Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید کریم حسینی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی می‌گوید که برای حل مشکلات فاضلاب و گرد و غبار در خوزستان پیگیری‌های لازم صورت گرفته و در بودجه ۱۴۰۰ اعتباراتی پیش بینی شده است.

او در خصوص طرح جامع فاضلاب اهواز و کارون گفت که در همین جهت ۲ مرحله ۵۰ میلیون یورویی را با اجازه رهبر انقلاب از صندوق ذخیره داشتیم، اما هنوز در مرحله نخست تبدیل یورو به ریال قرار دارد؛ بر همین اساس بنا شده که ۸۰۰ میلیارد تومان به شبکه فاضلاب اهواز برای طرح جامع اختصاص داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با اشاره به برگزاری جلسه‌ای در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با حضور مدیر عامل آبفا کشور به منظور بررسی همین موضوع افزود که از ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مدنظر حدود ۲۸۰ میلیارد تومان به آبفا کشور داده شد.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اظهارات مدیر عامل آبفا خوزستان در خصوص استقرار پیمانکاران در ۱۲۲ نقطه اهواز بیان کرد: اکنون که به اواسط اجرای این پروژه‌ها رسیدیم؛ اعتبار جدیدی تخصیص داده نشده است و مابقی ۸۰۰ میلیارد تومان که تخصیصی از صندوق ذخیره است و ارتباطی با بودجه جاری کشور ندارد؛ تکلیفش نامشخص است.

این مقام مسئول از سازمان وزارت نیرو، برنامه و بودجه کشور خواست تا در این زمینه پاسخگو باشند و درخصوص باقی مانده این مبلغ توضیحاتی ارائه نمایند.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت پروژه‌هایی که به مرحله حفاری رسیده‌اند؛ اظهارداشت: متأسفانه پیمانکاران تدریجی این پروژه‌ها را نیمه کاره رها می‌کنند، همین امر سبب به هم ریختگی وضعیت شهر و برطرف نشدن مشکلات موجود می‌شود.

حسینی در خصوص مسئله ریزگرد‌ها گفت: در زمینه ریزگرد‌ها نیز اعتباراتی در بودجه اختصاص داده شده، اما بخش بسیار ناچیزی از آن به صورت اوراق حاصل شده و عملاً این اعتبارات مربوط به ریزگرد‌ها به ویژه در شرق اهواز تبدیل به تخصیص نشده و در این خصوص با توجه به تهدید‌هایی که وجود دارد از جمله کم بارشی، کاهش جریان آب در رودخانه‌ها و رها شدن طرح‌های تثبیت ریزگرد‌ها مجدداً در معرض این بحران خواهیم بود.

انتهای پیام/ن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فاضلاب اهواز فاضلاب خوزستان فاضلاب شهری مجلس شورای اسلامی میلیارد تومان ۸۰۰ میلیارد ریزگرد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۷۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض نامشخص قلیان اکسیژن

عرضه «قلیان اکسیژن» در برخی کافی شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌ها به موضوع داغ فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی در این روز‌ها تبدیل شده، موضوعی که ظاهرا طرحی مطالعاتی از سوی وزارت بهداشت به منظور جایگزینی قلیان اکسیژن با قلیان دخانی است.

هرچند بنابر اظهار دکتر غلامرضا حیدری، مجری طرح مطالعاتی بررسی «قلیان اکسیژن»؛ این دستگاه هنوز تایید نهایی را نگرفته و نتایج مطالعات، ملاک تصمیم‌گیری درباره آن خواهد بود، اما این طرح واکنش‌های گسترده‌ای را به دنبال داشته و متخصصان بویژه نسبت به آنچه که «گاز خنده» (اکسید نیتروژن) نام دارد، هشدار داده‌اند و از بابت سوءمصرف و تاثیرات مخرب آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

در همین راستا دکتر ایرج خسرونیا، رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، درباره طرح تحقیقاتی قلیان اکسیژن می‌گوید: قلیان‌ها محل رشد میکروب و قارچ‌ها هستند و هر پک سبب می‌شود مقدار زیادی قارچ و میکروب به قفسه صدری وارد شود. در همین راستا هم ورود هرگونه جسم یا ماده خارجی به ریه سبب آزار و اذیت می‌شود. 

وی با بیان اینکه ورود هرگونه ماده شیمیایی به بدن می‌تواند سبب بروز مشکلاتی شود، افزود: هر ترکیبی از مواد شیمیایی که از طریق سیگار، قلیان و حتی هوای آلوده وارد بدن می‌شود، ممکن است در آینده موجب سرطان یا سایر بیماری‌ها شود. معتقدم، وزارت بهداشت نباید به موضوع طرح مطالعاتی قلیان اکسیژن ورود داشته باشد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی درباره استفاده از نمونه انسانی در طرح‌های مطالعاتی گفت: هر کار تحقیقاتی باید با رضایت افراد انجام شود و در وهله نخست روی نمونه حیوانی استفاده شده باشد. پس از اینکه مطالعات روی نمونه حیوانی انجام شد و مضر نبودن مورد آزمایش شده به اثبات رسید، می‌تواند طرح مطالعاتی روی نمونه انسانی انجام شود. انجام یک کار تحقیقاتی به طور مستقیم روی نمونه انسانی از منظر اخلاقی درست نیست.

خسرونیا گفت: هنگامی که نسبت به انجام یک طرح تحقیقاتی اقدام می‌کنیم باید اخلاق پزشکی را در کانون توجه قرار دهیم. عوارض استفاده از قلیان اکسیژن هنوز مشخص نیست و این احتمال وجود دارد که عوارض ناشی از استعمال این قلیان طی یک ماه یا حتی چند سال آینده بروز کند. با توجه به اینکه عوارض استفاده از این قلیان نامشخص است اجرای این طرح مطالعاتی در ۱۰ استان یک کار اشتباه است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • آخرین وضعیت پروژه‌ های ‌راهسازی‌ اهواز تا چذابه
  • تصویب اعتبار شرکت‌های دولتی در بودجه ۱۴۰۳
  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • به روز کردن صندلی‌های پردیس سینما بهمن سنندج با اعتبار ۲۰ میلیارد ریالی
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن
  • کلیات جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد