Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ۱۰۳ هزار کودک ۹ ماهه تا هفت ساله سیستان و بلوچستان واکسن سرخک، سرخجه و اوریون را تاکنون دریافت کردند.

به گزارش خبرگزاری برنا ، سید مهدی طباطبایی اظهار داشت: واکسیناسیون تکمیلی سرخک، سرخجه و اوریون با هدف پیشگیری از شیوع احتمالی این بیماری‌ها به علت تردد اتباع خارجی از هشتم آبان تا پنجم آذر برای گروه سنی ۹ ماه تا هفت سال (متولدان یکم مهر ۹۲ تا یکم بهمن ۹۹) در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اجرا نکردن برنامه‌های ایمن‌سازی در کشورهای همسایه (افغانستان و پاکستان) و طغیان این بیماری‌ها در آن کشورها عمده علت اجرای این طرح در سیستان و بلوچستان است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان اینکه سرخک یکی از شایع‌ترین بیماری‌های حاد تنفسی بوده که از طریق تماس مستقیم و غیرمستقیم با ترشحات دستگاه تنفس انتشار می‌یابد گفت: ایمن‌سازی یکی از شناخته شده ترین و مؤثرترین روش‌های پیشگیری از بیماری‌های دوران کودکی محسوب می‌شود که واکسیناسیون طبق نظر سازمان جهانی بهداشت بعد از تأمین آب آشامیدنی سالم از اولویت بسیار بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته بخش عمده موارد سرخک کشور در سیستان و بلوچستان رخ داده افزود: پراکندگی جمعیت، حاشیه‌نشینی، پایین بودن نسبی سطح آگاهی خانواده‌ها و ریسک مواجهه بالا به دلیل تردد اتباع بیگانه در این استان از عواملی است که باید با جدیت بیشتری واکسیناسیون سرخک را در این منطقه اجرایی کنیم.

طباطبایی تصریح کرد: ضروری است باقی‌مانده جامعه هدف نیز تا پایان هفته جاری به مراکز بهداشتی سیستان و بلوچستان مراجعه و نسبت به واکسیناسیون اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا واکسیناسیون سیستان و بلوچستان دانشگاه علوم پزشکی تنفس جامعه واکسن سرخک سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۰۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی آقاجان زاده با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای حجاج اظهار کرد: متقاضیان حج تمتع امسال استان آذربایجان شرقی طبق نوبت اعلام شده از امروز تا شانزدهم اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون  به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید پانزده روز قبل از اعزام واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در ۲ سال گذشته آن را دریافت نکردند الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه در تبریز حدود چهار هزار نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیر آذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیری این شهر داریم.

وی همچنین به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی سه هزار و ۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد که پانزده کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

دیگر خبرها

  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • همدلی خیران هلال احمر آذربایجان شرقی در سیل سیستان و بلوچستان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • فیلم| وضعیت بیماری مالاریا در سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی