Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@10:56:31 GMT

بازگشایی رسمی مدارس مازندران و هزار و یک دلهره!

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۴۶۵۵۵

بازگشایی رسمی مدارس مازندران و هزار و یک دلهره!

ایسنا/مازندران بالاخره مدارس بازگشایی شد و دانش آموزان در کلاس های درس حاضر شدند، هرچند هنوز شرایط به روال پیش از کرونا بازنگشته است اما شور و شوق دانش‌آموز و معلم از دیدن یکدیگر، غیر قابل وصف بود، با این وجود برخی خبرها، همچنان نگران کننده است، از بیخیالی نسبت به تست pcr تا کسر حقوق کارکنانی که از تزریق واکسن خودداری کنند؛ البته معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران به این نکته اشاره کرد که، در آموزش حضوری، کاهش اضطراب خانواده ها و مسئله حفظ سلامت دانش آموزان از اولویت های ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالاخره پس از کلی کشمکش و بررسی زاوایای مختلف، تعطیلی مدارس به دلیل شیوع کرونا به پایان رسید و بر اساس اعلام مسولان، از صبح اول آذر تمام مدارس بازگشایی شد.

آغاز ورود دانش اموزان در ماه سوم سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۴۰۱ در حالی انجام شد که بسیاری از خانواده ها در ابهام چگونگی حضور فرزندانشان در کلاس درس هستند.

آنها معتقدند همانطور که رعایت پروتکل ها در سطح جامعه بر اساس اعلام نظر مسئولان کاهش پیدا کرده است، بدون شک در مدارس هم نمی‌توان شاهد رعایت کامل پروتکل های بهداشتی بود.

خانواده‌ها اعتقاد دارند، بازگشایی مدارس در حالی باید صورت می‌گرفت که همه دانش اموزان ۲ دز واکسن را تزریق می کردند در حالیکه دانش آموزان زیر ۱۲ سال هیچ واکسنی تزریق نکرده‌اند و اصلا پروتکلی برای آنها پیش‌بینی نشده بود.

بر اساس اعلام نظر متخصصان پزشکی همه این دانش آموزان می‌توانند ناقل باشند و موضوع خطرناکی در راستای همه‌گیری کرونا و ایجاد موج های جدید است. 

البته بسیاری در شهرهای استان پدران و مادران کارمند از بازگشایی مدارس استقبال کردند اما آنها هم با ابراز نگرانی از اینکه ممکن است پروتکل ها در کلاس درس رعایت نشود خواستار ورود جدی مسئولان آموزش و پرورش در این زمینه شدند.

حضور دانش‌آموزان در مدارس اختیاری است

قربانعلی سهرابی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به دستورالعمل بازگشایی تمامی مدارس در کشور و به دنبال آن در مازندران، اظهار کرد: برنامه ریزی برای بازگشایی مدارس از ابتدای آذرماه طبق مصوبه نود و یکم ستاد کرونا کشور اعلام شد.

وی با اشاره به اینکه بازگشایی مدارس در تمام مقاطع تحصیلی انجام شده است، خاطرنشان کرد: از ابتدای مهرماه مدارس روستایی و عشایری با کلاس های زیر ۱۵ نفر بازگشایی شد و از ۱۵ آبان نیز بازگشایی مدارس در مقطع متوسطه دوم را در دستور کار قرار دادیم و در حال حاضر از اول آذر نیز بازگشایی مدارس در متوسطه اول و مقطع ابتدایی انجام شده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران تاکید کرد: بازگشایی مدارس به معنای حضور ۱۰۰ درصدی دانش آموزان در مدارس نیست و حضور دانش آموزان در مدرسه با تصمیم شورای مدرسه و سلامت انجام می‌شود که از یک تا سه روز در هفته به صورت اختیاری دانش آموزان در مدرسه حضور خواهند یافت.

 معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران خاطرنشان کرد: شیوه نامه رعایت پروتکل ها بر اساس بخشنامه ۳۰۶، در دستور کار همه مدارس قرار دارد و طبق آن فاصله گذاری اجتماعی و فضای خالی ۱.۵ متری از هر طرف برای دانش آموز، باید انجام شود.

 سهرابی ادامه داد: کلاس ها نیز باید تهویه شده و با باز گذاشتن پنجره کمک شود تا جریان هوا برقرار باشد.

 وی تصریح کرد: استفاده از ماسک نیز اجباری است و در ورودی مدارس تب سنجی و رویت فیزیکی توسط مسئولین مدارس در هنگام ورود دانش آموزان باید انجام شود.

خانواده‌ها تخلف مدارس را به آموزش و پرورش گزارش دهند

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران از خانواده ها خواست در صورت مشاهده تخلف موارد را به قسمت آموزش پرورش شهرستان خود اطلاع دهند و رسانه ها نیز می‌تواند در این راستا کمک کننده باشند.

سهرابی در پاسخ به اینکه مدارس درخواست کارت واکسیناسیون دو نوبت را برای حضور دانش‌آموزان الزامی می‌دانند، خاطرنشان کرد: بازگشایی مدارس مربوط به تزریق ۲ دز واکسیناسیون نیست و چیزی به عنوان جلوگیری از حضور دانش آموزان نداریم اما هدف ما اجرای دستورالعمل مبتنی بر پروتکل هاست.

وی گفت: طبق آخرین آمار ۹۵ درصد واکسیناسیون  مرحله اول افراد دوازده تا ۱۸ سال انجام شده است و در مرحله دوم نیز نزدیک به ۷۲ درصد این بازه سنی واکسینه شدند و در صد جزیی داریم که مقاومت خانواده ها و یا دانش آموزان منجر به عدم واکسیناسیون آنها شده است.

هر ۱۵ روز تست کرونا بدهید؛ نه بیخیال!

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران  با اشاره به دستورالعمل جدید برای کارکنان، دانشجویان و دانش‌آموزان، گفت: بر طبق این دستور العمل، افراد برای حضور در کلاس‌ها باید هر ۱۵ روز تست pcr بدهند و این مهم در دستور کار قرار دارد اما فعلا اجرایی نشده است.

سهرابی خاطرنشان کرد: افراد و پرسنلی که بیماری خاص داشته و اجازه واکسیناسیون دارند نیز باید مدارک را به آموزش و پرورش شهرستان خود بیاورند و همچنین کسانی که از تزریق واکسیناسیون امتناع کنند، با کسری حقوق رو به رو خواهند شد.

وی ادامه داد: در آموزش حضوری، کاهش اضطراب خانواده ها و مسئله حفظ سلامت دانش آموزان از اولویت های ماست که در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازگشایی مدارس استانی اجتماعی کرونا در ایران بازگشایی مدارس حضور دانش آموزان دانش آموزان دستور کار خانواده ها پروتکل ها انجام شد بر اساس کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۶۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: توانمندسازی در دو بعد «معیشت» و «علمی و انگیزشی» معلم باید انجام شود؛ با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، امیدواریم که به روزهای خوب برسیم.

به گزارش ایسنا، ستاری فرد با بیان اینکه در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی برای موضوع معیشت معلمین رخ داده، گفت: از دهه هفتاد مسئله نظام رتبه بندی معلمین مطرح بود، به خصوص اینکه در سند تحول بنیادین سال ۱۳۹۰ نیز صراحتا تأکید و تصحیح شد که باید انجام شود که در این دولت عملیاتی و به مسئله معیشت معلمان توجه شد.

وی با بیان اینکه امیدواریم کاری که این دولت در بحث رتبه بندی و توجه به معیشت معلمان شروع کرده استمرار پیدا کند، افزود: با همراهی و همکاری مجلس اتفاقی را رقم می زنیم تا «معلمی» سرآمد همه مشاغل باشد یعنی کارآمدترین و موثق ترین افراد شغل معلمی را انتخاب کنند.

ستاری فرد به دیدار رهبر معظم انقلاب با معلمان اشاره کرد و گفت: حضرت آقا به محور توانمندسازی معلمان اشاره داشتند که باید توانمندسازی در دو بعد «معیشت» معلم و «علمی و انگیزشی» انجام شود که امیدواریم با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، به روزهای خوب برسیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی خاص معلمین پرورشی و تربیت بدنی شرکت کردند، ادامه داد: جمعا ۱۹ هزار و ۳۷۷ نفر مربی پرورشی و معلم تربیت بدنی از محل این آزمون وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

ستاری فرد با اشاره به سخنان وزیر آموزش و پرورش گفت: به گفته وزیر آموزش و پرورش به زودی مقدمات آزمون دیگر برای مربیان تربیت بدنی و پرورشی در سال پیش رو مهیا می شود؛ چیزی که خیلی برای ما مهم است، جذب مربیان با کیفیت برای نظام تعلیم و تربیت دانش آموزان است.

وی با بیان اینکه امروز دچار چالش های جدی هستیم، افزود: فقر حرکتی، ضعف حرکتی، تغییر سبک زندگی مردم و ورود بچه‌ها به فضای مجازی که رقیب جدی سلامت جسمی و سلامت روانی بچه‌هاست، توجه به کیفیت و کمیت درس تربیت بدنی اهمیت دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر به خصوص بعد از کرونا میزان اضافه وزن و چاقی دانش آموزان و کودکان و نوجوانان به ۳۴ درصد رسیده یعنی از هر سه دانش آموز یک دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت قرار ندارد، ادامه داد: اگر دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت نباشد قطعا در موقعیت مناسب یادگیری قرار نمی گیرد.

ستاری فرد با بیان اینکه مسئله سلامت دانش آموز زیربناست، عنوان کرد: ارزان ترین و بهترین ابزار و در واقع فرصت کنترل آسیب های اجتماعی و تربیت، مسئله بازی و ورزش است، یعنی بهترین فرصت برای تربیت دانش آموز فرصت بازی کردن است.

وی به عیدی وزیر آموزش و پرورش به دانش آموزان ابتدایی اشاره کرد و گفت: موضوع افزایش ساعت درس تربیت بدنی برای دانش آموزان ابتدایی در سال تحصیلی پیش رو صحبت و عیدی وزیر است که امیدواریم محقق شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در قانون اساسی برای تربیت بدنی و آموزش و پرورش صرفا عبارت رایگان استفاده شده، افزود: دو اصل مهم قانون اساسی به تربیت بدنی رایگان و آموزش و پرورش رایگان اشاره شده است.

ستاری فرد که در برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، به جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد که هم مشکل نظام وظیفه آن ها حل شود، هم اشتغال و ادامه تحصیل آن ها صورت می گیرد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: آموزش و پرورش: دانش‌آموزان مناطق محروم از تغذیه رایگان برخوردار می‌شوند برنامه‌های آموزش و پرورش برای سلامت جسمانیِ دانش آموزان دختر

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان