Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، وبگاه صهیونیستی «واللا» در گزارشی نوشت به‌رغم آن که «لوید آستین» در کنفرانس گفت‌وگوهای منامه به همپیمانان ایالات متحده در غرب آسیا بویژه رژیم صهیونیستی اطمینان داد که در صورت لازم آمادگی تقابل با ایران را دارد اما با حجمی از بی‌اعتمادی از سوی همپیمانان واشنگتن روبه‌رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است که آستین پس از سخنرانی در کنفرانس امنیتی منامه، با بمبارانی از سؤالات حاضران مواجه شد که اکثر این سؤالات نشان می داد که بخش اعظمی از آن‌هایی که در سالن بودند و شامل مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی و بسیاری از کشورهای عرب می‌شدند، اعتقادی به حرف‌های وزیر دفاع آمریکا نداشتند.

طبق این گزارش، در جلسات عمومی در سالن کنفرانس امنیتی و هم در گفت‌وگوهایی که در لابی‌های هتل «چهار فصل» (Four Seasons) انجام می‌گرفت و همچنین در جلسات محرمانه در اتاق جلسات طبقه پنجاه و یکم مشرف به آب‌های خلیج فارس، همه از این احساس صحبت می‌کردند که ایالات متحده در حال رها کردن غرب آسیا است و در قبال ایران ضعف نشان می‌دهد.

نویسنده این وبگاه صهیونیستی در بخشی از گزارش خود درباره بی اعتمادی همپیمانان آمریکا در منطقه به ایالات متحده نوشت که وقتی با یکی از مقامات ارشد وزارت دفاع آمریکا در هتلش در منامه ملاقات کردم، او ناراحتی رئیس خود لوید آستین را این گونه توضیح داد: «مردم منطقه عادت کرده‌اند به یک شیوه خاص فکر کنند اما تعهد ما برای ساخت ائتلاف و اتحادمان فقط با تعداد نیروهایی که در خاورمیانه داریم سنجیده نمی‌شود».

وی ادامه داد: «خروج شتابزده آمریکا از افغانستان تنها این حس را تقویت کرد که بایدن سیاست‌های اوباما و ترامپ را ادامه می‌دهد و مداخله آمریکا در خاورمیانه را کاهش می‌دهد».

با این حال، «برت مگ گورک» مشاور ارشد بایدن در غرب آسیا که در کنفرانس منامه سخنرانی کرد، تلاش کرد که این انتقادات را دفع کند و برای دلگرمی به همپیمانان آمریکا در منطقه غرب آسیا گفت: «ایالات متحده جایی نمی‌رود. (خروج از) افغانستان به خاطر افغانستان بود. هیچ ربطی به منافع ما در خاورمیانه ندارد. این در حالی است که حتی خروج از افغانستان در واقع منابع ما برای عملیات در خاورمیانه را فراهم آورد».

«لوید آستین» رئیس پنتاگون در کنفرانس امنیتی منامه درباره مذاکرات با واسطه آمریکا و ایران در وین (هشتم آذر ماه) اظهارنظر کرد و ادعای نخ نما و بی‌اساس واشنگتن و متحدانش را درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

رئیس پنتاگون تصریح کرد: «ایالات متحده همچنان متعهد به جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است و ما همچنان متعهد به یک نتیجه (راه‌حل) دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای هستیم».

این مقام ارشد آمریکایی سپس مدعی شد: «اما اگر ایران مایل به تعامل جدی نباشد، آن زمان به همه گزینه‌های لازم برای حفظ امنیت ایالات متحده نگاه خواهیم کرد».

اظهارات وزیر دفاع دولت جو بایدن  در شرایطی انجام گرفته که قرار است هشتم آذر ماه در وین مذاکرات ایران و گروه ۴+۱ برگزار شود و نماینده ویژه آمریکا در امور ایران هم در این مذاکرات حضور یابد.

با توجه به خروج غیرقانونی واشنگتن از برجام در دولت دونالد ترامپ، قرار نیست «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران در نشست کمیسیون مشترک برجام شرکت کند اما او قرار است در وین حاضر شود و با دیگر نمایندگان کشورهای حاضر در مذاکرات وین رایزنی کند.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: لوید آستین ایران کنفرانس امنیتی منامه رژیم صهیونیستی بی اعتمادی ایالات متحده غرب آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۸۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با مجله «تایم» که سه‌شنبه منتشر شد، بر اصرار ماه گذشته خود مبنی بر اینکه تل‌آویو باید «جنگ را به پایان برساند» قبل از آنکه هرگونه حمایت بین‌المللی را از دست بدهد، ایستاد.

ترامپ گفت: «فکر می‌کنم که اسرائیل یک کار بسیار بد در حوزه روابط عمومی انجام داده است. فکر می‌کنم ارتش اسرائیل نباید هر شب تصاویری از ساختمان‌های فروریخته و بمباران بفرستد.»

او در پاسخ به این سوال که آیا او تعلیق یا اعمال شروطی برای کمک نظامی ایالات متحده به رژیم صهیونیستی را به منظور پایان دادن به جنگ در نظر دارد، گفت «خیر.»

تهدید ناتو

در جریان گفت‌وگو با مجله تایم، ترامپ همچنین خطاب به اعضای ناتو گفت آنها را به حال خود رها می‌کند، مگر اینکه آنها هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند.

دونالد ترامپ به اعضای ناتو هشدار داده است که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست‌جمهوری، آن‌ها «دست تنها» خواهند بود، مگر اینکه هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند. رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و نامزد سال ۲۰۲۴ گفت که پیام او به این ائتلاف نظامی این است: «اگر نمی‌خواهید هزینه کنید، پس خودتان هستید و خودتان.»

ترامپ که مدت‌هاست شکایت می‌کند که «ایالات متحده بار مالی ناروایی را در ناتو به دوش می‌کشد»، قبلا ماده پنج این معاهده، یعنی اصل دفاع جمعی ائتلاف را زیر سوال برده است.

در اوایل سال جاری، او بیشتر از این پیش رفت و گفت روسیه می‌تواند با متحدان ناتو که به اندازه کافی برای دفاع جمعی هزینه نکرده‌اند، «هر کاری که می‌خواهد انجام دهد.» ترامپ در مصاحبه مفصل خود با مجله تایم گفت هنوز روی حرفش هست.

یک اقیانوس فاصله

این سیاستمدار ۷۷ ساله گفت، اگر در انتخابات نوامبر دوباره کاخ سفید را به دست بگیرد، ادامه کمک‌های ایالات متحده به اوکراین مشروط به این خواهد بود که اروپا با این کمک‌ها مطابقت کند. واشنگتن تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار، با حمایت جو بایدن و حمایت دو حزب اصلی کنگره، کمک به اوکراین ارسال کرده است.

ترامپ می‌گوید: «ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها هیچی.»

ترامپ نگفت که آیا به همه کمک‌های مالی آمریکا پایان می‌دهد یا خیر، اما گفت: «تا زمانی که اروپا شروع به برابری نکند، پول نمی‌دهیم. اگر اروپا قرار نیست پول بپردازد، چرا ما باید پرداخت کنیم؟ آنها بسیار بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند. ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها نه.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین اشاره کرد که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری، در حمایت نظامی دیرینه آمریکا از تعدادی از متحدان کشورش تجدیدنظر خواهد کرد. او پیشنهاد کرد که می‌تواند نیروهای آمریکایی را که با هدف بازدارندگی علیه نظام کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در کره‌جنوبی مستقر هستند، خارج کند.

ترامپ گفت که تدابیر فعلی «هیچ معنایی ندارد. چرا ما باید از کسی دفاع کنیم؟ و ما در مورد یک کشور بسیار ثروتمند صحبت می‌کنیم.»

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901651

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را به عنوان ابزاری برای نفوذ چین می‌بینند
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین
  • یک شبکه می‌خواهد لیگ برتر را به آمریکا ببرد!
  • ظریف: اسرائیلی‌ها به آمریکایی‌ها هم لگد زدند | اسرائیل به هیچ کس رحم نکرد | آنانکه دل‌شان برای آمریکا لک می‌زند باید بدانند آمریکا چه کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • هشدار آمریکا به دیوان کیفری بین‌المللی پیرامون حکم بازداشت رهبران اسرائیل