Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر دولت لیبی در سخنانی نسبت به مانع‌تراشی در مسیر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور و اصلاح روند آن هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، عبد الحمید الدبیبه، نخست‌وزیر دولت لیبی در سخنانی ضمن هشدار نسبت به مانع‌تراشی در مسیر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور، اظهار کرد که هرگونه ممانعت از اصلاح روند انتخابات، هزینه قابل توجهی برای لیبی به همراه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: ما نمی توانیم دوباره اجازه دهیم که سرنوشت مردم دستکاری شود.

الدبیبه با بیان اینکه قوانین انتخاباتی ضد و نقیض رنج ملت لیبی را افزایش می‌دهد، تاکید کرد: نظر لیبیایی‌ها باید تصمیم نهایی باشد.

نخست‌وزیر دولت وحدت ملی لیبی در ادامه گفت که قانون انتخابات برای خدمت به افراد خاصی طراحی شده است.وی همچنین نسبت به تبدیل شدن قانون انتخابات به ابزاری برای سوء استفاده سیاسی هشدار داد.

وی در ادامه متعهد شد که اجازه بازگشت دوباره بحران به لیبی را نخواهد داد.

در همین حال، رسانه‌های لیبی اعلام کردند که تا پایان روز شنبه ۳۰ لیبیایی اوراق نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری این کشور را به مقر کمیساریای عالی انتخابات ارائه دادند.

ازجمله برجسته‌ترین نامزدهای ثبت نام شده انتخابات ریاست جمهوری لیبی که قرار است ۲۴ دسامبر (سوم دی) عقیله صالح، رئیس پارلمان طبرق(شرق لیبی) و خلیفه حفتر، رهبر نیروهای موسوم به "ارتش ملی لیبی" هستند.

پیش از این نیز سیف الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی که دادگاه بین‌المللی او را چهره تحت تعقیب قرار داده، کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاست جمهوری در این کشور اعلام کرده بود.

همچنین یک منبع در دولت لیبی نیز گفت که عبد الحمید الدبیبه نیز طی هفته جاری برای این انتخابات ثبت نام خواهد کرد.

از سوی دیگر سیف الاسلام قذافی، نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری لیبی و پسر دیکتاتور مخلوع این کشور، مجدداً از مردم لیبی خواست تا برای دریافت کارت‌های انتخاباتی خود برای شرکت در انتخابات ۲۴ دسامبر آینده عجله کنند.

قذافی در یک پست فیسبوکی نوشت: "برای اینکه لیبی حاکمیت ملی و اراده آزاد خود را بازیابد، وحدت خود را حفظ کند و به سمت ساختن و جبران آنچه از دست داده است حرکت کند، برای دریافت کارت های انتخاباتی خود عجله کنید و فرصت را از دست ندهید."

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات لیبی عبدالحمید الدبیبه انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۴۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مهدی چمران، شامگاه پنجشنبه در همایش روز ملی شوراها در مشهد با بیان اینکه شوراها نمایندگان صادق مردم در عرصه حکمرانی کشور هستند، اظهارداشت: اصول 101 و 106 قانون اساسی به طور محرز به ضرورت فعالیت نظام شورایی در کشور اشاره دارد و در بند 103 قانون اساسی هم تأکید می شود که مسئولان در بخش های حاکمیتی اعم از استاندار، شهردار و فرماندار، باید تابع قوانینی باشد که در شوراها به تصویب می رسند.

وی افزود: در این میان، اهمیت شوراهای محلی هم کم از مجلس شورای اسلامی نیست. شوراهای اسلامی شهر و روستا، پارلمان‌های محلی و انعکاس خواست و سلیقه مردم هستند که ارتباط بی‌واسطه و تنگاتنگی با مردم در هر بخش، شهر و استان دارند. در قانون، نظارت در مقیاس محلی و ملی بر عهده شوراها گذاشته شده و در ساحت‌های گوناگون همچون فرهنگ، اقتصاد، اجتماع و سیاست، این منتخبان ملت در شوراهای محلی هستند که به‌عنوان ناظر شایسته از طرف قانون معین شده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: مدیریت یکپارچه، حلقه مفقوده‌ای است که امروزه ضرورت آن در سطح کلانشهرهای کشور بیش از پیش احساس می‌شود. مدیریت یکپارچه هم دو رکن اساسی دارند؛ یکی در گرو کار درست و منطقی نمایندگان شوراهای اسلامی است که جز خدمت به مردم دغدغه دیگری نداشته باشند و رکن دوم هم ناظر بر همکاری مسئولان دولتی و قضایی است که همراه و همگام با نمایندگان مردم باشند.

وی ادامه داد: قانون نظام شورایی کشور نسبت به قوانین سایر ساحت‌های حکومتی خیلی جوان است و پس از وضع قوانین بالادستی نسبت به تصویب مفاد قانونی درباره شوراها اقدام شد. همین موضوع، تناقضاتی را رقم زده که می‌توانست توسط نمایندگان مردم در نظام شورایی کشور اصلاح شود اما اکنون گرفتار این مسائل هستیم و باید این چالش برطرف شود.

چمران تصریح کرد: متاسفانه امروزه شاهدیم از بین 126 هزار نماینده‌ای که امروزه در سطح شوراهای اسلامی شهر و روستا فعالیت دارند، برخی افراد گاهی اوقات گرفتار هوا و هوس‌های نفسانی خود می‌شوند و دست به تخطی از قوانین و سرپیچی از سوگندی می‌زنند که با خدا، خون شهیدان و مردم دارند. بیش از دو دهه است که در نظام شورایی کشور در عرصه های مختلف فعالیت دارم و از روی تجربه مشاهداتی که به چشم دیده‌ام، این را به شما برادران و خواهران عزیز می‌گویم که اگر کار خالصانه و مخلصانه باشد، برکت الهی هم پشتیبان آن خواهد شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • نشست مشترک هیأت دولت با استانداران آغاز شد
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ 
  • دورۀ دوم علیه دشمنانم تلافی می‌کنم- ترامپ
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • انتقاد چمران از تناقضات در قانون نظام شورایی کشور