Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود حقیقت مدیرکل پایش هواشناسی کشاورزی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: امروز در برخی نقاط استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد، اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، شمال فارس، لرستان، مرکزی، همدان، قم و سمنان بارش پراکنده گاهی با رعد و برق رخ می دهد.

وی گفت: روز چهارشنبه در استان خراسان جنوبی بارش باران همراه با رعد و برق دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقیقت ادامه داد: با توجه به نفوذ جریانات سرد شمالی در استان های ساحلی خزر و اردبیل کاهش ۸ تا ۱۰ درجه ای دما همراه با بارندگی خواهیم داشت.

مدیرکل پایش هواشناسی کشاورزی گفت: روز جمعه در شمال شرق کشور بارش پراکنده و در نقاط سردسیر بارش برف پیش بینی می شود.

این مقام‌مسئول گفت: طی روزهای پنج شنبه و جمعه در برخی نقاط استان های واقع در غرب و استان های واقع در دامنه های زاگرس مرکزی بارش پراکنده رخ می دهد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط جوی به باغداران شرق، شمال، جنوب شرق و غرب توصیه می شود که از هرس درختان باغات پسته اجتناب کنند و همواره هرس را به بهمن ماه به بعد موکول کنند.

مدیرکل پایش هواشناسی کشاورزی گفت: باغداران شرایط چالکود را کم کم مهیا کنند تا بتوانند در باغات چالکود داشته باشند.

به گفته حقیقت، با توجه به خنکی و سرمای هوا در اکثر مناطق کشور بویژه نیمه شمالی، دامداران از جیره غذایی پرانرژی استفاده کنند و  از دادن آب سرد به دام ها اجتناب کنند.

وی گفت: با توجه به اتمام تاریخ کشت کلزا در اکثر مناطق کشور، کشاورزان مناطق جنوبی سیستان و بلوچستان طی ۲ تا ۳ روز آینده برای کشت فرصت دارند.

حقیقت ادامه داد: زنبورداران نسبت به عایق بندی کندوهای خود در برابر سرما اقدام کنند، همچنین گلخانه داران به سبب کاهش طول روز، نور ورودی گلخانه ها را تنظیم کنند تا تولیدات دچار آسیب نشود.

به گفته وی، با توجه به افزایش بارش ها از پایان آذر و پیش بینی بارش های نرمال و فراتر از نرمال در فصل زمستان، کشاورزان بویژه مناطق گرمسیر که کشت دیم را انجام ندارند، حداکثر تا ۲۰ آذر وقت دارند که از بارش های پایانی ماه بهره مند شوند.

مدیرکل پایش هواشناسی کشاورزی در پایان گفت: بنابر آمار مجموع بارش کشور از ابتدای سال زراعی جاری ۲۱.۸ میلی متر، در مدت مشابه سال قبل ۲۰ میلی متر و در دوره بلندمدت ۲۹.۲ میلی متر است که این امر افزایش ۱.۸ میلی متر بارش نسبت به سال قبل و کاهش ۷.۴ میلی متر دوره نرمال نشان می دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی کشاورزی بارش باران وزش باد مدیرکل پایش هواشناسی کشاورزی میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۸۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند

مدیرکل اداره هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی برای تقویت سامانه بارشی از امروز تا فردا سه‌شنبه در استان خبر داد و گفت: شهروندان و گردشگران طی این مدت از توقف، استقرار و برپایی چادر مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مرتفع خودداری کنند.

محمد دادرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان، اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان‌دهنده تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز تا پیش از ظهر فردا سه شنبه در استان گیلان است.

وی افزود: طی این مدت بارندگی (بعضی نقاط رگباری و شدید، موقتی خیلی شدید)، وزش باد (گاهی شدید، موقتی خیلی شدید)، مه‌آلودگی، رعد و برق و نقاط مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل اداره هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تقویت سامانه بارشی در استان گیلان خبر داد و خاطرنشان کرد: آب‌گرفتگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه‌ها، لغزندگی سطح جاده‌ها و کاهش دید افقی، اختلال در حمل و نقل جاده‌ای، لغزش و رانش، ریزش سنگ، خسارت به صنعت کشاورزی و سازه‌ها و برخورد صاعقه از اثرات فعالیت این سامانه پیش‌بینی شده است.

دادرس تصریح کرد: شهروندان و گردشگران طی این مدت از توقف، استقرار و برپایی چادر مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و مناطق مرتفع خودداری کنند.

وی گفت: به منظور جلوگیری از وقوع حوادث و صدمات ناگواری انسانی، شهروندان و مسافران طی این مدت از کوهنوردی در مناطق کوهستانی و عشایر در جابجایی و کوچ اجتناب کنند.

مدیرکل اداره هواشناسی گیلان افزود: طی این مدت مدیریت ورودی و خروجی آب خزانه‌های برنج و کرت‌های شالیزاری و تمهیدات لازم در بخش‌های مختلف کشاورزی به ویژه مرغداری‌ها، گلخانه‌داران، باغداران و مزرعه‌داران، احتیاط در ترددهای جاده‌ای به سبب لغزندگی و کاهش دید، محکم کردن سازه‌های موقت، تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها و هنگام وقوع رعد و برق پناه گرفتن در مکان‌های امن و سرپوشیده ضروری است.

کد خبر 751118

دیگر خبرها

  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی در خوزستان صادر شد
  • هشدار زرد هواشناسی برای لرستان/ بارش رگباری در راه است
  • مریوان رکورددار بارش باران در کردستان
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان و دامداران
  • هشدار نارنجی هواشناسی به کشاورزان
  • هشدار به کشاورزان؛ گندم و غلات را به مناطق امن ببرید
  • هشدار نارنجی به کشاورزان/ گندم و غلات را به مناطق امن حمل کنید
  • هشدار هواشناسی به کشاورزان
  • هشدار؛ خوزستانی‌ها از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند