Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان کارشنارس تجویز و مصرف منطقی داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا به شهروندان نسبت به تبلیغات برون مرزی و فضاهای مجازی مبنی بر داروهایی برای چاقی و لاغری و مباحث زناشویی هشدار دارد.

دکتر مجید حنیفه در گفت‌وگوبا ایسنا اظهار کرد: این داروها هیچ گونه اصالت و اطمینانی برای مصرف نداشته و افراد نباید فریب این تبلیغات را بخورند چرا که برخی از آنها سلامت افراد را تهدید می‌کند و تنها برای خالی کردن جیب شهروندان بوده و غیر مجاز هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دارویی از نظر مجموعه غذا و دارو مورد تایید است که برچسب اصالت داشته باشد و این موضوع در تمامی داروخانه ها رعایت می‌شود اما داروهای غیر مجاز در خارج از داروخانه‌ها و از طریق فضای مجازی در اختیار مردم قرار می‌گیرد که توصیه می‌شود شهروندان تحت هیچ شرایطی به این داروها اطمینان نکنند.

وی با بیان اینکه برخی عطاری‌ها اقدام به فروش کپسول‌های دست سازی می‌کنند؛ تصریح کرد: این نوع محصولات که فاقد اطمینان هستند برای شهروندان خطر آفرین بوده و حتی در برخی موارد جان آنها را به خطر می‌اندازد.

حنفیه ادامه داد:  از عطاری‌ها نظارت و بازرسی‌ها به صورت مداوم انجام می‌شود، اما این نوع محصولات به دور از چشم بازرسان ممکن است به فروش برسد و یا در مکانی غیر از عطاری عرضه می‌شود که خود شهروندان باید عاقل باشند و از مصرف چنین مواردی خودداری کنند.

کارشناس غذا و داروی علوم پزشکی به فروش داروها به صورت تعداد اشاره کرد و گفت: برخی داروها به صورت تعدادی در داروخانه ها عرضه می‌شود که این نوع توزیع باید به صورت ایمنی انجام شود به گونه‌ای که از تماس مستقیم دست با دارو خودداری شود همچنین قبل از باز کردن درب یا پاکت دارو دست‌ها به خوبی ضد عفونی شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی قرص غیرمجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۳۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

دکتر زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی دارو‌های آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • حملات توپخانه‌ای ارتش عربستان به سوی شهروندان یمنی | ۱۰ یمنی زخمی‌ شدند
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • شهروندان مراقب پیامک های جعلی باشند
  • معنی جالب جنگ زرگری + فیلم
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • حمایت دانشجویان آمریکایی از غزه باوجود تبلیغات شدید اسلام هراسی
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است