Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@23:01:21 GMT

توضیح آبفا در خصوص علت قطعی آب در اهواز

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۵۹۹۷۴

توضیح آبفا در خصوص علت قطعی آب در اهواز

ایسنا/خوزستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به قطعی آب اهواز، گفت: خطوط شبکه آب اهواز فرسوده هستند و باید بازسازی شوند.

محمدرضا کرمی نژاد در خصوص قطعی آب اهواز و همچنین تحت تاثیر قرار گرفتن کیفیت آب، اظهار کرد: در پی توسعه، اصلاح و بازسازی شبکه فاضلاب اهواز، در تقاطع خیابان انقلاب و شیخ بهایی با خط انتقال آب شرب ۶۰۰ میلیمتری برخورد کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین قطعا این لوله باید تعمیر می شد اما با حداقل کم آبی یا بی آبی.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این لوله کاملا پوسیده بود و سال ها است که حدود ۳۰۰ لیتر بر ثانیه آب از آن خارج می شود. این لوله مسیر فاضلاب را هم کاملا بسته بود.  

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: در طول سه چهار شبانه روز گذشته همکاران تلاش کردند تا شاید بتوانند خط را بی آب کنند که از بامداد (۲ آذرماه) به دلیل بی آب نشدن خط، ناچار به خارج کردن تصفیه خانه از مدار شدند.

کرمی نژاد ادامه داد: در پی این عملیات حدود سه چهار ساعت بعد منطقه بی آب و خط آب جدید نصب شد.

وی با بیان اینکه خطوط شبکه آب اهواز فرسوده هستند و باید بازسازی شوند، بیان کرد: برای اصلاح شبکه آب و فاضلاب برنامه داریم. کار اصلاح شبکه فاضلاب آغاز شده است تا کمی پیش برود؛ اصلاح شبکه آب، احداث تصفیه خانه جدید و بازسازی تصفیه خانه های فعلی انجام خواهد شد.

کرمی نژاد که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می کرد، عنوان کرد: در حال حاضر بازسازی شبکه آب و فاضلاب در حال انجام است اما اولویت نخست با شبکه فاضلاب است. در اولویت بعدی شبکه آب اهواز را به صورت کامل بازسازی خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان قطعی آب مدیرعامل آبفا خوزستان آب و فاضلاب آب اهواز شبکه آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۹۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شرکت لوله‌سازی اهواز به عنوان یکی از راهبردی‌ترین شرکت‌های زیر مجموعه صنایع بزرگ نفت و فولاد کشور و نخستین تولیدکننده لوله‌های فولادی در غرب آسیا، در نخستین حضور فعال و پویای خود در ششمین نمایشگاه اکسپو، گام بلندی برای رقابت جدی در بازار‌های کشور‌های همسایه برداشت.

شرکت لوله‌سازی اهواز به عنوان بزرگ‌ترین شرکت تولید لوله‌های فولادی انتقال نفت و گاز در خاورمیانه برای یافتن بازار‌های جدید و ترسیم یک افق صادراتی روشن، در نخستین حضور فعال خود در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران "اکسپو" بازار‌های هدف در کشور‌های حوزه خلیج فارس و همسایگان شرقی و غربی را نشانه گرفته است.

مدیران شرکت لوله‌سازی اهواز در این نمایشگاه برای انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با شرکت‌های بزرگ منطقه خاورمیانه، با بازرگانان و مدیران شرکت‌های بزرگ از عراق، ارمنستان، روسیه، افغانستان، عمان و قطر وارد مذاکره شدند و در سه روز نخست نمایشگاه، شرکت لوله‌سازی اهواز قدم‌های نخستین خود به منظور یافتن بازار‌های جدید با محوریت کشور‌های همسایه را استوار و محکم برداشت.

همچنین در چارچوب مذاکرات مشترک بین شرکت لوله‌سازی اهواز با اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و قطر، ایران و عمان و ایران و افغانستان، راه‌های همکاری‌های مشترک برای حضور در بازار‌های هدف ارائه و برنامه‌ریزی‌های مدون انجام شد.

شرکت لوله‌سازی اهواز با ظرفیت تولید سالانه ۷۹۰ هزار تن انواع لوله‌های فولادی و چهار میلیون متر مربع پوشش (لوله) از جمله بزرگترین تولیدکننده‌های لوله در منطقه خاورمیانه محسوب می‌شود.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران" اکسپو" امروز به کار خود پایان می دهد.

دیگر خبرها

  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • آماده‌باش خوزستان همزمان با ورود احتمالی بارش‌های سیل‌آسا
  • آمادگی ایستگاه‌های پمپاژ برای دفع آب‌های سطحی در خوزستان
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • اجرای طرح زون بندی شبکه آب شوشتر
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • خط لوله ۳۰۰ میلی‌متری آب شرب در خیابان علامه مجلسی اصلاح شد
  • خط لوله میلی‌متری ۳۰۰ آب شرب در خیابان علامه مجلسی اصلاح شد