Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی یک فعال سیاسی اصولگرا با بیان اینکه هنوز زمان کافی برای نقد اقدامات دولت نگذشته است، گفت: البته طبیعتا مجلس صلاحیت نقد اقدامات دولت را دارد و اگر نقدی هم از طرف مجلس به دولت وارد می‌شود، به معنای ناتوانی و ضعف دولت نیست.

مرتضی کامل‌نواب در گفت‌وگو با ایسنا بیان اینکه مجلس کماکان نگاهی مثبت به دولت دارد، اظهار کرد: در خصوص عدم رای اعتماد مجلس به دو وزیر پیشنهادی آموزش پرورش هم من فکر می‌کنم مجلس به وظیفه خود عمل کرده است، کما اینکه در مورد سایر وزرا ما دیدیم که رای اعتمادی که مجلس به آنان داد، در نوع خود ‌کم‌نظیر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نمایندگان مجلس طبق استدلال‌های خود، هیچ کدام از دو وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را مناسب تصدی این وزارتخانه ندیدند، اضافه کرد: دولت هم برای معرفی این دو فرد استدلال‌های خود را داشت و بر تحول‌گرایی تاکید دارد و برای تحول به یک فرد جوان با رویکردی جدید نیاز است. اما به طور کلی نمی‌توان گفت عدم رای اعتماد مجلس به دو وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، نشان‌دهنده تقابل بین مجلس و دولت است، بلکه معتقدم مجلس در حال انجام وظیفه خود است و به دولت هم باید فرصت داد و پس از شکل گرفتن کامل ساختار جدید، کار دولت را ارزیابی کرد.

دبیرکل جبهه آرمان‌خواهان واقع‌بین در خصوص برخی از انتقاداتی که تعدادی از نمایندگان مجلس نسبت به دولت مطرح می‌کنند، عنوان کرد: مردم در حوزه‌های انتخابیه به نمایندگان خود مراجعه دارند و مشکلات و انتقادات خود را بیان می‌کنند، خود نمایندگان هم نگاهی انتقادی به برخی از مسائل دارند، اما من دامنه نارضایتی نمایندگان از اقدامات دولت را گسترده نمی‌بینم و معتقدم در تمام دوره‌ها تذکر به دولت از طرف مجلس، مرسوم است.

کامل‌نواب با بیان اینکه هنوز زمان کافی برای نقد اقدامات دولت نگذشته است، ادامه داد: البته طبیعتا مجلس صلاحیت نقد اقدامات دولت را دارد و اگر نقدی هم از طرف مجلس به دولت وارد می‌شود، به معنای ناتوانی و ضعف دولت نیست.

این فعال سیاسی اصولگرا در خصوص انتصابات فامیلی در دولت سیزدهم، با بیان اینکه نباید افراطی به این موضوع نگاه کرد، افزود: یعنی نباید گفت انتصاب افراد تنها به دلیل اینکه با برخی از مسئولین نسبت فامیلی دارند، نادرست است؛ چراکه در این صورت ممکن است ظرفیت‌های افراد شایسته‌ای را از دست بدهیم صرفا به خاطر اینکه با برخی از مقامات نسبت فامیلی دارند.

وی اضافه کرد: همچنین از طرفی دیگر نباید اجازه داد انتصابات فامیلی به یک کار مرسوم تبدیل شود، بلکه باید افراد صرف نظر از اینکه با مقام مسئولی نسبت فامیلی دارند یا نه، تنها بر اساس صلاحیت خود در سمتی منصوب شوند.

کامل‌نواب بیان کرد: من فکر می‌کنم اینکه مسئله انتصابات فامیلی در دولت سیزدهم تا این اندازه پررنگ شده است، تا حدی به دلیل این است که عده‌ای در پی مخدوش کردن تصویر این دولت هستند وگرنه مسئولیت‌های کلیدی عمدتا به چهره‌های مطرح و متخصص سپرده شده است و فکر می‌کنم چیزی که در مورد انتصابات فامیلی دولت سیزدهم در رسانه‌ها مطرح می‌شود، بسیار بیشتر از چیزی است که در واقعیت وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی دولت سیزدهم مجلس یازدهم تعامل دولت و مجلس اختلاف دولت و مجلس انتصابات فامیلی نقد اقدامات دولت انتصابات فامیلی طرف مجلس مجلس به دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۴۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

رییس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌هایی که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «غلامرضا نوری قزلجه» با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیدا‌هایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است، اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخورد‌هایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • تپه‌های باستانی قم میراث‌دار گنجینه تاریخ هزاران ساله
  • تصاویر ماکت آیفون ۱۶، آرایه جدید لنز‌ها را نشان می‌دهد
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • خیزش دانشجویان آمریکا نشان‌دهنده بیداری وجدان‌های‌ جهانی است
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ماجرای ضرب‌الاجل قالیباف به دولت چیست؟
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟