Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید ملانوری روز شنبه در نشست مدیریت کرونا در کانون‌های تجمع جمعیت که در محل استانداری برگزار شد، افزود: براساس آخرین گزارش‌های مربوط به رنگ‌بندی‌ها، شهرستان‌های بیرجند و قاینات که قرمز بودند این هفته به وضعیت نارنجی تغییر رنگ دادند، شهرستان‌های فردوس و طبس قرمز و مابقی شهرها نیز زرد هستند.

وی با اشاره به اظهارات فرمانداران ۲ شهرستان قاینات و بیرجند که موفق به کاهش رنگ‌بندی شدند اظهار داشت: با تشکیل تیم‌های واکنش سریع و از طریق آموزش و فرهنگ‌سازی باید به گونه‌ای عمل کنیم تا کسانی که نسبت به تزریق واکسن اقدام نکرده‌اند، مجبور به انجام آن شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی گفت: براساس گزارش‌های دانشگاه علوم پزشکی، عادی‌انگاری، رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی، استفاده نکردن از ماسک و انجام ندادن واکسیناسیون نقش مهمی در میزان ابتلاها و فوتی‌های این بیماری دارد.

وی افزود: دستگاه‌هایی همچون جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و نیز فرمانداران باید در بخش‌های وابسته به فعالیت‌های اقتصادی مداخله کرده و نظارت جدی داشته باشند.

ملانوری تاکید کرد: با واحدهای صنفی پروتکل‌شکن باید به عنوان تخلف صنفی برخورد شود.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی در زمینه رعایت پروتکل‌ها و فاصله اجتماعی در بازار و نیز واحدهای صنفی نسبت به میانگین کشوری شرایط مطلوبی دارد گفت: باید تلاش کنیم باز هم این وضعیت را ارتقا دهیم و لازم است در این راه از تجربیات ارزشمند یک سال و نیم گذشته در مدیریت بیماری بهره ببریم.

استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه کارکنان دولت ملزم به رعایت قوانین و دستورالعمل‌ها هستند اظهار داشت: حوزه اداری و مالی باید ابتدا به کارمندانی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند، تذکر کتبی داده و در مرحله بعد این افراد را به حوزه تخلفات اداری بفرستد.

وی افزود: اتاق اصناف نیز باید آمار افراد دارای پروانه صنفی که واکسیناسیون انجام نداده‌اند را طی یک هفته استخراج کرده و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهد، فرمانداران هم با اقناع‌سازی به این موضوع ورود کنند.

ملانوری به افزایش سطح پوشش واکسیناسیون استان اشاره کرد و گفت: واکسن به میزان کافی و در انواع برندهای تزریقی کشور در استان وجود دارد لذا باید با استفاده از ظرفیت کمیته اطلاع‌رسانی و متنفذین نظیر ائمه جمعه، علمای شیعه و سنی مردم را به انجام واکسیناسیون تشویق کنیم.

وی به موضوع بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها اشاره کرد و افزود: لازم است نگاه‌مان را به دانش‌آموزان و دانشجویان تغییر دهیم زیرا دوران کرونا باعث بروز تغییراتی مهم در آنها شده بنابراین باید محتواهای کوچک علمی و روان تهیه شده در اختیار معلمان و اساتید قرار گیرد تا آنها بتوانند با دانش‌آموزان با زبان علمی خاصی در حوزه کرونا صحبت کنند.

استاندار خراسان جنوبی گفت: در بازگشایی مدارس، تعداد دانش‌آموزان هر کلاس نباید از ۱۵ نفر تجاوز کند، ضمن آنکه فضای آموزشی باید کاملا ضد عفونی شده و از تهویه مناسب برخوردار باشد و پروتکل‌ها نیز با جدیت رعایت شود همچنین دانشگاه علوم پزشکی بر انجام دستورالعمل‌ها نظارت کند.

وی بیان کرد: اگرچه حوزه آموزش در دوران کرونا آسیب جدی دیده و باید تقویت شود اما نمی‌توانیم برای جان گرفتن فضای آموزشی، جان مردم را بگیریم.

ملانوری به ۲ شهرستان قرمز استان شامل طبس و فردوس اشاره کرد و گفت: با وجود حرم مطهر امامزاده حسین بن موسی الکاظم (س) طبس، محل مراجعه زائرین متعدد به‌ویژه افراد غیربومی است لذا اقامت موقت و زیارت بلامانع است ولی باید از تجمع در این مجموعه جلوگیری شود و در صورت استفاده از زائرسراها رعایت پروتکل‌ها با نظارت دقیق‌تر صورت گیرد.

وی افزود: برگزاری نمازجمعه در شهرستان‌های قرمز براساس دستورالعمل‌ها با رعایت فاصله اجتماعی (چهار متر مربع) در مدت زمان ۴۵ دقیقه و حضور ۱۰۰ نفر بلامانع است.

در این نشست که با دستور ویژه استاندار و با حضور فرمانداران بیرجند، قاینات، نهبندان، فردوس و طبس (به‌صورت ویدئو کنفرانسی) و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، ضمن بررسی آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا، برنامه‌ریزی‌های لازم در زمینه کاهش آمار ابتلا و افزایش واکسیناسیون صورت گرفت.

برچسب‌ها ویروس کرونا حمید ملانوری فرمانداران خراسان جنوبی واکسیناسیون سراسری پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا حمید ملانوری فرمانداران ویروس کرونا حمید ملانوری فرمانداران خراسان جنوبی واکسیناسیون سراسری خراسان جنوبی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود

عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی در حاشیه بازدید از محل ورود سیلاب به طرح نهضت ملی مسکن نهبندان گفت: به دنبال بارش های شدید دو روز گذشته، ما شاهد بروز سیلاب هایی در سطح استان بودیم.

او با بیان اینکه طی دو روز گذشته به دنبال وقوع سیل در استان، خسارت هایی را در شهرستان های خوسف، نهبندان و طبس داشتیم، افزود: خسارت های جدی به زیرساخت های محورهای مواصلاتی و مزارع کشاورزی، آغل ها، محل نگهداری دام ها و نیز قنوات را شاهد بودیم.

عباس زاده با اشاره به هشدارهای هواشناسی و مدیریت بحران، بیان کرد: سیل هفته گذشته و این هفته با کمک نیروهای امدادی و عملیاتی مدیریت شد اما حجم خسارت های وارده به زیرساخت ها قابل توجه است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی عنوان کرد: تمامی امکانات استان و شهرستان های مختلف برای حل مشکلات و به ویژه بازگشایی محورهای ارتباطی بسیج شدند.

بیشتر بخوانید

نجات جان مادر باردار در نهبندان

او با بیان اینکه تا پایان امروز و فردا عملیات بازگشایی تمامی محورهای مواصلاتی انجام خواهد شد، ادامه داد: مهمترین معضل ما در نهبندان، آبگرفتگی سایت مسکن ملی بود  که با تدابیر فنی، عملیاتی و اجرایی دستگاه های متولی برای ایجاد سیل بند امیدواریم این مشکل تکرار نشود.

عباس زاده با ذکر این نکته که خسارت راه ها و واحدهای مسکونی به موقع ارزیابی می شود، تصریح کرد: پیگیری های لازم برای جبران خسارت ها و تمهیدات برای رفع مشکلات اندیشیده خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی افزود: اجرای دو طرح بزرگ برای مدیریت بحران در نهبندان از جمله احداث سد تغذیه ای بندان و چاهداشی که دو مصوبه سفر رئیس جمهور است، در دستور کار است.

عباس زاده اظهار کرد: سدهایی که از گذشته احداث شده بود در مدیریت سیلاب بسیار اثرگذار بوده اند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: در ارزیابی اولیه برآورد شد که خسارت به محورهای مواصلاتی، مزارع و قنوات نهبندان قابل توجه است و بعد از ارزیابی دقیق اطلاع رسانی می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • هشدار مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی برای تردد در محور خوسف_ قلعه زری
  • واکسیناسیون ۱۲۰۰ نفر از متقاضیان حج تمتع خراسان شمالی انجام شد
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد