Web Analytics Made Easy - Statcounter

 اکبر نیکزاد عصر امروز در حاشیه بازدید از روستاهای زلزله‌زده قوچان و افتتاح چند طرح عمرانی اظهار کرد: طی ارزیابی‌ها و جلسات برگزارشده و گزارش کارشناس‌های خبره از افزایش قیمت مصالح ساختمانی، باید تسهیلات ساخت منازل مسکونی روستایی به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قوچان، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با یادآوری اینکه افزایش تسهیلات در جلسه شورای عالی مسکن به تصویب رسیده است، گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد واحدهای مسکونی روستایی کشور ایمن بوده و ۵۰ درصد باقی‌مانده نیازمند بازسازی و نوسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مصوبه این تسهیلات این‌گونه است که بازپرداخت ۲۰ ساله و سود ۵ درصد است و با ضمانت زنجیره‌ای ۳ نفر به‌صورت سفته پرداخت می‌شود یعنی اگر یک روستایی این وام را دریافت کند هرماه حدود یک‌ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان باید قسط پرداخت نماید.

نیکزاد با اشاره تعامل مناسب بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کشور، بیان کرد: متأسفانه دو بانک در پرداخت‌ها وسواس به خرج داده و ضمانت سفته را قبول نمی‌کنند و به‌جای آن درخواست چک و ضامن کارمند دارند درصورتی‌که باید تسهیلات به‌صورت روان به روستاییان پرداخت شود تا در پایان سال ۱۴۱۰ جشن نوسازی واحدهای مسکونی برگزار شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تأکید کرد: اگر واحدهای مسکونی روستایی به‌سرعت بازسازی نشده و زلزله‌ها نیز ادامه پیدا کند ممکن است درزمانی میزان خسارت آن‌قدر بالا رود که دیگر پشیمانی فایده نداشته باشد.

 بازنگری در طرح هادی روستاهای با افق ۱۰ ساله

وی بابیان این موضوع که بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هرساله ۲۰۰ هزار واحد مسکن روستایی را در تعهد خود دارد، گفت: عملکرد خوب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی موجب شده مأموریت ساخت ۲۰۰هزار واحد مسکونی شهری در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت را بر عهده بگیرد.

نیکزاد ادامه داد: طی جلسات برگزارشده با وزارت راه و شهرسازی مقرر شد این وزارتخانه زمین‌های موردنیاز برای ساخت این واحدهای مسکونی را در اختیار بنیاد مسکن قرار دهد و تسهیلات آن نیز در قالب قانون جهش مسکن به بانک‌ها ابلاغ شود.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با یادآوری این مطلب که افق ۱۰ ساله برخی طرح‌های هادی روستایی به پایان رسیده و باید در آن بازنگری صورت بگیرد، تصریح کرد: با توجه به اینکه تأمین اعتبارات دولتی در این حوزه با مشکلاتی روبه‌رو بوده و برخی روستاها نیز برای توسعه با محدودیت روبرو هستند مقرر شد هر روستایی که افق ۱۰ ساله آن پایان‌یافته از اعتبارهای داخلی بازنگری انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: عمران روستایی و رسیدن به معابر مناسب روستایی و بردن امکانات به روستاها در راستای اقتصاد مقاومتی است و اقتصاد مقاومتی یعنی حرکت  بر اساس توانمندی داخلی، پس باید امکانات خوبی فراهم شود تا سکونت در روستاها میسر و تولید ادامه یابد.

اتمام بازسازی واحدهای زلزله‌زده قوچان تا دو ماه آینده

نیکزاد با اشاره به زلزله ۵.۲ ریشتری دو ماه پیش در قوچان و آسیب‌دیدگی ۸۰۰ واحد مسکونی که نیازمند تخریب یا نوسازی بوده و تعمیر ۳۰۰ واحد دیگر، بیان کرد: هم‌اکنون اسکلت ۵۵ واحد و نیز سقف ۸ واحد زده‌شده است که بر اساس این روند بازسازی واحدهای آسیب‌دیده از زلزله قوچان تا دو ماه آینده پایان می‌یابد.

رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بابیان اینکه ایران روی کمربند زلزله قرار داشته و در نقاط مختلف با آسیب روبرو است، گفت: تا زمانی که تسهیلات رسماً به بانک‌ها ابلاغ نشده یا سازمان برنامه‌وبودجه تسهیلات بلاعوض پرداخت نکند بنیاد مسکن موظف است مردم از این حوزه دچار استرس نشوند.

وی افزود: تشکیل پرونده‌ها انجام‌شده و طی چند روز آینده تسهیلات بلاعوض نیز به استان ابلاغ می‌شود تا عملیات واحدهای آسیب‌دیده به‌سرعت انجام بگیرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۲۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن

امتداد - آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که تا کنون، ۹۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کرده‌اند که نشان از انعقاد ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادها فقط در بانک مسکن و بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در این بانک است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‌‌‌‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

 

 

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

دکتر حسینی با بیان این که بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان ، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

دکتر حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ ، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دکتر حسینی در پایان گفت: بانک مسکن به لطف خدا و تلاش و همت مجموعه مدیران و همکاران خود با تمام توان و قدرت در راه پیشبرد اهداف نهضت ملی مسکن، تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و رئیس جمهور محترم مبنی بر کاستن از دغدغه های مردم عزیزمان در حوزه مسکن به پیش می رود تا ان‌شاءا… در سال ۱۴۰۳ بیش از گذشته شاهد جهش تولید ملی مسکن با مشارکت مردم باشیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد+ جزییات
  • آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد + جزییات
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • پرداخت تسهیلات مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد به ۶۲ درصد رسید
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه