Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلنگ احداث یک باب هنرستان ۹ کلاسه با ۳ باب کارگاه در شهر یزدانشهر از توابع شهرستان نجف آباد به زمین زده شد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سیدمحمد میرپور در این جلسه با بیان اینکه یکی از موضوعات اصلی ما در مجموعه آموزش و پرورش و نوسازی مدارس سیاست‌های سند تحول بنیادین ابلاغی از سوی رهبر انقلاب است، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم در مجموعه آموزش و پرورش این است که دانش آموزان را به سمتی ببریم که بعد از پایان تحصیل بتوانند در حرفه‌ای مشغول به کار شوند، در حالی که امروز با کمبود تکنسین و متخصصان در کشور روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروز آموزش فنی و حرفه‌ای جایگاه مهمی در سیاست‌های آموزش و پرورش و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دارد، افزود: موضوع مهم دیگر تربیت جوانان برای اشتغال و مهارت آموزی آنها است. خوشبختانه خیرین مدرسه ساز ازجمله آقای رضائیان با توجه به حرفه‌ای که خودشان دارند به خوبی اهمیت این موضوع را درک کرده‌اند.

سرپرست اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان دیدگاه خیرین مدرسه ساز را با سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش یکسان دانست و افزود: ساخت هنرستان با سایر مدارس تفاوت‌هایی از نظر مشخصات فضا و هزینه دارد و یکی از پر هزینه‌ترین پروژه‌ها در اداره کل نوسازی مدارس است.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره اخیر خیرین مدرسه‌ساز، گفت: ارتقا کیفیت آموزشی در احداث و توسعه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای یکی از شعارهای این جشنواره بود و تلاش می‌شود از مشارکت خیرین مدرسه ساز در این عرصه استفاده شود. اگر خیرین مدرسه ساز در احداث و توسعه فضاهای آموزشی به کمک ما نیایند از نظر اعتباری توان حل کمبود فضاهای آموزشی را نداریم.

حجت الاسلام والمسلمین لطفی امام جمعه شهر یزدانشهر نیز در این مراسم از خیرین مدرسه ساز به عنوان ستارگانی یاد کرد که هدایت بخش هستند و گفت: هرکسی در جامعه توان و اختیاراتی دارد، باید همه انرژی و توان خود را به کار بگیریم و با استقامت و توکل بر خدا تلاش کنیم.

مجتبی راعی فرماندار شهرستان نجف‌آباد نیز گفت: در جلسات شورای آموزش و پرورش شهرستان، کمبود فضای آموزشی در یزدانشهر با وجود جمعیت قابل توجهی که دارد بیشتر از نقاط دیگر شد، اگرچه هرسال هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دانش آموزی به بخش مرکزی شهرستان نجف آباد اضافه می‌شود و می‌طلبد که به موازات آن هم نوسازی مدارس فرسوده و هم ساخت فضاهای جدید را دنبال کنیم.

وی با اشاره به حضور پررنگ خیرین مدرسه‌ساز در شهرستان نجف آباد، اعلام کرد: ۲۲ پروژه مدرسه سازی با مشارکت خیرین مدرسه ساز در سطح شهرستان در حال احداث است.

فرماندار نجف‌آباد با تاکید بر اینکه بهترین سرمایه در جامعه نیروی انسانی است و نیروی انسانی نیز در فضاهای آموزشی تعلیم و پرورش پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: عمده مشکل جامعه ما این است که بسیاری از تحصیل کردگان بیکار هستند، در حالی که اگر در زمینه آموزش فنی و حرفه‌ای اقدام کنیم، فارغ‌التحصیلان با انگیزه این رشته‌ها آینده شغلی بهتری خواهند داشت و مشکلی بابت اشتغال نخواهند داشت.

به گزارش ایمنا، این هنرستان با مشارکت خیر مدرسه ساز حاج مهدی رضائیان نجف آبادی ساخته می‌شود و به نام وی نامگذاری خواهد شد. ساختمان آموزشی این هنرستان در سه طبقه و با زیربنای ۱۵۰۰ مترمربع احداث خواهد شد و کارگاه‌های آن دارای ۹۰۰ مترمربع زیربنا است که در زمینی به مساحت تقریبی سه هزار مترمربع احداث خواهند شد.

در آئین کلنگ زنی این هنرستان که روز گذشته (یکشنبه _۳۰ آبان ماه) برگزار شد، سرپرست اداره کل نوسازی مدارس استان، مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان، فرماندار شهرستان نجف آباد، امام جمعه شهر یزدانشهر، مدیر آموزش و پرورش شهرستان نجف آباد و دیگر مسئولین استانی و محلی حضور داشتند.

کد خبر 537116

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خیرین مدرسه ساز شهرستان نجف آباد آموزش و پرورش نوسازی مدارس حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، غلامعلی حیدری امروز در شورای آموزش و پرورش استان چهارمحال بختیاری، اظهار داشت: باید یک کارگروه برای برنامه‌ریزی مقدمات همایش مجمع خیرین صورت گیرد و مسئولیت تمامی افراد مربوطه مشخص شود.  

وی گفت: در این همایش تنها خیرین گذشته حضور نداشته باشند بلکه خیرین جدید نیز دعوت شوند و تعهدات لازم را داشته باشند تا یک تحولی را متفاوت با همایش‌های گذشته، شاهد باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی، مطرح کرد: باید از گروه‌های جهادی، دانش آموزان و همچنین مشارکت مردم برای بازسازی و زیباسازی و نوسازی مدارس استفاده کرد.

وی با تاکید بر برگزاری مراسمی در شأن معلمان، اظهار داشت: هفته معلم زمان خوبی است تا از این قشر زحمتکش و تاثیرگذار تجلیل شود، امید است مراسمی در شأن معلمان استان با برنامه‌ریزی خوب برگزار و از خانواده شهدای معلم نیز سرکشی و تجلیل شود.

حیدری با تأکید بر انجام جهاد تبیین، تصریح کرد: باید آموزش و پرورش در این دو سال خدمات خود را به خوبی اطلاع‌رسانی کند. رتبه‌بندی معلمان، استخدامی‌ها و کمک‌های فرهنگی، اعتباراتی که تخصیص داده شده و توسعه زیرساخت مدارس، ایجاد چمن‌های مصنوعی بسسار در ظرف 2 سال و ... اقدامات خوبی است که همه باید در نشست خبری با رسانه‌ها بیان شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان داشت: بروشورهای در خصوص اقدامات انجام شده در دو سال اخیر تهیه و در بین خیرین و افراد ذی نفوذ توزیع شود. امتحانات نهایی فرصتی برای چیدن میوه یک سال تلاش دانش آموزان و والدین آنها است لذا باید اهتمام لازم جهت برگزاری آزمون بدون دغدغه در یک شرایط مناسب را داشت.

وی تصریح کرد: حداقل 12 جلسه شورای آموزش و پرورش در سال باید در شهرستان‌ها برگزار شود. باید یک برنامه‌ریزی ویژه در خصوص آموزش و پرورش عشایر داشت تا آموزش کافی و لازم به دانش آموزان داده شود.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: هر قدر در دانشگاه فرهنگیان هزینه شود نوعی سرمایه‌گذاری است و باید برای سال آینده برنامه‌ریزی دقیقی داشت تا دغدغه‌ای در زمینه کمبود معلم و سرویس مدارس و هر آنچه که مربوط به مدرسه و دانش آموزان است وجود نداشته باشد.

انتهای پیام/7540

  

دیگر خبرها

  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • استاندار مرکزی: آموزش فنی و حرفه‌ای راه نجات کشور است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است