‌های اروپایی داریم که قطعا حضور آنها در فوتبال اروپا باعث می‌شود فرهنگ فوتبال ایران تغییر پیدا کند. تیم ملی ایران در کنار ژاپن، استرالیا و کره‌جنوبی می‌تواند از نظر تاکتیکی پیشرفت چشمگیری داشته باشد و در جام‌جهانی برای فوتبال آسیا تبلیغات گسترده‌ای انجام بدهد.

*عملکرد صادق محرمی که در لیگ کرواسی بازی می‌کند را چطور می‌بینید؟

او بازیکن دیناموزاگرب است. این بازیکن را از ۱۶ سالگی در لیگ برتر فوتبال ایران بازی دادم و مطمئن هستم می‌تواند در آینده موفق شود. محرمی فقط یک فوتبالیست نیست و شخصیت خوبی دارد و در آینده توانایی‌های خوبی از خود نشان خواهد داد.

* شما در این گروه بازی سختی مقابل کره داشتید که در آن مسابقه چند ضربه به تیر دروازه حریف زدید.

ما علاوه بر اینکه فوتبال خوبی ارائه می‌کنیم خوشبختانه از لحاظ دانش فوتبالی هم در سطح بالایی قرار گرفته‌ایم. در آن بازی فرصت‌های زیادی داشتیم که از دست رفت. این را هم در نظر بگیرید نوع فوتبال تیم ملی به شکلی است که رقبا حتی نتوانستند یک امتیاز به راحتی از ما بگیرند. فراموش نکنید در مسابقاتی که ما در بحرین داشتیم هر کدام از بازی‌های جنبه پلی‌اف داشت ولی ما حتی یک امتیاز هم در آن دوره به رقبا ندادیم.

* شما در لابه‌لای صحبت‌هایتان به برانکو اشاره کردید که در فوتبال ایران نتایج فوق‌العاده‌ای کسب کرده است در این مورد چه نظری دارید؟

بله، پرسپولیس در چند مرحله موفق شد به فینال لیگ قهرمانان آسیا برسد و در لیگ ایران هم یک تیم موفق محسوب می‌شود. لیگ ایران پا به پای تیم ملی پیش می‌رود و در این جا همه چیز برای موفقیت فراهم است. دوست دارم مردم اروپا یک روز ببینند که نگاه مردم به فوتبال در ایران چگونه است و طرفداران فوتبال چگونه با تیم‌هایشان زندگی می‌کنند.

* تفاوت مربیان کروات با ایرانی را در چه می‌بینید؟

نمی‌شود این دو موضوع را با هم قیاس کرد اما مربیان کروات در فوتبال ایران تأثیر زیادی داشتند و هنوز هم این رویه ادامه دارد. به طور مثال زوانیمیر سولدو هدایت تیم مثل تراکتور که در ایران یک تیم قدرتمند است را بر عهده گرفته و این نشان می‌دهد شیوه فوتبال کرواسی را ایرانی‌ها می‌پسندند. در واقع تفکر مربیان کروات در ایران جواب می‌دهد.

* آیا کسب عنوان دومی کرواسی در جام‌جهانی روسیه در حضور مربیان کروات در اقصی‌نقاط دنیا تأثیرگذار بود؟

قطعا.

* البته تیمی مثل ایران هم فقط یک گل برای رسیدن به مرحله دوم کم داشت.

در دوره گذشته جام‌جهانی ایران کیفیت خوبی داشت و شانه به شانه اسپانیا، پرتغال و مراکش حرکت کرد. حتی در جام‌جهانی قبلی هم این تیم بازی مقابل آرژانتین را با گل بازیکن بزرگی چون مسی واگذار کرد. این نشان می‌دهد فاصله‌ها در فوتبال هر روز در حال کم شدن است.ایران تیمی قدرتمند محسوب می شود و سزوار این است که در جام جهانی حضور داشته باشد و خود را نشان بدهد.

* ایران در جام‌های جهانی گذشته با بوسنی هم همگروه بود و یکبار هم مقابل این تیم تحت هدایت شما به میدان رفت از آن بازی تدارکاتی چه  مسائلی دستگیرتان شد؟

اتفاقا در آن بازی موارد خاصی دیدم چون تیم ما در حال شکل‌گیری بود و نقاط ضعفی وجود داشت که آنها را برطرف کردم. آن مسابقه با بوسنی نیز کمک‌های زیادی به ما کرد.

*آیا به زندگی در ایران عادت کرده‌اید، از نظر امنیت مشکلی ندارید؟

من در جایی زندگی می‌کنم که فوق‌العاده است. شاید برخی چیزها خیلی در حد بالایی نباشد اما من راضی هستم و اتفاقا امنیت بسیار خوبی در ایران برقرار است. برخلاف آنچه در اروپا می‌گویند ایران کشوری امن است و من تا امروز هیچگونه مسائلی درباره ناامنی و این جور چیزها ندیدم.

* شما در بازی آینده باید به مصاف عراق بروید تیمی که ظاهراً سخت آن را شکست می‌دادید.

قبل از حضور من گفته می‌شد ۱۰ سال است که ایران عراق را شکست نداده ولی از روزی که هدایت تیم ملی را قبول کردم دو بار این تیم را شکست دادیم. من به همه چیز فوتبالی نگاه می‌کنم، به اینکه فشاری روی بازیکنان وجود داشته که ۱۰ سال موفق به شکست عراق نشده بودند توجه نکردم و حالا هم امیدوارم در دیدار آینده حریف را شکست داده و جشن صعود بگیریم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دراگان اسکوچیچ تیم ملی فوتبال ایران مقدماتی جام جهانی قطر جام جهانی قطر فوتبال ایران تیم ملی ایران مربیان کروات جام جهانی جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۱۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مورینیو، دشان و آنچلوتی تا آلونسو، کلوپ و فان خال؛ کدام مربیان بزرگ به همکاری با لیورپول «نه» گفتند؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، باشگاه فوتبال لیورپول این روز‌ها با چالش مهمی مواجه است. مدیران آنفیلدی سخت در تلاشند که جانشین شایسته‌ای برای «یورگن کلوپ» بیابند.

بعد از آنکه در زمستان گذشته مربی محبوب آلمانی به طور رسمی اعلام کرد در پایان فصل به همکاری ۹ ساله اش با قرمزپوشان خاتمه داده و وارد دوره استراحت خواهد شد، سران باشگاه انگلیسی به تکاپو افتادند تا بهترین گزینه ممکن را برای پرکردن جای خالی کلوپ را پیداکنند.

آنها فهرستی از بهترین مربیان کنونی را تهیه کردند که در صدر آن، «ژابی آلونسو»، سرمربی موفق فصل جاری بایرلورکوزن آلمان و بازیکن سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۹ لیورپول، قرارداشت.

مربی اسپانیایی به علت تعهد زیادی که نسبت به تیم بوندس لیگایی دارد، برخلاف همه انتظارات، پیشنهاد «قرمزها» را ردکرد اما او تنها مربی بزرگ و صاحب نامی در تاریخ نبوده که به پیشنهاد تیم لیگ برتری جواب رده داده است.

در این گزارش نگاهی به گذشته داریم و مرور می‌کنیم کدام مربیان بزرگ با پیشنهاد لیورپول مواجه شدند، اما در نهایت پاسخ منفی دادند:

۱-ژابی آلونسو

اگر بخواهیم تازه‌ترین مربی سرشناس جهان که به حضور در آنفیلد علاقه‌ای نشان نداد، را معرفی کنیم، بدیهی است باید به سراغ «آلونسو» برویم. وقتی کلوپ هفته‌ها قبل از خروجش در پایان فصل از تیم لیگ برتری گفت، مدیران تصمیم گیرنده برای انتخاب جانشین خواهان مربی بزرگی بودند که «ژن» باشگاه را داشته باشد. پس خواستار همکاری با سرمربی لورکوزن شدند اما مربی با کلاس، جوان و جویای نام، رفتاری حرفه‌ای کرد. او یک سال و نیم قبل در زمانی که بایر در اوج بحران قرارداشت و با مساله سقوط دست و پنجه نرم می‌کرد، به عنوان ناجی برگزیده شد.

آلونسو برای خود پروژه‌ای تعریف کرد که به قهرمانی منجر شود. همان افتخار بزرگی که در فصل جاری برای تیم بوندس لیگایی به ارمغان آورده؛ آن هم در شرایطی که با اقتدار و درخشش به این مهم رسیده است.

مربی ۴۲ ساله اسپانیایی می‌داند در آغاز مسیر پرچالش حرفه مربیگری بوده و قدم‌ها را باید محکم بردارد. او به خاطر تعهد اخلاقی که به لورکوزنی‌ها داشت و این که مانع تبلیغ منفی علیه خویش شود، به همکاری با لیورپول پاسخ منفی داد و گفت حداقل یک فصل دیگر مایل نزد تیم ژرمنی کارکند.

این در حالی بود که حتی بایرن مونیخ هم برای جانشینی توماس توخل وی را می‌خواست، اما با این وجود لژیونر پیشین به قرارداد و تعهدش وفادار ماند.

۲-ژوزه مورینیو

در سال ۲۰۰۴ باشگاه انگلیسی همچون حالا با چالش انتخاب سرمربی جدید مواجه بود. مدیران باشگاه روی گزینه‌های مثل رافائل بنیتس و ژوزه مورینیو نظرداشتند. البته گزینه اول بنیتس بود که در نهایت انتخاب شد.

در این مورد برخی رسانه‌ها نقل کرده اند که از طرف باشگاه با هر دو گزینه، رایزنی‌های صورت گرفت. باشگاه هم در نهایت بیشتر به همکاری با بنیتس علاقمند بود.

مورینیو، آقای خاص فوتبال جهان، هم وقتی فهمید برای همکاری «آپشن شماره یک» تیم آنفیلدی نیست، پاسخ رد داد. چرا که توقع داشت گزینه اول باشد.

جیمی کرگر، اسطوره باشگاه و ستاره قرمز‌ها در سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۳ چندی قبل در برنامه ایی تلویزیونی گفت: «آن موقع مقام‌های تصمیم گیرنده باشگاه کاملا بنیتس را بر مورینیو ترجیح می‌دادند. همین موضوع مربی پرتغالی را ناراحت می‌کرد تا جایی که پاسخ منفی داد. احتمالا روسای باشگاه نگران بودند که مورینیو بیاید و از آن رفتار‌های گاه عجیب و غریبش کند و باعث ناراحتی شود.»

در ارتباط با این مورد حتی یک سال قبل روزنامه دیلی میل در گزارشی ادعا کرد در تابستان ۲۰۱۵ که هنوز باشگاه سراغ یورگن کلوپ نرفته بود، برای بار دوم به مورینیو پیشنهاد داد که وی آن را نپذیرفت.

۳-دیدیه دشان

در سال ۲۰۱۰ که جایگاه بنیتس در لیورپول متزلزل و از محبوبیتش کاسته شده بود، «دیدیه دشان»، سرمربی کنونی تیم ملی فرانسه در سطح بالای فوتبال حرفه‌ای می‌درخشید. مربی فرانسوی موناکو را به فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال ۲۰۰۴ رسانده بود هرچند مقابل پورتو تحت هدایت مورینیو بازنده شد. همین مربی شش سال بعد در مارسی اولین قهرمانی اش را در لوشامپیونه کسب کرد.

همان زمان بود که بحث حضورش در لیورپول مطرح شد. رسانه‌ها عنوان کردند به دشان از پیشنهاد کار شده، اما وی نپذیرفته است.

وی بعد از مدتی به خبرنگاران در حاشیه مراسمی ورزشی گفت: «بله... این خبر که لیورپول به من پیشنهاد داده، درست است. از این بابت بسیار خوشحالم و افتخار می‌کنم باشگاهی به بزرگی لیورپول به همکاری با من علاقمند بوده، اما حالا چیز‌های مثل تداخل زمانی مطرح است. چون نسبت به مارسی تعهد دارم و باید برای باشگاه، بازیکنانش و همینطور هواداران پرشورش تلاش کنم. نمی‌توانم دو روز قبل از شروع فصلی جدید، به همکاری با آن، پشت پا بزنم. واقعا از این که بحث پیشنهاد لیورپول آمد، خوشحال شدم، اما تصمیم من قطعی است و این که باید بمانم و با مارسی ماجراجویی کنم.»

به این ترتیب دشان ماند تا این که سال ۲۰۱۲ باشگاه را ترک کرد و زمام امور تیم ملی فرانسه را برعهده گرفت. حالا هم ۱۲ سال است که زمام امور «خروس‌های آبی» را در اختیاردارد و در این مدت توانسته تیمش را به دو عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی جهان برساند.

۴- فرانک دبوئر

وقتی دوران کنی دالگیش در سال ۲۰۱۲ در لیورپول به سر رسید، فرانک دبوئر، مربی جوان و دارای ایده‌های تاکتیکی بسیاری در آژاکس بود که در لیگ هلند مرتب قهرمان می‌شد.

در آن موقع مربی ۵۳ ساله در یکی از اظهاراتش گفت: «علاقمندم به جزیره بازگردم، اما پروژه‌ای که برعهده می‌گیرم، باید همه همه چیز با هم جفت و جور باشد. همین نکته را هم به لیورپولی‌ها گفتم. بیان کردم دریافت پیشنهاد همکاری آنها، باعث افتخارم است، اما من یک سال دیگر به آژاکس تعهد دارم و این که بخواهم زودتر از موعد بیایم، چیز زیبایی نیست.»

ملی پوش سابق هلند البته سرانجام به لیگ برتر آمد. وقتی که کارش با آمستردامی‌ها به اتمام رسید، با کریستال پالاس قرارداد بست. هرچند تنها بعد از ۷۷ روز از حضورش و ۴ باخت پیاپی از کار برکنارشد. آنقدر عملکردش ضعیف بود که مورینیو او را به تمسخر گرفت و دبوئر را «ضعیف‌ترین مربی تاریخ لیگ برتر» معرفی کرد.

۵-کارلو آنچلوتی

شاید کمی باورش سخت باشد، اما کارلو آنچلوتی، سرمربی بزرگ و نامدار کنونی رئال مادرید نیز می‌توانست روی نیمکت لیورپول بنشیند، اما آنگونه که نقل می‌شود، به پیشنهاد همکاری با قرمزپوشان پاسخ رد داد.

در این مورد «هری ردنپ»، سرمربی اسبق بورنموث، وستهام، ساوتهمپتون، تاتنهام و کوینیزپارک رنجرز اخیرا در یک برنامه تلویزیونی عنوان کرد از طریق منابعی شنیده در سال ۲۰۱۵ لیورپول از طریق یک واسطه به آنچلوتی پیشنهاد همکاری داده که پاسخ منفی گرفته است.

۶-یورگن کلوپ

تعجب نکنید! خود یورگن کلوپ هم زمانی به لیورپولی‌ها پاسخ رد داد. درست است که او از سال ۲۰۱۵ زمام امور تیم را برعهده گرفت و نزد هواداران بسیار محبوب شد، اما سه سال قبل از آنکه به آنفیلدرود وارد شود یعنی در زمانی که سرمربی بروسیادورتموند بود، با پیشنهاد کار تیم انگلیسی مواجه شد که پاسخ مثبت نداد.

در این مورد اسکای اسپورت در مقاله‌ای نوشت در سال ۲۰۱۲ سران باشگاه برای جانشینی دالگیش دنبال «کلوپو» بودند که در دورتموند بسیار عالی کرده بود. پس به او پیشنهاد دادند، اما «آقای عادی» به خاطر قرارداد و تعهدی که داشت، نپذیرفت. او ماند تا این که ۳ سال بعد به نیمکت تیم رسید.

مربی آلمانی نیز یک سال قبل در این باره به یکی از خبرنگاران گفت: «البته که از دریافت پیشنهاد لیورپول آن موقع خوشحال شدم. چون افتخاری برایم بود. به خصوص که می‌توانستم در تیمی بزرگ در لیگ برتر فعالیت کنم. با این حال تا سال ۲۰۱۵ با دورتموند قرارداد داشتم و اجازه نداشتم جایی دیگری بروم. از کارکردن در بروسیا راضی بودم و دلم می‌خواست به فعالیتم ادامه دهم.

۷-لویی فان خال

قبل از معرفی برندان راجرز در سال ۲۰۱۲ لیورپولی‌ها مذاکراتی با «لویی فان خال» نیز انجام دادند. در آن موقع مربی هلندی فعالیتی نداشت و بعد از دوران پرتنش کار در بایرن مونیخ مشغول استراحت بود. در پایان گفت و گوها، اما همکاری با تیم انگلیسی را قبول نکرد.

خودش می‌گوید: «این موضوع که با لیورپول مذاکره کردم، حقیقت دارد. با این وجود وقتی همه چیز را ارزیابی کردم، متوجه شدم حضورم در این تیم نمی‌تواند مفید باشد. در نهایت علاقه‌ای نشان ندادم و پاسخم منفی شد. حتی بعد باشگاه تاتنهام پیشنهاد داد، اما جوابم یکسان بود. در واقع من دنبال چالش کاری قوی تری می‌گشتم.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از مورینیو، دشان و آنچلوتی تا آلونسو، کلوپ و فان خال؛ کدام مربیان بزرگ به همکاری با لیورپول «نه» گفتند؟
  • بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • فاجعه در بازی پیشکسوتان استقلال - تهرانجوان ؛بازیکن پیشکسوت ایران جوان وسط بازی با استقلال فوت کرد
  • حسن زاده: برای هدف بزرگ‌تری از صعود به جام جهانی بازی می کنیم
  • حسن زاده: هدف‌ بزرگ‌تری از صعود به جام جهانی داریم
  • برای هدفی بزرگ‌تر از صعود به جام جهانی بازی می کنیم
  • خلاصه بازی فوتسال ایران ۶ - ۱ قرقیزستان؛ ایران به جام جهانی فوتسال رفت + ویدئو
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • خسرو حیدری ۱۱ بازیکن برتر تاریخ ایران را انتخاب کرد | از فامیل بازی تا حضور عجیب برخی از هم تیمی ها
  • بمب بزرگ استقلال پس از تغییر مالکیت