Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس با اشاره به روند طرح‌های آبرسانی به بوشهر گفت: تا پایان امسال با افتتاح یکی از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن، ۱۷ هزار مترمکعب به ظرفیت تولید آب شرب بوشهر افزوده می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالکریم جمیری شامگاه یکشنبه در بررسی روند اجرا طرح‌های آب‌شیرین‌کن در بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم تأمین آب شرب را خلیج‌فارس دانست و اظهار داشت: در این راستا طرح‌های مهمی در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو مجمع نمایندگان استان بوشهر با قدردانی از تلاش شرکت آب و فاضلاب در خدمات‌رسانی مطلوب به مردم در حوزه آبرسانی خاطر نشان کرد: 2 پروژه آب‌شیرین‌کن به ظرفیت 52 هزار مترمکعب در کنار ساحل خلیج‌فارس بوشهر در حال اجرا است که با تکمیل آنها یکی از مشکلات مهم مردم برطرف می‌شود.

نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی به پروژه آب‌شیرین‌کن 17 هزار مترمکعب پرداخت و بیان کرد: بر اساس وعده مجری این طرح تا پایان امسال آب‌شیرین‌کن 17 هزار مترمکعب بوشهر تکمیل می‌شود که نقش مهمی در پایداری تأمین آب شرب مردم دارد.

جمیری اضافه کرد: تا پایان امسال با افتتاح یکی از پروژه‌های آب‌شیرین‌کن، 17 هزار مترمکعب به ظرفیت تولید آب شرب بوشهر افزوده می‌شود.

وی با بیان اینکه بخشی از پروژه آب‌شیرین‌کن 35 هزار مترمکعب بوشهر امسال وارد مدار بهره‌برداری می‌شود خاطر نشان کرد: حل مشکل اجاره زمین محل اجرا پروژه آب‌شیرین‌کن 17 هزار مترمکعب بوشهر یک ضرورت است که مسئولان آب منطقه‌ای بوشهر باید برای حل این مشکلات پیگیری‌های لازم انجام دهند.

نماینده بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی گفت: لاینحل ماندن مشکل اجاره زمین محل اجرا پروژه زمینه تکمیل آب‌شیرین‌کن را به تعویق می‌اندازد چراکه پرداخت تسهیلات بانکی منوط به قرارداد اجاره زمین پروژه آب‌شیرین‌کن 17 هزار مکعبی است.

جمیری با بیان اینکه استاندار بوشهر برای حل تنظیم قرارداد اجاره زمین یاد شده پیگیری‌های لازم انجام می‌دهند افزود: باید برای تسریع در تکمیل آب‌شیرین‌کن 17 هزار مترمکعبی بوشهر موضوع اجاره نامه زمین آن حل شود.

آب‌شیرین‌کن بوشهر به ظرفیت 22 هزار و 500 مترمکعب وارد مدار بهره‌برداری قرار گرفت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر نیز یکی از راهبردهای وزارت نیرو در تأمین آب شرب را شیرین‌سازی آب دریا در شهرها و روستاهای ساحلی دانست و تصریح کرد شهر بوشهر که با مشکلات آبرسانی مواجه است طرح آب‌شیرین‌کن در دستور کار قرار گرفته که در مرحله نخست به ظرفیت 22 هزار و 500 مترمکعب وارد مدار بهره‌برداری قرار گرفته است.

عبدالحمید حمزه‌پور از اجرا 2 پروژه آب‌شیرین‌کن در ساحل بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: پروژه آب‌شیرین‌کن به ظرفیت 17 هزار مترمکعب دارای 70 درصد پیشرفت فیزیکی است که تلاش می‌شود تا قبل از عید نوروز تکمیل و افتتاح شود.

وی با اشاره به اجرا خط انتقال این آب‌شیرین‌کن تا مخزن ذخیره اصلی شهر تصریح کرد: این خط انتقال در مرحله پایان و دارای بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر میزان سرمایه‌گذاری در اجرا آب‌شیرین‌کن 17 هزار مترمکعب بوشهر را 250 میلیارد تومان دانست و افزود: با افتتاح این پروژه مشکل دیرینه شهر بوشهر در تأمین آب شرب برطرف می‌شود و قطعاً تابستان آینده مشکلات به شدت کاهش می‌یابد.

مشکل پروژه آب‌شیرین‌کن 17 هزار مترمکعب قرارداد اجاره زمین برای دریافت تسهیلات بانکی است

مجری پروژه آب‌شیرین‌کن 17 هزار مترمکعب بوشهر پیشرفت ساختمانی این طرح را 75 درصد دانست و اضافه کرد: تمام تأسیسات برق‌رسانی، کابل‌کشی، ساخت مخازن، چاه‌ها و خط انتقال آن اجرا شده و مشکل این پروژه حل تنظیم اجاره زمین برای دریافت تسهیلات بانکی است.

273 میلیارد تومان برای اجرای طرح‌های آبرسانی استان بوشهر ابلاغ شد + فیلم40 طرح آبرسانی در روستاهای استان بوشهر با مشارکت بسیج اجرا می‌شودعملیات اجرایی آبرسانی بوشهر با سرمایه‌گذاری 62 میلیارد تومان آغاز شد +تصاویر

جعفری با بیان اینکه ماشین‌آلات پروژه آب‌شیرین‌کن 17 هزار مترمکعب بوشهر خریداری شده خاطر نشان کرد: تلاش می‌شود قبل از فصل گرما این پروژه به‌صورت کامل وارد مدار بهره‌برداری شود.

وی بیان کرد: از این پروژه می‌توان تا 42 هزار و 500 مترمکعب آب تولید کرد که در شرایط فعلی سهم بالایی در تامین آب شرب مورد نیاز منطقه را تامین می‌کند.

انتهای پیام/190/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آب شیرین کن 17 هزار مترمکعب بوشهر پروژه آب شیرین کن 17 هزار مترمکعب وارد مدار بهره برداری خاطر نشان تأمین آب شرب استان بوشهر اجاره زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۱۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود

ایسنا/بوشهر معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: برنامه ملی بازآفرینی با همت شرکت باز آفرینی شهری ایران درکشور اجرا می شود.

به گزارش ایسنا، سید مسلم سیدالحسینی روز پنج شنبه در هفتمین اجلاس مجمع روسای کمیسیون های شهرسازی و معماری در بوشهر افزود: سندتوانمندسازی برنامه ملی بازآفرینی درصورت تصویب در هیات وزیران  بزودی درکشور اجرایی می شود.

وی با بیان اینکه  مبنا و محور این برنامه برپایه مشارکت مردمی است، اضافه کرد: بر مبنای این برنامه یک مدیریت یکپارچه درکشور ایجاد می‌شود که کار در راس آن در کشور رئیس جمهور، در استان ها استانداران و در شهرستانها فرمانداران با دبیری شهرداران انجام می شود.

مدیر عامل شرکت باز آفرینی شهری ایران تصریح کرد: با اجرای این برنامه با مشارکت مردم و افزایش روحیه شورایی، شهرهای ایران در همه زمینه‌های اجتماعی و اقتصادی بافت های تاریخی توسط خود مردم و با مشارکت واقعی مردمی رشد پیدا می کنند.

وی ادامه داد: در این برنامه شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهر، دولت و مردم سه رکن اصلی اجرایی هستند و توسعه شهری بجای کارشناسی و تخصصی برمبنای توافقی است که میان مردم و موردقبول و توافق نهایی مردم خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه بافت تاریخی بوشهر بعنوان نماد معماری کشور شناخته می شود،اظهارکرد: این نماد معماری نشان می دهد که آنچه موجب توفیق شهر بوده همان مشارکت مردم بوده است و تجربه تاریخی نشان می‌دهد که هیچگاه طرح های توسعه شهری از بالا به پایین موفقیتی نداشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • ۷ اردیبهشت‌ به نام گز اصفهان شیرین و جهانی شد
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • تمرکز شهرداری‌ها در ارزش‌افزوده تولید و ثروت باشد
  • ۱۰ هزار نفر در طرح های صنعتی ایلام مشغول به کار هستند
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • بهره برداری از بزرگترین مزرعه خورشیدی برای نمک زدایی در عمان
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است