Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سفر یک روزه به استان اصفهان، ضمن بازدید از کارخانه شرکت ایسکرا اتوالکتریک ایران، از استارت خودروهای فیدلیتی، شاهین و تارا که توسط این شرکت داخلی سازی شده است، رونمایی کرد.

علی حسین رعیتی فرد معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مسئولین استان اصفهان، صبح سه شنبه دوم آذر ماه از شرکت دانش‌بنیان ایسکرا اتوالکتریک ایران در شهرک صنعتی امیرکبیر شهر کاشان بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این بازدید، رعیتی فرد در جریان جدیدترین فعالیتها و دستاوردهای این شرکت قرار گرفت.

رعیتی فرد ضمن تشکر از تلاش های شرکت ایسکرا برای انجام اقدامات نوآورانه گفت: در جنگ اقتصادی حال حاضر تولیدکنندگان خط مقدم ما هستند و نباید اجازه دهیم چرخ تولید به ویژه تولید قطعه سازان متوقف شوند. دولت در تلاش است تا موانع تولید را به حداقل برساند، در این راستا هم از ظرفیت ها کمک خواهد گرفت و هم با تامین منابع بانکی و مواد اولیه از تولید کنندگان حمایت می‌کند.

رعیتی فرد اظهار کرد: تولیدکنندگان حوزه خودرو می توانند به عنوان پیشران، سایر صنایع مانند فولاد، ریخته گری و... را حرکت دهند. انشالله بتوانیم به جایی برسیم تا صنعت خودرو ما در خاورمیانه دستاورد جدید و مهمی برای ارایه داشته باشد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن استقبال از تلاش های ایسکرا برای ایجاد ظرفیت مناسب برای اشتغالزایی به ویژه برای بانوان گفت: یکی از برنامه های دولت و وزارت کار استفاده از ظرفیت های موجود برای توسعه اشتغال است و یکی از مرکز ایجاد اشتغال همین تولیدکنندگان هستند.

کمک خواهیم کرد تا موانع پیش روی تولیدگران تسهیل تا سبب اشتغال شود. در بازدید امروز مشاهده کردم شرکت ایسکرا علاوه بر اشتغالزایی برای حدود ۵۰۰ نفر ، آماده جذب نیروی انسانی جديد نیز هست، که باعث افتخار است.

کارخانه شرکت قطعه سازی ایسکرا (در شهر کاشان)، طراح و تولید کننده انواع دینام خودروهای سواری مختلف و نیز انواع استارت موتورهای احتراقی است. این شرکت که از شرکای کروز است،90 درصد از اجزای استارت و دینام داخلی سازی شده که این موضوع همراه با کسب بالاترین کیفیت ها در استانداردهای جهانی است.

این شرکت با کسب مجوزهای لازم عنوان شرکت دانش بنیان را به خود اختصاص داده و بدین ترتیب تنها شرکت در حوزه تولید استارت و دینام برای خودروهای داخلی شناخته شده است.

در کنار این دستاوردها، از جمله برنامه های آتی اين شركت می توان به طراحی و ساخت انواع موتورهایDC، مجموعه های مونتاژی وابسته از قبیل شیشه بالابر، برف پاک کن و... و مشارکت در تولید قطعات خودروی برقی در آینده اشاره کرد.

تیم تحقیق و توسعه و طراحی فرایند ایسکرا متشکل از ۳۵ نفر فارغ التحصیلان دانشگاه شریف، تهران، علم و صنعت و سایر دانشگاه های معتبر کشور از مقطع کارشناسی ارشد تا دکترا هستند.

ایسکرا سابقه تولیدی ۲۷ ساله استارت و دینام داشته و از آن می توان به عنوان اولین صادر کننده این محصول به خارج از کشور نام برد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معاون وزیر رعیتی فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۵۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون، قباد ناصری با بیان اینکه ۲۲ پروژه با اعتبار حدود ۸۳۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ تکمیل شد، بیان کرد: ۱۱ پروژه دیگر با اعتبار ۶۸۹ میلیارد ریال در حال اجراست و به‌زودی بهره‌برداری می‌شوند. همه زیرساخت‌های موردنیاز در بخش عملیات و مسئولیت اجتماعی رضایت‌بخش ارزیابی می‌شوند و امیدواریم دیگر پروژه‌های مرتبط با تولید نیز به‌زودی تکمیل شوند.

وی جابه‌جایی خطوط لوله چاه‌های نزدیک به روستاهای همجوار، ایمن‌سازی روستاهای همجوار، احداث دیوارهای حائل، احداث یا بهسازی جاده‌های دسترسی، حفاظت فیزیکی از تجهیزات و کالاهای شرکت، مقاوم‌سازی سازه‌های حامل، استقرار یا جابه‌جایی جرثقیل‌های فرایندی، احداث فونداسیون ماشین‌آلات فرایندی و تأسیسات فرآورشی، احداث، تخریب و بازسازی پل‌های مواصلاتی، محوطه‌سازی، احداث گودال‌های جمع‌آوری و ساخت مخازن را از مهم‌ترین اقدام‌های انجام‌شده به‌منظور تضمین تولید پایدار شرکت در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

محمد نوری ممبینی، سرپرست امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون نیز گفت: احداث یا بهسازی مدارس، ترمیم مسیرهای دسترسی روستایی، احداث پل‌های دسترسی برای تسهیل کشاورزی و تردد دام و خودروهای روستاییان، زیرسازی و آسفالت خیابان‌های روستاهای همجوار تأسیسات به‌منظور عمل به مسئولیت اجتماعی و خدمت‌رسانی به مردم از سوی امور مهندسی و ساختمان شرکت بهره‌برداری نفت و گاز مارون انجام شد.

وی همچنین جایگزینی خطوط لوله فلزی با لوله‌های غیرفلزی بعضی چاه‌ها، رنگ‌آمیزی خطوط درون تأسیسات در مجتمع‌های صنعتی، احداث مخازن آب صنعتی در سه مجتمع، احداث خط لوله ۱۰ اینچ انتقال نفت نمکی کم‌فشار مجتمع صنعتی کوپال به مجتمع صنعتی شماره یک مارون، احداث حوضچه‌های استاندارد برای دفع سلج، توسعه سکوهای مواد شیمیایی، بهسازی فونداسیون‌های بتنی در تأسیسات، احداث دیوارهای پیش‌ساخته بتنی اطراف تأسیسات، محوطه‌سازی و آسفالت واحدهای عملیاتی و احداث بالگرد نشین در واحدهای عملیاتی را از مهم‌ترین برنامه‌هایی دانست که برای سال ۱۴۰۳ در دستور کار امور مهندسی و ساختمان نفت و گاز مارون قرار گرفته‌اند.

کد خبر 6097250 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در سال ۱۴۰۲
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟