Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌غربی گفت: ۴۳۰ میلیارد ریال برای لایروبی رودخانه های استان نیاز است.

یاسر رهبردین در گفت و گوبا ایسنا گفت: ۲۴۰ کیلومتر رودخانه در این استان شناسایی شده که نیازمند لایروبی هستند که برای لایروبی این میزان رودخانه ۴۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به میزان لایروبی‌های انجام شده طی سال جاری گفت: طی امسال لایروبی ۳۲ کیلومتر از رودخانهها انجام و ۱۲۸ کیلومتر رودخانه منتهی به دریاچه ارومیه ساماندهی و لایروبی شده است.

رهبردین با اشاره به اراضی رفع تصرف شده نیز، اظهار کرد: طی امسال ۲۵ هکتار از اراضی بستر و حریم رودخانه های استان رفع تصرف شده است.

وی افزود: آذربایجان غربی از جمله استان های موفق در حوزه لایروبی رودخانه ها در کشور بوده به طوری که همین امر از بروز مشکل جدی در سیل سال ۹۸ در این استان جلوگیری کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای با اشاره به وضعیت منابع آبی و سد های استان گفت: در ۶ ماهه دوم سال گذشته بدلیل کاهش ۵۰ درصدی بارش برف در حوضه آبریز دریاچه ارومیه و ۷۲ درصدی در حوضه ارس از یک سو و افزایش دما از سوی دیگر ورودی سدهای استان کاهش پیدا کرد. 

رهبردین افزود: با وجود همه این اتفاقات بوسیله مدیریت منابع و مصارف سدهای استان، در تامین آب شرب مردم استان از بروز مشکل جلوگیری بوجود آمد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی لایروبی رودخانه ها ذخیره آب پشت سد حوضه آبریز دریاچه ارومیه آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۰۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: بیش از سه هزار مورد تغییر کاربری غیرمجاز در زمینهای کشاورزی استان سال گذشته شناسایی شد که بیشترین میزان در ارومیه با بیش از دو هزار و ۴۰۰ مورد بود.

سرهنگ بهرام تقی زاده افزود: استفاده از ظرفیتهای فضای مجازی در دریافت گزارشها و همچنین هماهنگی با نیروهای منابع طبیعی و انتظامی در واکنش سریع به متخلفان از ویژگیهای بارز یگان حفاظت اراضی کشاورزی استان در برخورد با تغییر کاربری‌های غیرمجاز است.

سرهنگ تقی زاده اظهارکرد: با هدف ارتباط مردمی برای اطلاع‌رسانی جهت پیشگیری و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی و اراضی ملی سامانه ارتباط مردمی ۱۳۱ ویژه حفاظت از اراضی کشاورزی استان به صورت شبانه‌روزی آماده برخورد با متصرفان و سودجویان در عرصه‌های کشاورزی است.

وی گفت: سالانه در فروردین‌ماه بیش از صدها مورد تخلف ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی در استان شناسایی و در مرحله ابتدایی و پی‌کنی، دستور توقف عملیات صادر می‌شود.

سرهنگ تقی زاده، با اشاره به فعالیت ۲۲ گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی در استان به صورت شبانه‌روزی است، افزود: در فروردین امسال ۲۱۲ فقره اخطاریه در زمینه تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی استان صادر و عملیات اجرایی آنها متوقف شد.

فرمانده یگان حفاظت از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در این مدت ۱۵ فقره احکام در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ و سه مورد حکم قطعی قضایی تخریب مستحدثات غیرمجاز در اراضی کشاورزی در سطح استان اجرا شده است.

دیگر خبرها

  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • غرق شدن ۲ جوان در رودخانه نازلوچای ارومیه
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • شناسایی و دستگیری عوامل نزاع و درگیری در ارومیه
  • احداث ۴۶۲ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در آذربایجان غربی
  • نصب ۲۵ کیلومتر نیوجرسی در محورهای بزرگراهی آذربایجان غربی ​
  • ساخت ۵۰۰ کیلومتر راه درآذربایجان غربی دردولت سیزدهم
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود