Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، محمدهادی ایمانیه استاندار فارس در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با بیان اینکه دیشب استانداران کشور با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور جلسه‌ای ۴ ساعته برگزار کردند، اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد خیلی از اختیارات به شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان فارس تفویض شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: عزم دولت برای تفویض اختیارات بیشتر به شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان‌ها جزم است بنابراین از این به بعد برگزاری جلسات شورای برنامه‌ریزی باید از حالت تشریفاتی بیرون بیاید و هر چیزی که در این شورا مطرح می‌شود باید کارشناسی شده و دقیق باشد.

ایمانیه با اشاره به تصمیم دولت برای راه‌اندازی صندوق توسعه استان‌ها، عنوان کرد: این صندوق مانند صندوق توسعه ملی است و بسیاری از درآمد‌های استان به آن واریز می‌شود و مسئولان استان باید برای هزینه‌کرد آن تصمیم بگیرند و شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان حدود ۴ ماه برای خودسازی و ایفای نقش جدید که به آن واگذار می‌شود وقت دارد.

او با اشاره به عقب‌ماندگی که در حوزه بازنگری طرح‌های هادی روستا‌ها در فارس وجود دارد و مشکلاتی که این موضوع برای توسعه روستا‌ها ایجاد کرده است، خاطرنشان کرد: برای اینکه بازنگری طرح‌های هادی شتاب بگیرد باید اولویت‌بندی کنیم و طرح‌هایی که تاخیر در بازنگری آن‌ها به ضرر است سریع‌تر انجام شود و روستا‌هایی که می‌توانند همچنان با همان طرح قبلی باقی بمانند در اولویت بعدی قرار بگیرند.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه بازنگری طر‌ح‌های هادی روستایی در شهر‌های بزرگ مانند شیراز و کازرون به دلیل سودجویی‌هایی که ممکن است دلالان داشته باشند باید با تامل بیشتر و کار کارشناسی انجام شود، با بازنگری طرح‌های هادی که در جوار شهر‌های کوچک و روستا‌های دور از شهر‌ها هستند موافق کرد.

ایمانیه در مورد حمایت از طرح‌های پژوهشی استان نیز گفت: یک درصد بودجه سازمان‌ها که باید به پژوهش اختصاص یاید مبتنی بر توافق‌نامه باشد و هیچ طرح پژوهشی بدون توافق‌نامه بین دو طرف اجرا نشود.

او همچنین با تاکید بر اینکه برای هزینه‌کرد بودجه محرومیت‌زدایی باید در استان تصمیم‌گیری شود نه در مرکز کشور، زیرا مسئولان استان اشراف بیشتری بر مشکلات دارند به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس فرصت یک هفته‌ای داد تا با توجه به اولویت‌ها و مشکلات مناطق محروم استان بودجه محرومیت‌زدایی را در ۵ بخشی که تعیین شده تقسیم کنند تا به رئیس برنامه و بودجه کشور تحویل داده شود.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندار فارس شورای برنامه ریزی و توسعه بازنگری طرح های هادی روستاهای شیراز شورای برنامه ریزی و توسعه استان طرح های هادی روستا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۵۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • آسفالت ۴۰۰ هزار متر مربع معابر روستا‌های خراسان شمالی
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد