Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت گفت: راه‌اندازی طرح ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ دهلران به توازن میان منابع ورودی و خروجی صندوق‌ها کمک می‌کند، از این رو شتاب‌بخشی به احداث آن با اهمیت است.

به گزارش شانا به نقل از صندوق بازنشستگی صنعت نفت، عبدالحسین بیات در اجرای «برنامه پایش طرح‌های سرمایه‌گذاری صندوق‌ها» و در نشست با مدیران شرکت پتروپالایش دهلران با بررسی روند پیشرفت و چالش‌های طرح ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ اظهار کرد: برای برقراری تعادل میان منابع ورودی و خروجی صندوق‌ها، مؤثرترین گزینه، توسعه فعالیت‎‌های اقتصادی و سرمایه‌گذاری همچون شتاب‌بخشی به طرح‌های در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: طرح  ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ در دهلران گازهای همراه نفت میدان‌های غرب کشور مانند آذر، دهلران، چشمه‌خوش، پایدار و... را جمع‌آوری می‌کند و پس از فرآورش، محصول را به‌عنوان خوراک به صنایع پتروشیمی می‌دهد. عواید این فرآیند نصیب صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت می‌شود بنابراین راه‌اندازی این طرح منابع ورودی صندوق را تقویت می‌کند.

رئیس هیئت‌رئیسه صندوق‌های بازنشستگی صنعت نفت احداث ان‌جی‌ال ۳۱۰۰، پتروشیمی دهلران و توسعه میدان آذر را از جمله مهم‌ترین طرح‌های اقتصادی صندوق بازنشستگی صنعت نفت در ‌غرب کشور برشمرد و گفت: توسعه و بهره‌برداری این طرح‌ها افزون‌ بر تقویت منابع ورودی صندوق، سبب کمک به رشد اقتصادی استان و کشور می‌شود.

بیات با تأکید بر اینکه از هم‌اکنون برای تأمین خوراک مورد نیاز طرح در سال‌های پیش رو، اقدام‌های لازم انجام شود، تصریح کرد: همه‌ شرکت‌ها در حوزه اجتماعی مسئولیت دارند اما این اقدام‌ها باید به شکل مشخص و مؤثری انجام شود تا حداکثر اثربخشی را ایجاد کند زیرا همه نفع طرح‌های اجتماعی باید به‌طور مستقیم به مردم منطقه برسد نه دستگاه‌هایی که از بودجه دولتی بهره می‌برند.

منبع: شانا

کلیدواژه: عبدالحسین بیات رئیس صندوق های بازنشستگی صنعت نفت ان جی ال 3100 بازنشستگی صنعت نفت ان جی ال ۳۱۰۰ منابع ورودی صندوق ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۵۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است

گزارش پایگاه خبری برق حرارتی، مسعود مرادی، مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جریان بازدید وزیر نیرو از این مجموعه با تاکید بر اینکه متخصصان شرکت بی‌وقفه در حال آماده‌سازی واحدهای نیروگاهی کشور برای تولید برق پایدار در پیک تابستان امسال هستند، ادامه داد: به منظور ارتقای آمادگی واحدهای نیروگاهی کشور برای گذر موفق از روزهای اوج مصرف امسال تعداد ۱۸۰ پروژه تعمیراتی به ظرفیت ۱۲ هزار و ۸۰۰ مگاوات توسط این شرکت در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران یادآور شد: در طی یکسال گذشته ۱۶ هزار قطعه مورد نیاز نیروگاه‌ها در این مجموعه ساخته شده است که انجام این اقدامات موجب جلوگیری از خروج ۸۰ میلیون یورو ارز از کشور شده است.
وی با اشاره به اینکه در چند سال اخیر مجموعه تعمیرات نیروگاهی ایران حرکت فزاینده‌ای در رفع کامل وابستگی و خودکفایی ساخت قطعات و بازسازی تجهیزات نیروگاهی برداشته است، اظهار کرد: دانش ساخت داخل صنعت نیروگاهی در کشور به عالی‌ترین حد ممکن خود رسیده و ایران به جمع پنج کشور دارنده فناوری ساخت قطعات نیروگاهی پیوسته است.

مرادی با تاکید بر اینکه هیچگونه وابستگی به خارج از کشور برای تعمیرات و آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی نداریم، افزود: در حال حاضر متخصصان داخلی علاوه بر رفع نیازهای کشورمان، در حال صدور خدمات فنی و مهندسی در این بخش و تعمیرات واحدهای نیروگاهی کشورهای منطقه هستند.
شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به عنوان یکی از ذخایر ارزشمند صنعت برق کشور با هدف پشتیبانی از تولید برق پایدار و خط مشی انجام تعمیرات تخصصی و فوق‌تخصصی در زمینه صنعت برق، نفت، گاز و پتروشیمی و دیگر صنایع مولد در زمینی به وسعت ۵۰ هزار مترمربع در استان البرز واقع شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899609

دیگر خبرها

  • حجم سرمایه‌گذاری سه هلدینگ‌ وزارت تعاون در چهارمحال و بختیاری ۴۵۰۰ میلیارد تومان است
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • شهدای گمنام مظلوم هستند/ ساخت فیلم کالدو
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • روسیه از حضور بیش از ۳۰۰۰ مزدور خارجی در جنگ اوکراین خبر داد
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری