Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتخابات ریاست جمهوری لیبی چند وقت دیگر برگزار خواهد شد، چند گزینه اصلی برای انتخابات وجود دارد که یکی از آنها پسر قذافی است.

گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو،انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۱ لیبی قرار است در ۲۴ دسامبر برگزار شود. این کشور تقریبا ده سالی است بعد از سقوط و کشته شدن معمر قذافی، دیکتاتور این کشور درگیر جنگ داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخابات قبلاً برای اوایل سال ۲۰۱۹ برنامه‌ریزی شده بود. توافقی بین فائز سراج، رئیس دولت وفاق ملی، ژنرال حفتر، فرمانده ارتش ملی لیبی، خالد المشری، رئیس شورای عالی دولت و صالح عیسی رئیس مجلس نمایندگان امضا شد که تا انتخابات ریاست جمهوری دیگر جنگ داخلی در این کشور متوقف شود.

ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری از ۷ نوامبر شروع شد و تا ۲۲ نوامبر انجام شد و افرادی نظیر؛ زیدان، نخست وزیر سابق، حفتر، سیف‌السلام قذافی و صالح عیسی شرکت کرده‌اند.

یکی از نقاط جنجالی انتخابات ریاست جمهوری لیبی شرکت پسر دیکاتور سابق بود. سیف‌الاسلام که از سبها در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کرده چند سالی در اسارات بود و با وساطت کشورهای غربی از اسارات آزاد شد و دو سالی است که دوباره در رسانه‌ها ظاهر شده است. وی در ژوئن ۲۰۱۷ اعلام شد که سیف‌السلام قذافی عفو و از زندان آزاد شده است

از طرفی دیگر سخنگوی دیوان کیفری بین‌المللی(لاهه) بعد از شرکت پسر قذافی در انتخابات گفت که هنوز حکم دستگیری او توسط این دیوان هنوز پابرجاست. این موضوع هم به گونه ای مطرح شده که برخی در داخل کشور لیبی اعتقاد دارند که باید دادگاه‌های لیبی به جرائم سیف‌االاسلام قذافی رسیدگی کنند و اگر این مورد صورت نگیرد باید دیوان لاهه به موضوع ورود کند و امتناع دادگستری و دستگاه قضائی لیبی هم از این موضوع به همین علت بوده است.

البته ثبت نام او در داخل لیبی هم با سروصدای زیادی روبرو بوده است.معترضان لیبیایی در طرابلس پرچم‌های لیبی و همچنین پلاکاردهایی به زبان عربی و انگلیسی در دست داشتند. معترضان این کشور تصاویر سیف الاسلام القذافی و خلیفه حفتر را که با علامت قرمز خط خورده بودند، زیر پا گذاشتند.

نامزدهای دیگری انتخابات ریاست جمهوری لیبی، خلیفه حفتر، جنگ سالاری است که قبلاً شورش را از پایگاه شرقی خود علیه دولت مورد حمایت سازمان ملل در طرابلس رهبری می‌کرد، به علاوه عبدالحمید الدبیبه، نخست وزیر و عقیله صالح، رئیس پارلمان این کشور که آنها هم از نامزدهای انتخاباتی برای ریاست جمهوری لیبی هستند.

محمدعلی حسن نیا

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قذافی لیبی انتخابات ریاست جمهوری لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۸۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوباره انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی/ رسولی رئیس شد، تفتیان رای نیاورد!

در پی اعتراض یکی از ورزشکاران، انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون دوومیدانی با حمایت وزارت ورزش و جوانان مجدد برگزار شد.

به گزارش ایسنا، انتخابات کمیسیون ورزشکاران فدراسیون دوومیدانی برای انتخاب رئیس و نمایندگان این کمیسیون در مجمع انتخاباتی، پنجم اردیبهشت ماه برگزار شد و در نهایت حسن تفتیان به عنوان رئیس این کمیسیون و حسن تفتیان، کیوان قنبرزاده، مهدی پیرجهان، فرزانه فصیحی، تکتم دستاربندان و الهام هاشمی به عنوان نماینده ورزشکاران حاضر در مجمع انتخاباتی فدراسیون دوومیدانی، انتخاب شدند.

حسین رسولی، قهرمان بازی‌های آسیایی، اعتراض داشت که در انتخابات این کمیسیون تخلف صورت گرفته است و دو نفر از اعضای غایب (قنبرزاده و فصیحی که خارج از کشورند) بر خلاف آیین‌نامه به صورت تلفنی رای داده‌اند.

این اعتراض به وزارتخانه رسید و در نهایت وزارت ورزش نیز اعلام کرد که باید انتخابات مجدد برگزار شود.

پس از برگزاری مجدد انتخابات، حسین رسولی به عنوان رئیس کمیسیون ورزشکاران انتخاب شد و رسولی، مهدی پیرجهان، سبحان احمدی، تکتم دستاربندان، مریم کاظمی و حمیده اسماعیل‌نژاد نیز به عنوان اعضا حاضر در مجمع انتخاب شدند.

نکته قابل توجه در این زمینه این بود که حسن تفتیان که در انتخابات قبلی با دو رای تلفنی کیوان قنبرزاده و فرزانه فصیحی به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شده بود، در انتخابات مجدد رای نیاورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • برگزاری دوباره انتخابات کمیسیون ورزشکاران دوومیدانی/ رسولی رئیس شد، تفتیان رای نیاورد!
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • بازگشت زائران عمره به کشور آغاز شد
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات