Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا مصطفی پوردهقان روز چهارشنبه در نشست شورای حفاظت از منابع آب شهرستان از کاهش آب‌های زیرزمینی خبرداد و افزود: سالانه به طور متوسط ۴۴ سانتیمتر از سطح سفره های زیرزمینی دشت ممنوعه یزد - اردکان کاسته می شود.
وی با بیان این‌که مشکل تأمین آب در بیشتر نقاط کشور وجود دارد، عنوان کرد: با توجه به نصب سامانه هوشمند از سوی شرکت آب منطقه ای مشکل خاموشی چاه‌های کشاورزی رفع شد، اما نیاز به تأمین آب برای حفظ سطح زیرکشت موجود،‏‌ تاب آوری درختان و بدون کشت ماندن تعدادی از باغ ها باید به صورت جدی مدنظر قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته فرماندار اردکان اقدام های علمی و کارشناسی، مصرف آب بر اساس مجوزهای صادر شده، نصب کنتور هوشمند بر روی چاه‌ها، مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز ، ترویج فرهنگ صرفه جویی و رعایت الگوی مصرف نقش بسیار مهمی در مدیریت منابع آبی دارد.

وی تاکید کرد: از بین رفتن محصول کشاورزی و افزایش مشکل ناشی از خشک شدن باغ ها و کاهش سرانه فضای سبز شهرستان از جمله حساسیت‌های موجود منطقه است که مطالعه و بازنگری بیشتر تأمین کنندگان آب استان را طلب می کند.

پوردهقان با اشاره به تشکیل کمیسیون حفاظت از منابع آب که با حضور کارشناسان آب منطقه‌ای، جهادکشاورزی و با نظارت فرمانداری اردکان تشکیل می شود، افزود: مشکل حجم برداشت از چاه‌های کشاورزی در کمیسیون مربوطه ظرف ۲هفته آتی تعیین تکلیف خواهد شد.

شهرستان ۱۲۵ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، خرانق، احمدآباد و اردکان است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی یزد کشاورزی اردکان اراضی کشاورزی شرکت آب منطقه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی یزد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی یزد کشاورزی اردکان اراضی کشاورزی شرکت آب منطقه ای چاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۴۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • آفت ملخ در تاغزارهای چند شهرستان خراسان رضوی طغیان کرد
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • تخصیص ۴۳۵ میلیارد برای اجرای طرح‌های آبی استان قزوین