Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-03@22:27:58 GMT

این گیاه تمام سموم بدن را می‌کُشد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۵۰۸۱۷

شیرین بیان در تب سنتی  چین  خیلی محبوب است. شیرین بیان به تعداد زیادی از دیگر گیاهان دارویی اضافه می‌شود تا خواص درمانی آن‌ها را تقویت کند. این گیاه دارویی می‌تواند ۱۲۰۰ سم را از بین ببرد. در این مطلب به گیاه سم زدا شیرین بیان می‌پردازیم.

گیاه سم زدا شیرین بیان چیست؟

شیرین بیان، یکی از طعم دهنده‌های  مواد غذایی  و فراورده‌های غذایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیرین بیان زمانی‌که به عنوان یک محصول غذایی استفاده می‌شود، فواید سلامتی یا عوارض جانبی ندارد. زمانی‌که به عنوان یک محصول دارویی استفاده می‌شود، ممکن است اثرات نامطلوب و ناخواسته‌ای بر بدن ایجاد کند. در  طب  جایگزین به عنوان یک کمک موثر در  درمان  سوزش معده در ترکیب با گیاهان یا عصاره‌های دیگر استفاده می‌شود.

موارد مصرف

شیرین بیان می‌تواند در درمان علائم اگزما (خارش،  تورم  و قرمزی) موثر باشد. سایر استفاده‌ها با تحقیقات شامل درمان پسوریازیس، زخم شانکر، سندرم روده تحریک پذیر، کلسترول بالا، گرفتگی عضلات، درد ناشی از سرطان، ورم مفاصل، زخم معده و بسیاری از شرایط دیگر است.

همچنین خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی ریشه شیرین بیان می‌تواند بر وضعیت  پوست  مانند اگزما تاثیر بگذارد.

در مطالعه‌ای که انجام شد به بررسی به درماتیت آتوپیک پرداخت و با استفاده از کرم موضعی شیرین بیان دریافتند کسانی که در طی دو هفته از آن استفاده کردند ۶۰ درصد کاهش قرمزی، ۸۳ درصد تورم و ۷۲ درصد کاهش خارش را پس از استفاده از آن تجربه کردند.

منع مصرف

افرادی که دارای فشار خون بالا  و یا مشکلات  قلبی هستند نباید از شیرین بیان استفاده کنند. همچنین خانم‌های باردار یا شیرده نباید شیرین بیان بخورند.

تاریخچه و ریشه ی گیاه شیرین بیان

این گیاه بومی جنوب اروپا و آسیا است و به عنوان ” ریشه شیرین ” منسوب است و ریشه این گیاه بسیار شیرین‌تر از شکر  است. این گیاه هزاران سال است که در سیستم سنتی پزشکی چینی مورد توجه قرار گرفته است و به عنوان ” حافظ صلح ” شناخته می‌شود. شیرین بیان یکی از پرمصرف‌ترین گیاهان در سراسر جهان  است و در حال حاضر در روسیه، اسپانیا، فرانسه، انگلستان، آلمان، خاورمیانه  و آسیا رشد  می‌کند.

 

منبع:زنهار

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: بیماری شیرین بیان سم زدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۰۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد.

علی اکبر احمدزاده ۱۲ اردیبهشت‌ماه در جشنواره غذاهای سنتی و آش انغوزه شهرستان چناران اظهار کرد: طی سال‌های اخیر جشنواره‌های متعدد غذای بومی، محلی در شهرستان‌های خراسان رضوی با مشارکت مردم برگزار شده است.

وی عنوان کرد: با برگزاری این نوع جشنواره‌ها با توجه به پتانسیل و جاذبه‌های متنوعی که در اکثر روستاهای خراسان رضوی وجود دارد می‌توان در جهت توسعه و جذب گردشگر و در نهایت اشتغال پایدار در روستاها اقدام کرد.

رئیس گروه، آموزش، بازاریابی و توسعه گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی بیان کرد: غذاهای محلی ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم جامعه دارد و ریشه‌های مردم‌شناسی در این زمینه به روشنی خودنمایی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه طبخ و پخت غذاهای مختص هر روستا باید به گردشگران معرفی شود، خاطرنشان کرد: رسالت ما این است که با حفظ ارزش‌ها و سنت‌ها از آیین و رسوم دیرپای این سرزمین، محافظت کنیم.

فرماندار شهرستان چناران در ادامه هدف از برگزاری جشنواره غذاهای بومی‌محلی را توسعه گردشگری و اشتغال‌زایی و جذب گردشگر عنوان کرد.

محسن مه آبادی اظهار کرد: با برگزاری این جشنواره ضمن توسعه صنعت گردشگری در مشارکت دادن خانواده‌ها در بحث گردشگری تلاش می‌شود.

وی گفت: با توجه به قرارگیری این روستا در دامنه کوه‌های هزار مسجد در فصل بهار گیاهان دارویی زیادی رشد می‌کنند که یکی از آنها کمای انغوزه است و مردم محلی با استفاده از کمای انغوزه که خواص فراوانی دارد آش درست می‌کنند.

 فرماندار شهرستان چناران اضافه کرد: چون شهرستان چناران از ظرفیت‌های ویژه‌ای برای توسعه گردشگری غذا با رویکرد گردشگری خانواده محور برخوردار است قطعاً برگزاری این برنامه‌ها نقش مهمی در توسعه گردشگری خانواده‌ محور خواهد داشت.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران در ادامه گفت: شهرستان چناران با توجه به نزدیکی که به مشهد مقدس دارد محل تردد بیش از ۱۲ میلیون مسافر در سال است.

 محمد طاهریان مقدم، افزود: با برگزاری این جشنواره‌ها می‌توان با جذب و ایستایی مسافر نقاط و ظرفیت‌های شهرستان را به گردشگران معرفی کرد و در مسیر شعار سال حرکت کرد.

مسئول میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چناران گفت: در حال حاضر ۱۱ واحد اقامتی در شهرستان آماده پذیرایی از گردشگران و مسافران است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون
  • تمدید مسابقه کتاب شیرین تا روز بزرگداشت فردوسی
  • برد شیرین عالمیان مقابل حریف عنوان‌دار اروپایی
  • یکی از ریشه‌های کاهش نرخ باروری در کشور ما حاصل یک نگاه مالتوسی بود
  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • تغییر نام‌هایی که به دل هواداران نمی‌نشیند/ «ریشه» تغییر نمی‌کند
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • شهید مطهری مهذب در اخلاق، مبتکر در روش و فرقان انقلاب بود
  • انجام عمل جراحی تعبیه کاتتر صفاقی به روش لاپاراسکوپی در سنندج