Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه نوروزیان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار کرد: روزهای بدون فوتی کرونا در هرمزگان رو به افزایش است و یکی از اصلی‌ترین دلایل آن نیز توجه به واکسیناسیون گسترده در جامعه بوده که استقبال خوبی را در نقاط مختلف استان شاهدیم.

وی افزود: تاکنون دو میلیون و 446 هزار دوز واکسن کرونا در استان تزریق شده است که بیش از 92 درصد جامعه هدف یک دوز و بیش از 74.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد نیز دوز دوم خود را تزریق کرده‌اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان این که تعداد مبتلایان حاضر شناسایی شده 696 نفر در کل استان هستند، خاطرنشان کرد: مهار همه‌گیری کرونا در گروی واکسیناسیون حداکثری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

به گزارش فارس، در شبانه روز اخیر 35 نفر بر اثر کرونا در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند که اکنون در مجموع 111 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های هرمزگان بستری هستند که 21 نفر در آی‌سی‌یو قرار دارند و حال 4 نفر نیز وخیم است.

انتهای پیام/ 88055

منبع: فارس

کلیدواژه: فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان موارد بستری بیماری کرونا کاهش شمار مبتلایان بندرعباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۱۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان

جهان‌بخش یوسفی، اظهار کرد: برنامه جهانی ریشه‌کنی فلج اطفال و حفظ دستاورد‌های آن از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهانی بهداشت است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: هر چند تلاش‌ها برای تحقق اهداف برنامه همچنان تداوم دارد، ولی افزایش تردد به داخل کشور از کشور‌های همسایه نشان‌دهنده خطر بالای ورود ویروس به کشورمان است.

 وی گفت: عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سال ۲۰۲۴ میلادی در مناطق غیرگرمسیری در مرحله اول از روز یکشنبه دوم الی سه‌شنبه چهارم اردیبهشت‌ماه سال جاری هم‌زمان با سراسر کشور به انجام رسید و مرحله دوم نیز از سی‌ام اردیبهشت لغایت یکم خردادماه اجرا خواهد شد.

یوسفی افزود: در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال از روز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ باهدف ریشه‌کن‌کردن کامل این بیماری در کودکان زیر پنج سال مهاجران خارجی اجرا و بیش از ۷۵ درصد موارد واکسیناسیون شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • فیروزآباد با ۱۰۴ میلی متر پیشتاز بارندگی اخیر فارس
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • بازدید دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • قدردانی دادستان کل کشور از اقدامات فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • نجات ۲۹ دریانوردی هرمزگانی/ ۳ فوتی و ۷ مجروح در سانحه آتش سوزی لنج
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • مجموعه قضایی هرمزگان پیشتاز و نمونه است+ تصویر
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • هرمزگان پیشتاز در ابتکار و تحول قضائی
  • تکمیل مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان