Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر لبنان و رئیس‌جمهوری این کشور و اعضای هیئت آمریکایی در جریان دیدار با یکدیگر بر لزوم پایان یافتن اختلافات سیاسی تأکید کردند.

به گزارش مشرق به نقل از سایت النشره، نجیب میقاتی، نخست وزیر لبنان با اعضای هیئت آمریکایی شامل داریل عیسی و دارین لحود، از نمایندگان کنگره و ادوار گابریل، رئیس کارگروه آمریکا به خاطر لبنان دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جریان این نشست ضمن تاکید بر پایبندی لبنان به اجرای قطعنامه‌های بین‌المللی و حفاظت از امنیت و ثبات، از حمایت ایالات متحده آمریکا از لبنان و حمایت بی‌وقفه از ارتش این کشور تشکر و قدردانی کرد.

در همین راستا، اعضای هیئت آمریکایی بر حمایت خود از لبنان در زمینه‌های مختلف و تلاش‌های دولت لبنان و همچنین لزوم پایان یافتن اختلافات سیاسی تاکید کردند که اجازه می‌دهد بر حل اوضاع اقتصادی و اجتماعی تمرکز کرد.

در همین رابطه، میشل عون، رئیس جمهوری لبنان خطاب به اعضای هیئت آمریکایی گفت، لبنان مسیر خود را برای خروج از بحران اقتصادی حاد و چندین ساله که با آن مواجه است آغاز کرده و این امر از طریق مقدمه‌چینی برای برنامه‌های مذاکره با صندوق بین‌المللی پول برای دریافت وام از کشورهای پشتیبان مالی صورت می‌گیرد.

میشل عون ضمن تاکید بر اهمیت سازماندهی مجدد ساختار دولت و بررسی سیستم مالیاتی، کنترل هزینه‌ها، جلوگیری از هدر رفتن و پیگیری کارها برای مبارزه با فساد که تأثیر منفی بر خزانه عمومی داشته، تاکید کرد.  

رئیس جمهوری لبنان تاکید کرد که کشورش به حمایت ایالات متحده از برنامه‌های اصلاحات چشم امید دوخته است.

وی از اعضای هیئت آمریکایی به خاطر کمک‌های بشردوستانه، رشد و توسعه‌ای، بهداشتی و آموزشی ارائه شده توسط واشنگتن به اداره‌ها و موسسات رسمی یا ارتش لبنان و نظامیان تشکر و قدردانی کرد.

وی نقش آمریکا را در تسهیل فرآیند واردات گاز و برق از مصر، اردن و سوریه با توجه به پیامدهای مثبتی که این اقدام در تامین جریان برق لبنان می‌گذارد، ارج نهاد.

میشل عون بر وجود تفاهم موجود بین خود و نجیب میقاتی در خصوص موضوعات مطرح شده و لزوم اصلاحات مورد نیاز لبنان تاکید کرد و گفت، شرایط کنونی دولت ادامه نخواهد داشت.

رئیس جمهوری لبنان همچنین بر لزوم پایبندی پارلمان و ریاست جمهوری به قانون اساسی، اهمیت تفکیک قوا، استقلال قوه قضاییه از سیاست به ویژه در راستای تحقیق در خصوص جنایت انفجار بندر بیروت و رخدادهای خونینی که در منطقه الطیونه و عین الرمانه به وقوع پیوست، تاکید کرد.

او افزود: لبنان هب ازسرگیری مذاکرات غیرمستقیم برای ترسیم مرزهای دریایی جنوب چشم امید دارد تا به توافقی دست یابد که حق لبنان برای سرمایه‌گذاری روی منابع طبیعی‌اش در میادین نفت و گاز را تضمین کند.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو نجیب میقاتی میشل عون ارتش لبنان دولت لبنان قوه قضائیه ایالات متحده آمریکا بندر بیروت اعضای هیئت آمریکایی رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۳۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

رئیس‌جمهور کلمبیا از کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا پیشنهاد مصر برای آتش‌بس در غزه را بپذیرد.

به گزارش مشرق، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا در صفحه شخصی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ما امیدواریم ابتکار آتش‌بس پیشنهادی مصر توسط کابینه نتانیاهو جدی گرفته شود. اسرا به طور کامل آزاد و اسرائیل به طور کامل از غزه خارج شود.

رئیس‌جمهور کلمبیا همچنین گفت کشورش آماده ارائه کلیه خدمات مراقبتی به کودکان فلسطینی مجروح در جریان بمباران‌های رژیم صهیونیستی است. پترو همچنین حمایت خود را از دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد پرونده نسل‌کشی علیه تل‌آویو ابراز کرد.

به گزارش آناتولی، پترو گفت دیوان بین‌المللی دادگستری با قدرت‌های جهانی مواجه است و «به نظر می‌رسد این یکی از مهم‌ترین درگیری‌های بین بربریت و بشریت باشد.»

پیشتر دولت کلمبیا رسما قطع روابط دیپلماتیک را به رژیم صهیونیستی اطلاع داد و اعلام کرد هماهنگی برای عزیمت دیپلمات‌هایش به کلمبیا را آغاز خواهد کرد.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگری را در نوار غزه به راه انداخته است که منجر به تلفات ده‌ها هزار غیرنظامی، که بیشتر آنها کودک و زن هستند، شده است.

به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی با آغاز حمله نظامی ویرانگر آن در غزه افزایش یافته است. برخی از کشورها سطح روابط خود را کاهش داده‌اند، در حالی که برخی دیگر روابط را به طور کامل قطع کرده‌اند. شرکای نزدیک مانند ایالات متحده، بریتانیا و آلمان، در حالی که همچنان قویا از تل‌آویو حمایت می‌کنند، آشکارا از رفتار آن و ارسال ناکافی کمک‌های بشردوستانه به غزه انتقاد می‌کنند. ترکیه هم اعلام کرد تا زمانی که «آتش‌بس دائمی» در غزه برقرار نشود، تجارت با رژیم صهیونیستی را از سر نخواهد گرفت.

روز چهارشنبه، پس از بولیوی و بلیز، کلمبیا جدیدترین کشور در آمریکای مرکزی یا جنوبی بود که روابط خود با رژیم صهیونیستی را قطع کرد. کلمبیا و شیلی و هندوراس سفیران خود را از اراضی اشغالی فراخوانده‌اند. کشورهای عربی مانند اردن و بحرین که تل‌آویو با آنها در زمینه امنیت همکاری نزدیک دارد هم در اوایل جنگ در میان اعتراض عمومی نسبت به افزایش تلفات، سفیران خود را به خانه آوردند.

تغییر لحن در واکنش به جنگ غزه، بازتاب هزینه هنگفتی است که فلسطینیان پرداخت می‌کنند. به گفته مقامات بهداشتی محلی، طی هفت ماه گذشته بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • رویترز: رئیس سیا برای یک دیدار اضطراری با نخست وزیر قطر به دوحه سفر می‌کند
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • رئیس جمهور ۳ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را ابلاغ کرد
  • دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اندونزی
  • نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی: اسرائیل از جنگ غزه پیروز بیرون نخواهد آمد
  • نتانیاهو به دنبال به شکست کشاندن مذاکرات است
  • ادامه حمایت دانشجویان آلمانی و فرانسوی از مردم فلسطین
  • ما از جنگ غزه پیروز خارج نخواهیم شد
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر، منصوب و معرفی شدند