Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@03:38:20 GMT

انگلیس در معرض خطر رکود طولانی مدت و افزایش فقر

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۵۹۳۹۲

انگلیس در معرض خطر رکود طولانی مدت و افزایش فقر

پیش بینی‌ها در انگلیس افزایش قیمت‌ها و تورم را در سال آینده میلادی نشان می‌دهند.

به گزارش مشرق، بر اساس گزارشی که مؤسسه ملی تحقیقات اقتصادی و اجتماعی انگلیس منتشر کرده، اقتصاد انگلیس در معرض خطر یک دوره طولانی رکود است که به درآمد خانوارها آسیب می‌زند و برنامه‌های ارتقای سطح مناطق را تضعیف می‌کند.

به گزارش «گاردین»، از آنجایی که پیش بینی‌های رشد سال آینده در انگلیس کاهش را نشان می‌دهد و افزایش قیمت‌ها را پیش بینی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اندیشکده، دولت و بانک مرکزی انگلیس را به سوء مدیریت اقتصاد از زمان سقوط مالی سال ۲۰۰۸ متهم کرده است.

«جاجیت چادا»، مدیر مؤسسه ملی تحقیقات اقتصادی و اجتماعی انگلیس، می‌گوید که دولت انگلیس برای تقویت اقتصاد به نرخ‌های بهره پایین تکیه کرده است و به وزرا اجازه می‌دهد مسئولیت هدایت سرمایه‌گذاری‌ها را به گوشه‌هایی از اقتصاد که بیشتر به آن نیاز دارند، کنار بگذارند.

به گفته وی، این احتمال وجود دارد که مناطق خارج از لندن بخش بزرگ بهبودی را از دست بدهند و شکاف بین مناطق غنی و فقیر افزایش یابد؛ کاهش مزایای رفاهی و افزایش سطح تورم نیز به درآمد قابل تصرف خانواده‌های فقیرتر ضربه می‌زند و سطح فقر را در انگلیس ۲ برابر می‌کند.

مؤسسه ملی تحقیقات اقتصادی و اجتماعی انگلیس پیش‌بینی کرده که انتظار می‌رود اقتصاد انگلیس در سال ۲۰۲۱ با ۶.۹ درصد رشد و در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴.۷ درصد رشد کند، زیرا از همه‌گیری کووید-۱۹ بهبود می‌یابد؛ البته این نرخ پیش از کاهش شدید رشد به ۱.۷ درصد در سال ۲۰۲۳ و ۱.۳ درصد در سال ۲۰۲۴ خواهد بود.

این موسسه اعلام کرد که بانک مرکزی انگلیس به دورنمای اقتصادی خوش بین است و تنها ۳۰ درصد احتمال دارد که پیش بینی‌هایش برای تورم و رشد در ۳ سال آینده محقق شود.

بر اساس گزارش این موسسه، احتمالاً تورم در سال آینده در انگلیس افزایش یابد و برای مدت طولانی‌تر از انتظار بالا باقی خواهد ماند.

«چادا»، در بخش دیگری گفت «ما مدیریت اقتصادی اقتصاد انگلیس را اشتباه انجام داده‌ایم.»

وی می‌گوید «یک مشکل دائمی در طول سالیان متمادی رشد اقتصادی وجود دارد که در جهت نزولی ناامیدکننده است.»

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو انگلیس بوریس جانسون بانک مرکزی انگلیس دولت انگلیس سال آینده پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۹۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در آستانه روز کارگر، شرایط معیشت این قشر زحمتکش حالا به یکی از مهمترین مسائل روز جامعه تبدیل شده است.

اما کلاف سردرگم دستمزد به جایی رسیده است که علی دهقان‌کیا، فعال کارگری در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ما تنها درخواستی که از دولت داریم این است که به قانون عمل کند. نارضایتی کارگران از عدم عمل به قانون نشات می‌گیرد. در سال جاری شورای عالی کار مصوبه‌ای داشت که در آن حداقل حقوق را ۳۵ درصد و دیگر سطوح را ۲۲ درصد به اضافه ۶۹۷ هزار تومان افزایش یافت.  

وی ادامه داد: عنوان می‌کنند که افزایش حقوق کارگران موجب تورم خواهد شد، اما در سال ۱۴۰۱ که حداقل دستمزد ۵۷ درصد افزایش پیدا کرد، تورم در آن سال ۴۶.۳ درصد شد که از این طریق سفره کارگران ۱۰ درصد ترمیم شد؛ اما در سال ۱۴۰۲ که حداقل دستمزد ۲۷ درصد افزایش یافت، ما حدود ۴۳ درصد تورم داشتیم. پس می‌توان نتیجه گرفت که دستمزد ارتباطی با تورم ندارد.  

این پیچیدگی‌ها باعث شد که ما در پادکست دستمزد به بررسی این دغدغه اقتصادی - اجتماعی بپردازیم. با اولین قسمت از این پادکست با عنوان "معمای تعیین دستمزد کارگری" همراه باشید.

دانلود صوت اصلی کد صوت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • افزایش نرخ سود به ۳۰ درصد کاملاً اشتباه است
  • تعداد تشکل‌های کارگری در استان بوشهر ۳۵ درصد افزایش یافت
  • نرخ مشارکت اقتصادی در زنجان بالای ۵۰ درصد است
  • اقتصاد ژاپن دست پُر آمد
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد