Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@20:40:57 GMT

هفتمین حضور جهانی «سایکو» در جشنواره ایتالیایی

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۶۷۱۱

هفتمین حضور جهانی «سایکو» در جشنواره ایتالیایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم کوتاه «سایکو» به نویسندگی و کارگردانی مصطفی داوطلب در هفتمین حضور جهانی خود، در بیست و دومین جشنواره فیلم کوتاه کورتی دا سوگنی (Corti da Sogni) راونا-ایتالیا حضور خواهد داشت.

این جشنواره به نام منتقد معروف ایتالیایی آنتونیو ریچی راه‌اندازی و بیست و دومین دوره آن با همکاری شهرداری راونا و اداره فرهنگ این شهر سازماندهی شده است که طی سه روز از اول تا سوم آذرماه ۱۴۰۰ مصادف با ۲۲ تا ۲۴ نوامبر ۲۰۲۱ برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این دوره جشنواره، فیلم‌ها در سه بخش «فیلم‌های کوتاه بین‌الملل»، «انیمیشن» و «فیلم‌های کوتاه ساخت کشور ایتالیا» حضور دارند که «سایکو» در بخش اصلی جشنواره (فیلم های کوتاه بین الملل) با ۱۰ فیلم دیگر به رقابت خواهد پرداخت.

پیش از این نیز، «سایکو» در جشنواره «سیتی بلو» City blue به رقابت پرداخته و جایزه برجسته شانزدهمین جشنواره accolade global competition را از آن خود کرده است. این فیلم کوتاه در سی و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌ کوتاه تهران نامزد دریافت جایزه بهترین فیلمنامه توسط مصطفی داوطلب شد. همچنین در هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی دانشجویی «نهال» نیز جایزه بهترین تدوین برای مصطفی داوطلب را کسب کرد و دیپلم افتخار بهترین بازیگر را نیز برای محمد نریمانی به ارمغان آورد.

رضا عموزاد، رویا حسینی و محمد نریمانی در این فیلم کوتاه ایفای نقش دارند.

در خلاصه داستان «سایکو» آمده است: «زن جوانی، همسر خود را که از بیماری حاد روحی رنج می‌برد به آسایشگاه روانی می‌برد. با درگیری لفظی میان «سایکو» و راننده، اما اتفاق دیگری رقم می‌خورد.»

عوامل فیلم کوتاه «سایکو» عبارتند از نویسنده و کارگردان: مصطفی داوطلب، تصویربردار: مهدی بهبهانی، تدوین: مصطفی داوطلب، طراح صحنه و لباس: فاطمه صفیری، طراح چهره‌پردازی: حامد بداغی، صدابردار: مجید نجاتی، طراح صدا و ترکیب صداها: سامان شهامت، دستیار کارگردان و برنامه ریز: طاهره شعبانیان، ترجمه اسپانیایی: رامین وحیدزاده، اصلاح رنگ و نور: حسام رحمانی، پوستر: ناهید عسگری، گروه تصویربرداری: حمید مرادی، شهرام رنجبر، سام شندآبادی، دستیار صدابردار: مرتضی موسوی، چهره پرداز: ویدا لواف، دستیار صحنه و لباس: یلدا توکلی، گروه تولید: علی شیخی، اسماعیل فتاحی، مدیر تولید: امیرمهدی صادقی، عکس: یو هان، مشاور رسانه‌ای: آزاده فضلی، پخش بین‌المللی: شمید فیلم، تهیه‌کننده: مصطفی داوطلب، تهیه شده در انجمن سینمای جوانان ایران (دفتر خرم آباد) و شرکت فیلم اوسکاردن.

کد خبر 5356924 نیوشا روزبان

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم کوتاه حضور هنر ایران در جهان مجید نجاتی تئاتر ایران فیلم کوتاه برنامه رادیویی فیلم سینمایی سازمان سینمایی حضور هنر ایران در جهان رادیو صبا محمد خزاعی موسیقی ایرانی سینمای مستند جشنواره فیلم فجر عکاسی جشنواره نمایش های آیینی و سنتی هنرمندان تئاتر مصطفی داوطلب فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد

نشست خبری پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد با حضور کوروش زارعی مدیر مرکز هنر‌های نمایشی و سید مصطفی موتورچی دبیر پانزدهمین دوره جشنواره در حوزه هنری برگزار شد.

کوروش زارعی در ابتدای نشست عنوان کرد: شعار این دوره جشنواره پانزدهم «خانه هنرم مسجدم» است. سه سال جشنواره برای ایجاد زیرساخت‌ها و چشم انداز‌های درست تعطیل شد، اما بعدش دومرتبه به اجرا رسید. پس از در تولید بچه‌های مسجد در استان‌ها تحت عنوان تئاتر محرابیان، حال احساس میکنیم به رشد مناسب رسیدند.

وی در ادامه افزود: تئاتری‌ها حال به زایایی رسیده و می‌توانند وارد عرصه‌های جدی شوند. پس از کارگاه سال قبل مشهد، قرار است خروجی‌ها امسال به اجرا رسیده و در رویداد‌های تئاتر کشور حضور یابند. تئاتری‌های اجرایی امسال خروجی هشتصد گروه نمایشی ما هستند و ما تلاش داریم کار‌ها را به روستا‌ها هم برسانیم. تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد تا ما بتوانیم استعداد‌ها حتی در مرز‌های ایران را کشف و هدایت کنیم.

مصطفی موتورچی دبیر جشنواره نیز در صحبت‌هایی با اشاره به عدم انتشار فراخوان برای این دوره گفت: از بین کار‌های رسیده چهارده اثر نهایی شده و به اجرا در خواهد آمد. در کنار کار تولید اثر، سلسله کارگاه هم داشتیم که نزدیک به هشتصد مربی و گروه بودند و اینها نمایشنامه‌هایی آماده و در مساجد اجرا کردند و بااین هدف سه دوره جشنواره نمایشنامه نویسی گلدسته‌ها را داشتیم که برگزیده‌های آنها به این جشنواره رسید. همچنین داوران اعظم بروجردی، الهام چرخنده و وفا طرفه هستند.

زارعی همچنین درباره اهمیت گروه محوری در جشنواره افزود: جوایز هم گروه محوری از اول تا سوم اعطا می‌شود. یکی از جوایز ویژه ما جایزه ویژه فرج الله سلحشور به نام این عزیز تئاتری مسجدی خواهد بود است.

زارعی رباره جایزه سلحشور گفت: این جایزه به گروه برتر تقدیم خواهد شد یک گروه کاملا مسجدی که در آموزش‌ها حضور داشتند و مسائل اخلاقی را هم رعایت کرده و به معنای واقعی یک گروه هستند. همچنین امسال چهارمین دوره مسابقه نمایشنامه نویسی گلدسته‌ها را خواهیم داشت.

وی درباره تک جنسیتی بودن اجرا‌ها بیان کرد: بخاطر این مسائل کار‌هایی تولید شد و داوران خانم هستند که راحت کار‌ها اجرا شود و اینبار ما ساختار شکنی کرده و از سه خانم با تحصیلات و تجربه برای داوری استفاده کردیم. 

کوروش زارعی در ادامه گفت: افتتاحیه در کنار مزار شهدای گمنام شهر بافق خواهیم داشت و اجرا‌ها هم در امامزاده عبدالله خواهد بود، هرگروه بعد اجرای داوری سه اجرا در مساجد بافق و یزد خواهند داشت، مساجد یزد و امامزاده‌ها شاهد اجرا‌ها خواهند بود. 

موتورچی افزود: در طول جشنواره برای بچه‌های انجمن نمایش بافق دو کارگاه طراحی کردیم و انجا کارگاه نمایشنامه نویسی و دوره کارگردانی برگزار می‌کنیم.

وی درباره جوایز این جشنواره گفت: ما پنج جایزه گروه خواهیم داشت. بازیگری خانم و آقا هفت نفر تقدیر بدون رتبه خواهند بود. دو بزرگداشت و جایزه سلحشور نیز خواهیم داشت. سیصد میلیون جایزه خواهیم داشت و بیشترین جایزه هم فرج الله سلحشور بیست میلیون و پنج گروه برگزیده هر کدام ده میلیون خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • تئاتر بچه‌های مسجد باید در چهار گوشه ایران شکل بگیرد/ حضور ۱۴ گروه نمایشی در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • چرا دختران و پسران با مسجد قهر کردند؟/ تاثیر اجرای تئاتر در مساجد
  • حضور 3 فیلم کوتاه ایرانی در یکی از معتبرترین جشنواره‌های فیلم کوتاه
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • استقبال بیش از ۵۹ هزار دانش آموز یزدی از طرح ملی نجات آب
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • حضور فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره ژاپنی
  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود