Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مراسم افتتاح پروژه فاز ۸ پلاس توسعه همراه اول اظهار داشت: اپراتور اول تلفن همراه با تکیه بر توان زیرساختی مخابرات کشور و هم افزایی حوزه های ثابت و سیار، نقش خود را در توسعه اکوسیستم دیجیتال کشور با بهره برداری از پروژه فاز ۸ پلاس به عالی ترین صورت ایفا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: پروژه فاز ۸ پلاس توسعه همراه اول به عنوان یکی از مهم ترین پروژه های مخابراتی کشور، پیشران توسعه صنعت ارتباطات است و در اجرای آن، شرکت مخابرات ایران با توسعه فیبر برای توسعه سایت های نسل سوم و چهارم و بالاتر و ایجاد پهنای باند کافی داخل مراکز برای پشتیبانی از سایت ها، حداکثر همکاری را با همراه اول در اجرا و تحقق چشم انداز توسعه فاز ۸ پلاس انجام داده است.

مهندس سلطانی گفت: در این مسیر لزوم توانمندسازی عوامل اجرایی استان ها و هماهنگی مناطق مخابراتی بسیار لازم است .همچنین تلاش برای ایجاد انضباط مالی روزافزون در تمام بخش های مخابرات و همراه اول و ارتباط مناسب با شرکت نقش اول کیفیت (ناک) از پیش نیازهای به سرانجام رسیدن این پروژه مهم کشوری است.

وی با گرامی داشت تقارن برگزاری مراسم فاز ۸ پلاس با هفته بسیج ، انجام چنین پروژه ای را محتاج جاری شدن روحیه بسیجی در سراسر مجموعه مخابرات و همراه اول عنوان کرد و افزود: فعالیت های همراه اول به ویژه در دو سه سال اخیر با رویکردی جدید، بسیارجامع نگر و قابل ستایش بوده است.

مهندس سلطانی تاکید کرد: اجرای این پروژه، حاصل نگاه و استراتژی درست مدیریتی است که علی رغم شرایط اقتصادی سخت تمام اپراتورها، این تحول عظیم ایجاد شده است.

وی با تاکید بر همکاری صمیمانه و پیگیرانه مخابرات ایران به ویژه در مناطق در طی دوسال گذشته برای به ثمر رساندن این پروژه گفت: این همیاری و همکاری ، نمونه ای از همگرایی بخش ثابت و سیار و پروژه ای زیربنایی برای توسعه کل صنعت ارتباطات کشور است.

مهندس سلطانی ، ایجاد انگیزه رقابتی برای استان ها و مناطق مخابراتی را یکی از راهکارهای مهم در ارزیابی عملکرد میزان هماهنگی مخابرات های مناطق با حوزه سیار عنوان کرد و افزود: بررسی عملکرد استان ها از سوی حوزه ستادی در بخش ارتباط با سیار به صورت مستمر و برنامه ریزی شده انجام می شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: در صورت مواجه نبودن شرکت مخابرات ایران با مشکلات موجود، یعنی تحریم داخلی حاصل از سیاستگذاری نادرست و تحریم خارجی، این شرکت می توانست بسیار بهتر از وضعیت فعلی ، اقدامات توسعه ای را در سراسر کشور انجام دهد.

مهندس سلطانی گفت: تمام مجموعه کارکنان مخابرات و همراه اول، یک خانواده هستند و در این راستا ، اختیار لازم به استان ها در مورد حداکثر همکاری با مجموعه سیار داده شده است که این نظم مدیریتی در اجرا و تسریع پروژه فاز ۸ پلاس همراه اول بسیار تاثیرگذار است.

وی در ادامه توصیه هایی به مدیران ستادی و مناطق مبنی بر تعامل و همکاری را مطرح کرد و افزود: اقدام به موقع مدیران مناطق، استفاده از پتانسیل های فنی مخابرات در استان، برنامه ریری جامع برای اخذ پیمانکاران اجرایی توانمند، و استفاده از حداکثر پتانسیل منابع انسانی خود مخابرات برای اجرای پروژه ها، استفاده از تمام ظرفیت های مخابرات و در نهایت توسعه شرکت را به دنبال خواهد داشت. کد خبر 5359142

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت مخابرات ایران ارتقای زيرساخت ها کسب و کار آمازون حاکمیت سایبری گوگل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حکمرانی فضای مجازی فیس بوک شرکت دانش بنیان خودروی برقی فناوری فضایی تحقیقات علمی تولید دانش بنیان اینترنت نوآوری شرکت مخابرات ایران مهندس سلطانی همراه اول استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس

ایسنا/مازندران رئیس شورای شهر چالوس با اشاره به توجه مدیریت شهری به توسعه همه جانبه بخصوص توسعه زیرساختی در شهر، گفت: کارهای زیرساختی، مدیریت قوی و اتاق فکر قوی دغدغه اصلی مدیریت شهری چالوس است.

آرش رضوی امروز، ۸ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت مدیریت  شهری در جهت توسعه در چالوس اظهار کرد: اولویت با اقدامات زیرساختی است و در کنار آن کارهای واکسی از جمله مبلمان شهری، رنگ‌آمیزی و جمع آوری زباله و سایر اقدامات انجام می‌شود.

وی تلاش در جهت کاهش بار ترافیکی معضل همیشگی چالوس را از مهم‌ترین اقدامات برشمرد و گفت: محدودیت کوه، جنگل و دریا موجب شده است چالوس یک شهر خطی باشد.

رضوی با بیان اینکه این شهر تنها شهری است که تمامی فضای ساحلی شهری آن باز است، تصریح کرد: برای رفاه شهروندان از رودخانه چالوس تا سردابرود مسیر پیاده رو و دوچرخه رو احداث خواهد شد و تا پایان امسال از پل آب‌نما به رادیو دریا متصل و مسیر ۱۷ شهریور به رادیو دریا کوتاه خواهد شد.

رئیس شورای شهر چالوس، روشنایی معابر و بلوارهای سطح شهر و پیاده روها را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و گفت: در سال گذشته حدود ۵۰ میلیارد صرف خرید  روشنایی و حدود ۲۰ میلیارد برای نصب آن شد که در حال انجام است.

رضوی  پیاده رو سازی و مکانیزه کانال را از دیگر اقدامات دانست و یادآور شد: در رادیو دریا ۳۷ کیلومتر کانال کشی برای پیاده روسازی انجام شد.

وی با اشاره به آسفالت معابر چالوس به حجم اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای عدالت محوری انجام شد، بیان کرد: امسال بوستان‌ها و پارک‌ها درعلویکلا، دارمیشکلا، شمال آباد، اشکاردشت و آبرنگ به‌زودی تجهیز و بهسازی می‌شود.

رئیس شورای شهر چالوس به تملک ۳۶ هزار متر برای ساختمان جدید شهرداری با همکاری سپاه خبر داد و یادآور شد: حیاط و فضای ساختمان جدید شهرداری باید به عنوان بوستان مرکزی شهر تبدیل شود و همه مردم از آن استفاده کنند.

رضوی خاطرنشان کرد: کشتارگاه سنتی چالوس از دغدغه‌های مردم و بویژه منطقه عسل‌سر و فرج آباد است که با احداث کشتارگاه صنعتی جدید در فضای جدید در مرزن آباد این معضل بزرگ برطرف خواهد شد و مدیریت شهری در نظر دارد بخشی از فضای کشتارگاه را در زمینه بوستان و فضای بازی و بخشی هم به مزار یوسف رضا اختصاص دهد.

وی از دیگر خدمات مدیریت شهری در چالوس را حل معضل زباله دانست و گفت: با پیگیری مدیریت شهری محل دفع زباله در نواب تعطیل و با کمک فرماندار به زباله سوز نوشهر انتقال یافت.

رئیس شورای شهر چالوس از تصویب بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شورا خبر داد و افزود: از این میزان بودجه ۲۷۰ میلیارد تومان بودجه جاری و مابقی برای کارهای عمرانی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • پروژه قزوین-رحیم آباد-کلاچای می‌تواند پیشران توسعه باشد
  • ضرورت همکاری نیروی انتظامی در توسعه بلوار شهید ابوالحسن خرمرودی