Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@23:10:00 GMT

«دارا و سارا» و «باربی»

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۴۷۸۹

«دارا و سارا» و «باربی»

یکی از تولیدکنندگان اسباب‌بازی اعتقاد دارد که ما اگر ده‌ها سال هم برای عروسک‌های «دارا و سارا»، که تولید طراح‌های خودمان بود، تبلیغ می‌کردیم، ممکن نبود فروشی را که «باربی» یا «لِگو» دارد تجربه کنیم.

به گزارش ایمنا، مهدی اسدی که در ششمین جشنواره اسباب‌بازی رتبه نخست تولید ماشین‌های اسباب‌بازی فلزی را کسب کرده است، بابایه اینکه حتی اگر در داخل ایران هم به جزئیات فیزیک عروسک‌های باربی ایراد گرفته شود، اتفاقی نمی‌افتد و چیزی که اهمیت دارد، این است که کودکان عروسک‌های «باربی» یا اسباب‌بازی‌های «لگو» را دوست دارند، به علت ماندگاری و محبوبیت برخی اسباب‌بازی‌ها در فرهنگ‌های مختلف اشاره و اظهار کرد: شاید بزرگ‌ترین راز ماندگاری اغلب شرکت‌هایی که خارج از ایران به کار تولید اسباب‌بازی می‌پردازند، «حضور طراح‌های بسیار خوش‌فکر» و «تبلیغات خوب» باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال‌های گذشته، در ایران طراح‌های ایرانی به‌همراه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، متناسب با فرهنگ و سنت ایرانی، عروسک‌هایی تولید کردند، اما این عروسک‌ها به‌دلیل وزن زیاد (تقریباً ۹۰۰ گرم) و فیزیک عجیبی که داشت معمولاً موردپذیرش کودکان واقع نمی‌شد.

وی افزود: کمپانی‌های خارجی به‌طور معمول چیزی را می‌سازند که به‌طور کامل درباره آن فکر شده و می‌دانند به چه علت و برای چه قشری قرار است آن را بسازند، بنابراین موفق می‌شوند. آن‌ها علاوه‌بر این‌که در زمینه طراحی و خلاقیت موفق عمل می‌کنند و محصولات حساب‌شده و دقیقی می‌سازند، از نیازمندی‌های رده سنی گروه هدف اطلاع کامل دارند. ما اگر ده‌ها سال هم برای عروسک‌های «دارا و سارا»، که تولید طراح‌های خودمان بود، تبلیغ می‌کردیم، ممکن نبود فروشی را که «باربی» یا «لِگو» دارد تجربه کنیم، چراکه متخصصانی برای ساخت لگو و باربی مطالعه و تحقیق کرده‌اند. حتی اگر در داخل ایران هم به جزئیات فیزیک عروسک‌های باربی ایراد گرفته شود، اتفاقی نمی‌افتد و چیزی که اهمیت دارد، این است که کودکان عروسک‌های «باربی» یا اسباب‌بازی‌های «لگو» را دوست دارند.

این تولیدکننده اسباب بازی ضمن ابراز خرسندی از بهبود وضعیت مساعد کیفی اسباب‌بازی‌های تولید داخل، درباره علل عمیق موفقیت بعضی از برندهای خارجی اسباب‌بازی اضافه کرد: خوشبختانه در ایران روزبه‌روز اوضاع رو به بهبودی است و تولیدکنندگان لگو را هم در ایران تولید می‌کنند. مسئله اصلی این است که واردات لگو دیگر صرفۀ اقتصادی نداشت و متوقف شد. یکی از اصول و قواعدی که تولیدکنندگان خارجی اسباب‌بازی آن را در نظر دارند و به‌تبع آن فروش زیادی را تجربه می‌کنند، به‌دلیل بررسی و شخصیت‌شناسی دقیقی است که از کودکان صورت می‌گیرد و طراحی دقیقی است که طبق مطالعات انجام می‌شود.

اسدی که به گفته خود ۲۰ سال در عرصه واردات و فروش اسباب‌بازی فعالیت داشته‌است، ضمن توضیح درباره تفاوت اسباب‌بازی‌های ایرانی و خارجی، درباره نقاط ضعف و قوت اسباب‌بازی‌های تولید داخل خاطرنشان کرد: قیمت اسباب‌بازی‌های ایرانی به‌مراتب از نمونه‌های خارجی به‌صرفه‌تر است و به‌لحاظ کیفیت هم ما حرفی برای گفتن داریم و با رقبای خارجی در رقابت‌ایم. حتی بعضی از شرکت‌ها در تلاش‌اند تا خودشان را به استانداردهای اروپایی برسانند.

وی درباره قرابت اسباب‌بازی‌های وارداتی با فرهنگ ایرانی و نزدیکی اسباب‌بازی‌های ساخت داخل با استانداردهای جهانی ادامه داد: در سال‌های اخیر، اسباب‌بازی‌های تولید داخل رشد بسیار خوبی داشته‌اند. بدین‌صورت که کارخانه‌ها مواد اولیه سالم و خوب از پتروشیمی تهیه کرده و در کیفیتی که به مشتری ارائه می‌دهند محصولات خوبی را عرضه می‌کنند. شاید تا سال‌های گذشته نقص‌هایی وجود داشت، اما اخیراً در زمینه تولید اسباب‌بازی رشد بسزایی کرده‌ایم و امید می‌رود که حمایتِ بیشتری از تولیدکنندگان بشود.

منبع: ایسنا

کد خبر 536766

منبع: ایمنا

کلیدواژه: عروسک ساز اسباب بازی جشنواره ملی اسباب بازی اسباب بازی لگو کودکان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اسباب بازی اسباب بازی ها عروسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۴۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) شگفت‌انگیزترین اکتشافات در دل دریاها؛ از خوک باربی تا مارماهی کور ژلاتینی

دانش ما از اعماق اقیانوس‌ها اگر از دانش ما درباره دیگر سیارات منظومه شمسی کمتر نباشد، بیشتر هم نیست. ما بیش از ۸۰ درصد از مناطق آبی زمین را هنوز ندیده‌ایم و نقشه‌ای از آن‌ها نداریم. دریا‌ها و اقیانوس‌ها همچنان یکی از جبهه‌های ناشناخته علم هستند. به همین علت، تقریباً هر کاوش دریایی منجر به اکتشافات جدید و شگفت‌انگیزی می‌شود.

به گزارش دیجیاتو، در این مقاله، به معرفی برخی از حیرت‌انگیزترین اکتشافات دریایی در سال‌های اخیر می‌پردازیم. بسیاری از این اکتشافات درباره جانوران و گیاهان ساکن اعماق تاریک آب‌ها هستند. اما اکتشافات دریایی به گونه‌های حیات محدود نمی‌شوند. بسیاری از خصوصیات زیستگاه‌های آن‌ها، از ساختار‌های زمین‌شناسی بستر اقیانوس گرفته تا جریان‌های آب، همچنان راز‌هایی پنهان برای ما هستند.

گونه‌های جدید جانوران اعماق دریا

در فوریه سال ۲۰۲۴، گروهی از دانشمندان مؤسسه «اقیانوس‌شناسی اشمیت» به کمک ربات‌ها به کاوش کوه‌های دریایی جنوب شرقی اقیانوس آرام، در نزدیکی سواحل شیلی پرداختند. آن‌ها از یک ربات زیردریایی استفاده کردند که می‌تواند تا عمق ۴۵۰۰ متری آب برود. این ربات قابلیت نقشه‌برداری از بستر دریا را نیز دارد.

این ربات توانست از بیش از ۱۰۰ گونه پیش‌تر دیده‌نشده عکس‌برداری کند. این گونه‌ها متعلق به دسته‌هایی مانند مرجان‌های اعماق دریا، اسفنج‌های شیشه‌ای، توتیای دریایی، دوجورپایان و خرچنگ‌های اسکات بودند.

یک گونه خرچنگ اسکات

یک گونه ماهی ناشناخته از سرده Chaunax

یک گونه ماهی مرکب شلاقی بسیار نادر

در یکی از این تصاویر، یک ماهی قرمز درخشان از سرده Chaunax در عمق ۱۳۸۸ متری دیده می‌شود. تصویری از یک خرچنگ اسکات چشم‌تیله‌ای روی یک مرجان در عمق ۶۶۹ متری و نیز تصویری از یک ماهی مرکب شلاقی بسیار نادر در عمق ۱۱۰۵ متری نیز از دیگر تصاویر جالب این کاوش بودند.

کشف یک گونه جدید عروس دریایی در عمق ۷۰۰ متری

با پیشرفت ربات‌ها و وسایل کنترل از راه دور، کاوش‌های رباتیک روزبه‌روز رایج‌تر می‌شوند و اکتشافات دریایی هیجان‌انگیزتری انجام می‌دهند.

در سال ۲۰۲۱، دانشمندان اداره ملی اقیانوسی و جوی آمریکا (NOAA) یک گونه ناشناس عروس دریایی را در عمق ۷۰۰ متری کشف کردند. این جانور دایره‌ای و قرمز متعلق به رسته Poralia است.

خوک باربی در اقیانوس آرام

اخیراً پژوهشگران موزه تاریخ طبیعی بریتانیا به بررسی گونه‌های ساکن عمق ۴۰۰۰ متری مناطق شرقی و گرمسیری اقیانوس آرام پرداختند.

در این کاوش، گونه‌های عجیب و ناشناخته‌ای کشف شدند. یکی از جالب‌ترین این گونه‌ها، یک خوک دریایی ناشناس بود که رنگ صورتی گرم و پا‌هایی کوچک داشت. آن‌ها این جانور ناشناس را «خوک باربی» نامیده‌اند.

جانوران ترسناک اعماق اقیانوس

هرقدر از سواحل و سطح دریا فاصله بگیریم، جانوران عجیب‌تر و ترسناک‌تری را می‌بینیم. در سال ۲۰۲۲، دانشمندان مؤسسه پژوهشی موزه ویکتوریای استرالیا توانستند در نقاط دوردست اقیانوس هند تعداد فراوانی از این جانوران را کشف کنند. بسیاری از این ماهی‌ها احتمالاً گونه‌هایی جدید و ناشناس هستند که در عمق پنج کیلومتری و در نزدیکی آتشفشان‌های بستر دریا زندگی می‌کنند.

در میان این گونه‌های ناشناس، یک مارماهی کور با پوست ژلاتینی وجود داشت که برخلاف اکثر ماهی‌های تخم‌گذار، ماهی‌هایی جوان می‌زاید. یکی از نکات جالب این مارماهی چشمان تکامل‌نیافته آن است.

گوی طلایی مرموز

در سپتامبر ۲۰۲۳، پژوهشگران NOAA یک گوی طلایی مرموز را در عمق ۳۳۰۰ متری خلیج آلاسکا یافتند. تحلیل‌های اولیه نشان می‌داد که این گوی طلایی منشأ زیستی دارد. آن‌ها با استفاده از یک دستگاه کنترل از راه دور این گوی طلایی را از محل خود برداشتند.

عرض این شیء ۱۰ سانتی‌متر بود و ظاهراً به یک سنگ چسبیده بود. وقتی دانشمندان آن را از سنگ جدا کردند، گوی ذوب شد و یک حالت خمیری پیدا کرد.

دانشمندان درباره ماهیت این گوی اختلاف‌نظر دارند؛ برخی آن را پوسته یک تخم می‌دانند و برخی می‌گویند که یک نوع اسفنج است. رنگ این گوی نیز یک راز است. از آنجایی‌که نور طبیعی به این عمق نمی‌رسد، تعیین این که چرا جانداران رنگ‌های مختلف دارند، دشوار است.

بزرگ‌ترین گیاه دنیا

در سال ۲۰۲۲، دانشمندان دریافتند که علف‌های دریایی در بستر خلیج کوسه در استرالیا درواقع یک گیاه است. این گیاه که «پوزیدونیا استرالیایی» یا علف هرز نواری نام دارد، مساحتی به وسعت ۲۰۰ کیلومتر مربع را پوشانده است.

کلان‌شهر ماهی‌ها

در سال ۲۰۲۲، دانشمندان در اعماق دریا در نزدیکی ساحل قطب جنوب، ناحیه‌ای شامل ۶۰ میلیون لانه یخ‌ماهی کشف کردند. این لانه‌ها ناحیه‌ای به بزرگی یک شهر کوچک را می‌پوشانند و در نقطه‌ای قرار گرفته‌اند که ماهی‌ها بتوانند از یک جریان آب گرم بهره‌مند شوند.

کشف ده‌ها هزار آتشفشان در اعماق دریا

در سال ۲۰۲۳، پژوهشگران یک نقشه جامع از بیش از ۱۹۰۰۰ آتشفشان اعماق دریا‌ها منتشر کردند که بسیاری از آن‌ها اخیراً کشف شده‌اند. داده‌های ماهواره‌ای و همچنین داده‌های کشتی‌ها و زیردریایی‌های پژوهشی به کشف این آتشفشان‌ها کمک کرده است. پژوهشگران می‌گویند که احتمالاً هزاران ساختار مشابه ناشناخته در بستر اقیانوس‌ها وجود دارد.

بسیاری از این آتشفشان‌ها همچنان فعال هستند و گرما و مواد مغذی وارد محیط دریا می‌کنند. به همین علت، معمولاً کاوش‌های اعماق دریا‌ها در نقاط آتشفشانی منجر به کشف زیستگاه‌هایی بسیار غنی و متنوع می‌شود.

کشف فسیل بزرگ‌ترین حیوانی که تابه‌حال روی زمین زیسته است

در سال ۲۰۲۳، باستان‌شناسان فسیل یک جانور غول‌پیکر به نام «پروکتوس کولوسوس» (Perucetus colossus) را در صحرای پرو کشف کردند که زمانی در دریا‌ها می‌زیست.

این فسیل ۴۰ میلیون سال قدمت دارد و متعلق به یک جانور دریایی است که احتمالاً تا ۲۰۰ تن وزن داشت. پروکتوس متعلق به یک گروه منقرض‌شده از نهنگ‌ها به نام باسیلوسورید‌ها (Basilosuarids) است. این حیوان سنگین‌ترین حیوان کشف‌شده تا به امروز است.

دیگر خبرها

  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • انسولین «نوومیکس» در داروخانه‌های خوزستان توزیع می شود
  • تروریست ها از خارج از مرزها وارد ایران می شوند /جریانات تروریستی داخل ایران و پاکستان هدایت شده سرویس های اطلاعاتی خارجی هستند
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • (تصاویر) شگفت‌انگیزترین اکتشافات در دل دریاها؛ از خوک باربی تا مارماهی کور ژلاتینی
  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد