Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع آمریکا روز شنبه در دیدار با "جمعه عناد سعدون" وزیر دفاع عراق در حاشیه اجلاس منامه در بحرین ادعا کرد تا پایان سال میلادی جاری (۲۰۲۱) هیچ نیروی نظامی آمریکایی با نقش رزمی در عراق نخواهد بود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، بر اساس گزارش وزارت دفاع آمریکا، جان کربی سخنگوی این وزارتخانه در بیانیه‌ای مدعی شد آمریکا به تعهدات خود در گفتگو‌های راهبردی آمریکا و عراق در ماه جولای ۲۰۲۱ عمل خواهد کرد و تا پایان سال میلادی جاری هیچ نیروی آمریکایی با نقش رزمی در عراق نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در بیانیه پنتاگون ادعا شده است که وزیر دفاع آمریکا در این دیدار بر قدرت و اهمیت مشارکت استراتژیک واشنگتن و عراق و همچنین تعهد پایدار آمریکا به ماموریت شکست گروه داعش تاکید کرد.   در این بیانیه همچنین ادعا شده است که آستین در این دیدار تایید کرد که نیرو‌های آمریکایی به دعوت دولت عراق برای حمایت از نیرو‌های امنیتی این کشور حضور خواهند داشت.   در ادامه این بیانیه آمده است که وزیران دفاع دو کشور در مورد مرحله بعدی ماموریت نظامی آمریکا در عراق که بر ماموریت مستشاری، کمک و تبادل اطلاعات با نیرو‌های امنیتی عراق در حمایت از کارزار شکست داعش متمرکز خواهد بود، گفتگو کردند.   در این بیانیه همچنین آمده است که آستین ضمن تبریک به سعدون برای برگزاری انتخابات عراق در ماه اکتبر، حمله به نخست وزیر این کشور را محکوم و ابراز امیدواری کرد تشکیل دولت در عراق به صورت مسالمت آمیز پیش رود.   پیش از این، فرماندهی عملیات مشترک عراق تمدید حضور نیرو‌های آمریکایی در خاک این کشور را تکذیب کرد و در همین حال گروه‌های مقاومت عراقی ضمن هشدار درباره ادامه حضور آمریکایی‌ها از آمادگی برای مقابله با اشغالگران خبر دادند.   ژنرال «تحسین الخفاجی» در گفت و گویی مطبوعاتی گفت که «سخن درباره تمدید موعد خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق غیر دقیق و نادرست است؛ موعد خروج نیرو‌های رزمی آمریکا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۱ آینده و غیرقابل تغییر است.»   الخفاجی تصریح کرد: رابطه بین دو طرف (عراقی و آمریکایی) بعد از خروج نیرو‌های رزمی آمریکا، رابطه‌ای مستشاری در عرصه‌های آموزش، تسلیح، اطلاعاتی و امنیتی علیه سازمان تروریستی داعش خواهد بود.
مطابق مصوبه پارلمان عراق نیرو‌های آمریکایی باید تا پایان سال جاری میلادی خاک عراق را ترک کرده باشند هر چند مقام‌های آمریکایی برای تمدید حضور نیرو‌های خود تلاش می‌کنند. آمریکایی‌ها در حالی بهانه حضور خود در خاک عراق را مبارزه با داعش می‌دانند که سال هاست عملیاتی علیه این گروه تروریستی انجام نداده اند.   برچسب ها: لوید آستین ، وزارت دفاع آمریکا ، آمریکا ، پنتاگون ، عراق ، اجلاس منامه ، بحرین

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: لوید آستین وزارت دفاع آمریکا آمریکا پنتاگون عراق اجلاس منامه بحرین نیرو های آمریکایی تا پایان سال دفاع آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۴۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق از تحصیل کرد

دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا که از رسیدن به توافق با دانشجویان حامی فلسطین و مخالف اسرائیل، ناتوان مانده و رئیس دانشگاه با همکاری پلیس، دست به سرکوب دانشجویان زده است، اکنون در پی پایان نیافتن این اعتراض ها، دانشجویان را تهدید کرد اعتراض ها را متوقف کنند، در غیر اینصورت از ادامه تحصیل تعلیق خواهند شد.

دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد:«همانطور که احتمالا می‌دانید، گفت‌وگو بین دانشگاه و رهبران دانشجویی اردوگاه، متأسفانه به بن‌بست رسیده است».

دانشگاه کلمبیا در این بیانیه تهدید آمیز از دانشجویان خواسته شده است "وسایل خود را جمع آوری کرده و چادرها را ترک کنند."

دانشگاه کلمبیا تهدید کرده است اگر دانشجویان تا بعد از ظهر داوطلبانه چادرها را ترک کنند و خود را به یکی از مقامات دانشگاه معرفی کنند و فرمی را امضا کنند که متعهد به رعایت سیاست‌های دانشگاه تا ژوئن ۲۰۲۵ یا "تاریخ اعطای مدرک تحصیلی" شوند، دانشجویان واجد شرایط به پایان رساندن ترم با شرایط خوب هستند.

دانشگاه کلمبیا همچنین گفته است: "مهم است که بدانید دانشگاه قبلاً دانشجویان زیادی را در چادرها شناسایی کرده است. اگر در هنگام خروج خود را معرفی نکنید و اکنون فرم را امضا نکنید، واجد شرایط امضا و تکمیل ترم با وضعیت خوب نخواهید بود."

در این بیانیه آمده است: اگر از چادرها خارج نشوید، تعلیق خواهید شد.

به گزارش شبکه سی ان ان آمریکا، دانشگاه کلمبیا در عین حال اعلام کرده است که پس از پایان دوره امتحانات و یک مکان جایگزین برای تظاهرات ارائه خواهد کرد، و چادرهای غیر مجاز کنونی "محیطی ناخوشایند برای اعضای جامعه ما ایجاد می کند."

دانشگاه کلمبیا همچنین مدعی شده است: "بازیگران خارجی نیز به این محیط کمک کرده اند، که باعث نگرانی های امنیتی - از جمله برای همسایگان ما" شده است.

دانشگاه کلمبیای نیویورک آمریکا که این روزها کانون جنبش «همبستگی با مردم غزه » شده است، از معترضان حامی فلسطین خواست متفرق شوند و در برابر خواسته دانشجویان این دانشگاه اعلام کرد که روابط با اسرائیل را قطع نخواهد کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دانشجویان معترضان دانشگاه کلمبیا خواهان توقف سرمایه گذاری این دانشگاه در شرکت های تسلیحاتی وابسته به اسرائیل هستند. این دانشگاه در گذشته نیز در مواردی دیگر به درخواست دانشجویان از سرمایه گذاری صرف نظر کرده است.

یکی از خواسته‌های اصلی گروه‌های دانشجویی طرفدار فلسطین در دانشگاه کلمبیا از هفته گذشته این بوده است که این دانشگاه وجوه سرمایه‌گذاری را از شرکت‌هایی که از حملات اسرائیل به غزه سود می‌برند، خارج کند.

دانشگاه کلمبیا روز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که در حالی که گفتگوهای سازنده بین رهبران دانشجویان و مقامات دانشگاهی از هفته گذشته ادامه دارد، "متأسفانه، ما نتوانستیم به توافق برسیم."

۲۱ نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در نامه ای به هیات امنای دانشگاه کلمبیای نیویورک نوشتند: «زمان آن است که دانشگاه قاطعانه عمل کند، اردوگاه را منحل کند و امنیت و ایمنی همه دانشجویان خود را تضمین کند.»

در این نامه که توسط جاش گاتهیمر و دن گلدمن رهبری می‌شود، ادعا شده است که معترضان حامی فلسطین "تمایلی به امضای یک توافق منطقی برای پایان تحصن" ندارند. آنها می گویند این اتفاق باید رخ دهد تا کلمبیا شامل متمم ششم قانون حقوق مدنی آمریکا شود.

در این نامه آمده است: زمان مذاکره به پایان رسیده است. اکنون زمان اقدام است. در نهایت وظیفه هیات امنا است که عمل کند. اگر هر یک از متولیان مایل به انجام این کار نیستند، باید استعفا دهند تا با افرادی جایگزین شوند که به تعهدات قانونی دانشگاه تحت عنوان متمم ششم پایبند هستند."

این تلاش ها فشار سیاسی بیشتری را بر مقامات کلمبیا وارد می کند. پیش از این برخی از جمهوری برجسته خواهان کناره گیری مینوچه نعمت شفیق، رئیس کلمبیا شدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دانشگاه کلمبیای آمریکا دانشجویان حامی فلسطین را تهدید به تعلیق از تحصیل کرد
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • موضع تازه وزیر دفاع امریکا به حمله موشکی ایران
  • آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • آمریکا کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله به پهپاد آمریکایی و یک کشتی انگلیسی