Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت استرالیا گروه "حزب الله" لبنان را در لیست گروه های تروریستی این کشور قرار داد.


به گزارش عصرایران به نقل از گاردین، دولت استرالیا امروز(چهارشنبه) اعلام کرد یک گروه راستگرای نئونازی به نام " پایگاه" و نیز گروه حزب الله لبنان را در لیست گروه های تروریستی خود قرار داده است.

"کارن اندروز" وزیر کشور استرالیا/ عکس: آسوشیتدپرس استرالیا


"کارن اندروز" وزیر کشور استرالیا، با اعلام قرار گرفتن نام این دو گروه در فهرست تروریستی دولت استرلیا، افزود از این پس عضویت، حمایت یا ارتباط با با این دو "سازمان تروریستی" در استرالیا غیرقانونی و جرم محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر کشور استرالیا گروه "پایگاه" را - که پیشتر توسط کانادا و بریتانیا به عنوان یک گروه تروریستی اعلام شده است - به عنوان "گروهی خشن، نژادپرست و نئونازی" توصیف کرد که از نظر آژانس های امنیتی استرالیا در تدارک و برنامه ریزی حملات تروریستی است.


او افزود که این سازمان اردوگاه های آموزشی شبه نظامی را در خارج از کشور سازماندهی کرده است.


دولت استرالیا همچنین کلیت گروه حزب الله لبنان را نیز در لیست گروه های تروریستی این کشور قرار داده است. دولت کانبرا از سال 2003 شاخه نظامی حزب الله را در لیست گروه های تروریستی قرار داده بود و حالا با تصمیم جدید کلیت این گروه در شمار گروه های تروریستی تعریف شده است.


جزب الله که نماینده جامعه شیعیان لبنان محسوب می شود یک حزب رسمی برای لبنان محسوب می شود و در کابینه لبنان دارای وزیر و در مجلس این کشور دارای فراکسیون و نماینده است. این گروه دارای ابعاد گسترده فعالیت در شاخه های نظامی، سیاسی و اجتماعی است.


پلیس استرالیا پیشتر این نگرانی را مطرح کرده بود که فهرست قبلی سازمان های تروریستی استرالیا، دادستان ها را ملزم می کند تا ثابت کنند که یک فرد به طور خاص از شاخه نظامی حزب الله حمایت می کند و این مساله کار را در مبارزه با این گروه در استرالیا دشوار می کند، اما بر اساس قانون جدید هرگونه ارتباط و پشتیبانی از گروه حزب الله لبنان به عنوان جرم تروریستی تلقی خواهد شد.


وزیر کشور استرالیا دیروز در توجیه قرار دادن کلیت حزب الله در لیست فهرست تروریستی دولت این کشور گفت، حزب الله لبنان "به تهدید حملات تروریستی ادامه می دهد و از سازمان های تروریستی مانند جهاد اسلامی فلسطین و گردان های عزالدین قسام حماس حمایت می کند."


او افزود: "دولت (استرالیا) تحمل خشونت را ندارد و هیچ دلیل - مذهبی یا ایدئولوژیکی - وجود ندارد که بتواند کشتن مردم بی‌گناه را توجیه کند."


پیشتر دولت هایی چون کانادا، ایالات متحده آمریکا و بریتانیا نیز گزوه حزب الله لبنان را در لیست تروریستی خود قرار داده اند.


در ماه مه گذشته، ایالات متحده از دولت های سراسر جهان خواسته بود تا علیه حزب الله اقدام کرده و نام این گروه را در فهرست تروریستی قرار دهند.

اعضا و هواداران حزب الله لبنان در مراسم سالانه روز بزگداشت شهدای حزب الله در "نبطیه" لبنان در اوایل ماه جاری میلادی/ عکس: رویترز


دولت استرالیا پیش از قرار دادن دو سازمان جدید در فهرست تروریستی، 26 گروه دیگر از جمله داعش، بوکوحرام و "ابوسیاف" را به عنوان سازمان‌های "تروریستی" طبقه‌بندی کرده است.

چند روز پیش دولت انگلیس نیز گروه فلسطینی "حماس" را در فهرست تروریستی قرار داده است.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: لیست گروه های تروریستی وزیر کشور استرالیا فهرست تروریستی حزب الله لبنان تروریستی قرار دولت استرالیا قرار داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۴۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه

سیاست های ابهام برانگیز و دوپهلوی آمریکا علیه گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر به ترکیه انگیزه داده تا با نادیده گرفتن آمریکا، به اقناع بغداد برای همکاری در این زمینه بپردازد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، به نقل از پایگاه خبری الجزیره، «صالحه علام»، نویسنده و پژوهشگر مسائل ترکیه در یادداشتی از سنگ اندازی آمریکا در توافق راهبردی عراق و ترکیه پرده برداشت.

روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق پس از بازگشت از آمریکا، میزبان رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه بود. در این سفر، 26 توافقنامه در زمینه های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و توریستی به امضا رسید. پنج توافقنامه از 26 توافقنامه امضا شده، روابط راهبردی، همکاری بر سر مسائل نظامی، امنیتی، مبارزه با تروریسم و ساخت ابزارآلات جنگی را در بر می‌گیرد.

مذاکرات ترکیه و آمریکا

آمریکا در مذاکرات اخیر با مقامات امنیتی و دیپلماتیک ترکیه پیشنهاد مقابله مستقیم و غیرمستقیم با گروه‌های تروریستی مشترک (داعش و پ ک ک) را مطرح کرد. این پیشنهاد با مخالفت قاطع ترکیه روبرو شد.

آنکارا اعلام کرده همکاری با یک سازمان تروریستی برای مبارزه با یک سازمان تروریستی دیگر و یا همکاری موردی کشورهای هم‌پیمان با سازمان‌های تروریستی را نمی‌پذیرد. تضاد شدید میان آنکارا و پ.ک.ک که سال‌هاست جنگ شدیدی علیه ترکیه را از درون اردوگاه‌هایش در سوریه و عراق اداره می‌کند، باعث شده آنکارا استدلال‌های آمریکا را نپذیرد.

توافقات امنیتی و نظامی عراق و ترکیه نگرانی گروه‌های مختلف کردی از جمله گروه تروریستی پ.ک.ک و یگان‌های مدافع خلق (ی.پ.گ) را برانگیخته و باعث شده آمریکا نیز برای جلوگیری از مقابله جدی با این گروه ها به میدان بیاید. با این وجود آمریکا نگران پیامدهای احتمالی همکاری نظامی و امنیتی میان بغداد و آنکارا است که می‌تواند به حضور ی.پ.گ و پ.ک.ک در مرزهای عراق، سوریه و ترکیه پایان دهد.

در بهمن ماه سال گذشته «یاشار گولر»، وزیر دفاع و «متین گوراک»، رئیس ستاد کل ارتش ترکیه در سفر به بغداد، موفق به کسب رضایت مسئولان عراقی در رابطه با اعلام منع فعالیت پ.ک.ک در مرزهای عراق شدند. به همین دلیل روابط عراق و ترکیه از منظر امنیتی و نظامی بهبود یافت.

بنا بر ادعای رسانه های ترکیه، مطابق توافق دو کشور، به زودی عملیات نظامی به رهبری نیروهای نظامی ترکیه در عمق 30 الی 40 کیلومتری خاک عراق علیه نیروهای تروریستی مخالف دولت ترکیه آغاز خواهد شد؛ این موضوع مخالفت شدید آمریکایی ها را به همراه داشته است.

نگاهی به توافق‌های جدید بین ترکیه و عراق

دلایلی که بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند

 

در همین راستا آنکارا اخیراً ابتکار جدیدی را آغاز کرده که عبارت از حل و فصل کردن پرونده تروریسم بدون مداخله واشنگتن است. سیاست دو پهلو و ابهام برانگیز آمریکا علیه گروه‌های تروریستی در سال‌های اخیر به ترکیه انگیزه داده تا با نادیده گرفتن آمریکا، به اقناع بغداد برای همکاری در این زمینه بپردازد. به نظر می‌رسد این تحولات سرآغاز تغییراتی مهم در سیاست های کشورهای عراق، سوریه و ترکیه در قبال گروه‌های کُردی فعال در این سه کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • حملات هوایی شدید اسرائیل به جنوب لبنان
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها