Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری افه،   «جرالد راکنشاب» که سرپرستی هیئتی متشکل از کارشناسان سازمان جهانی بهداشت در اروپا را بر عهده دارد ضمن ابراز نگرانی، شرایط مهاجران در مرز لهستان- بلاروس را «دشوار» توصیف کرد.

وی اشاره کرد که پناهندگان عمدتاً از سلامت خود شکایت دارند و برخی از آنها از بیماری های مزمن رنج می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«لیودمیلا کدا»  رئیس اداره بهداشت منطقه گرودنو لهستان نیز گفت که صد نفر عمدتاً به دلیل ذات الریه و تشدید دیابت مجبور به انتقال به بیمارستان شده اند.

وی همچنین اطمینان داد که با توجه به نیازهای بهداشتی، دو دستگاه آمبولانس برای رسیدگی به مهاجران به ویژه کودکان و زنان باردار به مرکز تدارکات اعزام شده است.

«هانس کلاگ» مدیر دفتر اروپای سازمان جهانی بهداشت نیز در جریان بازدید از مرکز لجستیکی «بروزگی» در مرز بلاروس-لهستان، جایی که پناهجویان در حال حاضر در آن پناه گرفته‌اند ارائه کمک‌های بهداشتی و پزشکی به مهاجران سرگردان در این منطقه مرزی را وعده داد.  

نماینده سازمان جهانی بهداشت با بیان اینکه «زمستان سخت»  در حال نزدیک شدن است، خاطرنشان کرد: استفاده از ماسک و واکسیناسیون در کنار سایر اقدامات، به مهار پیشروی همه‌گیری کمک می‌کند.

در طول نیم ساعتی که کلاگ از مرکز لجستیکی بازدید کرد، با چندین مهاجر صحبت کرد و آن‌ها تمایل خود را برای رسیدن به اروپا تکرار کردند.

بحران مرزی بین لهستان و بلاروس اوایل سال جاری میلادی و به دنبال واکنش الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهور بلاروس در مقابل تحریم های اتحادیه اروپا آغاز شد.

طبق گزارش سازمان ملل متحد، در حال حاضر یکهزار و ۸۳۳ پناهجو در مرکز لجستیکی که مقامات بلاروس روز سه شنبه افتتاح کردند، مستقر هستند.  افرادی که می خواهند از بلاروس خارج شوند اجازه ندارند وارد لهستان شوند، زیرا سیم خاردارها و انبوه نیروهای امنیتی که ورشو اعزام کرده مانع آنها می شود.

این افراد در دمای منجمد کننده هوا و بدون دسترسی به مایحتاج  اساسی و مراقبت های بهداشتی بسر می برند و نگرانی ها درباره سلامت آنها رو به افزایش است.

برچسب‌ها مهاجرت لهستان بلاروس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاجرت لهستان بلاروس مهاجرت لهستان بلاروس سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۸۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوزستان عاری از بیماری مالاریا

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، همایون امیری با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا گفت: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم» تعیین شده است.

وی افزود: مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشور‌ها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

امیری با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، ادامه داد: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشور‌های جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

وی می‌گوید: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

همایون امیری افزود: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

به گفته مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان؛ همه مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند.  

دیگر خبرها

  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • باید فورا در غزه آتش‌ بس برقرار شود
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • لهستان عبور خودروهای نظامی اوکراین از خاک خود را ممنوع کرد
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده
  • بلاروس: ناتو باعث سلطه آمریکا بر اروپا شده و گسترش آن را نمی‌پذیریم
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • اوکراین میدانی برای آزمودن نظم جهانی آینده است