Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام مهدی بصیرتی عصر شنبه در آئین آغاز به کار مجدد کتابخانه حضرت آیت الله مدنی کاشانی (ره) و بازگشایی کتابخانه تخصصی مدیریت شهری اظهار کرد: لازم است از فرصت‌های به دست آمده برای شهر مانند پایتختی کتاب ایران به درستی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه متأسفانه از فرصت پیش آمده برای شهر کاشان در ارتباط با پایتختی کتاب ایران نتوانستیم به خوبی در راستای رشد و تعالی فرهنگ کتاب و کتابخوانی استفاده کنیم، ابراز داشت: با اتخاذ تدابیر بهتر می‌توانستیم از این فرصت در راستای تأمین زیرساخت‌های لازم در راستای نهادینه کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی استفاده بهتری کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با بیان اینکه انسجام شهری شامل تمام دستگاه‌های خدماتی و اجرایی برای اجرای برنامه‌های مربوط به حوزه کتاب و کتابخوانی ضروری است، تصریح کرد: در موضوع پایتختی کتاب ایران بسیاری از برنامه‌های پیش بینی شده متأسفانه اجرا نشد که باید این موضوع ریشه یابی شود.

وی با اشاره به اینکه کاشان هم اکنون نیز پایتختی دو سالانه نهج البلاغه ایران را در اختیار دارد، خاطرنشان کرد: اگر از این فرصت نیز که با همت و تلاش دلسوزان و علاقه مندان در این عرصه و همچنین اداره ارشاد به دست آمده است استفاده نکنیم باز هم دچار فرصت سوزی می‌شویم.

حجت الاسلام والمسلمین بصیرتی با اشاره به اینکه حدود یک سال از انتخاب کاشان به عنوان پایتخت نهج البلاغه گذشته است، گفت: نهج البلاغه بعد از قرآن کریم دومین کتاب مقدس شیعیان است و حتی اگر از دید مذهبی و آئینی هم نگاه کنیم باید نسبت به این رویداد مهم اهمیت قائل شویم.

وی ضمن اشاره به لزوم استفاده از مشارکت‌های مردمی در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی افزود: یکی از مهمترین ظرفیت‌ها در این موضوع استفاده از نقش انکار ناپذیر معتمدین در سطح محلات و مناطق شهر است.

کد خبر 5356210

منبع: مهر

کلیدواژه: کتاب و کتابخوانی مهدی بصیرتی طرح ملی کاشان پایتخت نهج البلاغه ایران هفته بسیج ویروس کرونا بوشهر زلزله آمار کرونا کرمانشاه خطبه های نماز جمعه بسیج عکس استانها کتاب و کتابخوانی آلودگی هوا زمین لرزه شیوع کرونا کتاب و کتابخوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام

معاون آبخیرداری اداره‌کل منابع طبیعی استان ایلام از اختصاص ۵۹میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی، استانی و مدیریت جامع آبخیز (حوزه سد میمه) و تملک دارایی به این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام ایرج عالی صبح امروز، سه شنبه، در جمع خبرنگاران با اشاره به تخصیص 59 میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی، استانی و تملک دارایی به استان ایلام در سال جاری اظهار داشت: این میزان اعتبار 32 میلیارد تومان از اعتبارات ملی، 15 میلیارد تومان استانی، 5 میلیارد تومان مدیریت جامع و 7 میلیارد و 300 میلیون تومان نیز از محل تملک دارایی استان است.

معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی ایلام با اشاره به انجام کار مطالعات طرح تفصیلی آبخیزداری در سطح 63 حوزه شامل 650 هزار هکتار(نزدیک به 34 درصد از مساحت کل استان) افزود: این مطالعات منجر به اجرای عملیات مکانیکی، بیومکانیکی و بیولوژیکی شده است.

عالی در ادامه با تاکید بر اینکه ایلام یکی از استان‌های موفق در اجرای طرح‌های آبخیزداری و آبخوانداری است، تصریح کرد: اجرای این طرح‌ها علاوه بر جلوگیری از فرسایش بی‌رویه خاک و تغذیه سفره‌های آب‌های زیرزمینی، نقش موثری در هدررفت آب‌های روان، تغذیه و احیای قنوات، استخرهای ذخیره آب و انتقال آب کشاورزی دارند.

وی به تفاهم‌نامه سه‌جانبه سازمان منابع‌ طبیعی و آبخیزداری کشور، استانداری ایلام و سازمان مدیریت برنامه‌ریزی استان در سال گذشته اشاره داشت و گفت: در سطح 511 هزار هکتار از مناطق مطالعه شده در کل استان طی یک دوره 3 ساله (از سال 1402 تا سال 1405) طرح‌های آبخیزداری با اعتبار 17 هزار و 500 میلیارد ریال توسط قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا می‌شود که قرار است اعتبارات مورد نیاز در این قرارداد از محل مولدسازی و تهاتر نفت تامین و تخصیص داده شود.

معاون آبخیزداری استان ایلام به اجرای طرح‌های آبخیزداری از مهم‌ترین برنامه‌های موفق پیشگیری از تخریب عرصه‌های مرتعی، جنگلی و مخاطرات ناشی از جاری شدن سیل‌های مخرب در مناطق شهری و روستایی است.

عالی در ادامه گفت: با توجه به تغییرات و شرایط اقلیمی اجرای طرح‌های آبخیزداری یکی از بهترین فرصت‌ها و مهم‌ترین راهکار عملی و موثر، برای جبران کم‌آبی و عبور از بحران خشک‌سالی است.

وی در پایان به برنامه‌های سال جاری در این حوزه اشاره داشت و گفت:اجرای پروژه‌های آبخیزداری از جمله عملیات خاکی ذخیره نزولات و پخش سیلاب در مناطق مستعد و بالادست اراضی کشاورزی، عملیات مکانیکی و بیومکانیکی و نیز با اتمام مطالعات تفصیلی اجرایی پارک آبخیز حوزه شهر دهلران ایجاد پارک آبخیز از جمله این  برنامه‌هاست که در شهرستان دهلران جانمایی و اجرا می‌شوند.

انتهای پیام/180/.

دیگر خبرها

  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • تمدید مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاه های کتابخوانی تمدید شد
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • اجرای ۶۴ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی شهرستان زهک
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام