Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناسان آمریکایی معتقدند در صورت بروز حمله سایبری جدید به سیستم سوخت‌رسانی این کشور، بازگشت به شرایط عادی ۴ تا ۶ هفته طول خواهد کشید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در اوایل سال جاری میلادی شرکت توزیع سوخت کلونیال پایپ لاین آمریکا هدف یک حمله سایبری قرار گرفت که منجر به ایجاد بحران در سیستم سوخت‌رسانی و هجوم وحشتناک مردم این کشور برای خرید سوخت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات بخش مدیریت اضطراری کارولینای شمالی اتفاقات رخ‌داده را بررسی کردند و گزارشی را منتشر کردند که نشان می‌داد اگر بسیاری از مردم به دلیل ویروس کرونا دورکار نبودند، کمبود سوخت می‌توانست اوضاع را بحرانی‌تر هم کند.

گری هریس (Gary Harris)، مدیر اجرایی بخش بازاریابی سوخت کارولینای شمالی اعتراف کرد:

سیستم سوخت‌رسانی ما به‌گونه‌ای طراحی نشده که همه‌ی افراد هر 24 یا 48 ساعت یک‌بار بتوانند برای سوخت‌گیری مراجعه کنند که اگر چنین بود سیستم سوخت‌رسانی ما با خشکی مواجه می‌شد.

طبق گزارش مقامات آمریکایی اکنون‌که افراد بیشتری به محل کار خود بازگشته‌اند، در صورت بروز یک حمله سایبری به سیستم سوخت‌رسانی این کشور دوره بازیابی بین 4 تا 6 هفته به طول خواهد انجامید.

هریس در ادامه گفت:

در صورت بروز حمله سایبری ما با مردم عصبانی مواجه خواهیم شد که خرید سوخت را حق خود می‌دانند؛ بنابراین به دولت توصیه می‌کنم عادت‌های خرید سوخت توسط مردم را تنظیم کند تا دولت منابع سوخت بیشتری در اختیار داشته باشد نه اینکه تمام سوخت را در یک روز مصرف کنند.

وی در انتها خاطرنشان کرد:

رانندگان در طول بحران‌ها، چه حمله سایبری، نشت سوخت یا یک طوفان بزرگ باشد، باید عادت‌های خرید منظم خود را حفظ کنند تا به افزایش عرضه کمک کنند.

اما در پروژه حمله سایبری به شبکه سوخت‌رسانی ایران که باهدف ایجاد نارضایتی عمومی انجام شد، بااطلاع رسانی به‌موقع رسانه‌های داخلی، صبر و هوشیاری مردم و اقدامات سریع مسئولان توطئه دشمنان قسم‌خورده این مرز و بوم ازجمله رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکای تروریست خنثی شد. هرچند توصیه می‌شود با اجرای سیاست‌های امنیت سایبری مستحکم‌تر از بروز چنین حوادثی پیشگیری شود.

به‌هرحال حملات سایبری باز هم نشان داد ایرانی‌ها با روحیه جمعی و هم‌دلی خود قادرند بر هر مشکلی پیروز شوند؛ اما همین نوع حملات اختلاف میان شهروندان و دولت آمریکا را بر ملا کرد. مردم آمریکا از طرفی با هجوم به جایگاه‌های سوخت و مقامات آمریکا هم با محدود کردن عرضه سوخت به دنبال حل مشکلات خود بودند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستم سوخت رسانی حمله سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد

وزارت امور خارجه آلمان در واکنش به حملات ادعایی سایبری روسیه به حزب سوسیال دموکرات آلمان کاردار سفارت این کشور را احضار کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت" آلمان، وزارت امور خارجه آلمان در واکنش به حمله سایبری روسیه به حزب سوسیال دموکرات در سال گذشته، کاردار موقت سفارت روسیه را احضار کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان روز جمعه این خبر را اعلام کرد. به گفته وی چنین احضاری یک ابزار قوی دیپلماتیک تلقی می شود. این سخنگو گفت: این حادثه نشان می دهد تهدید روسیه برای امنیت و صلح در اروپا واقعی و بسیار زیاد است.

آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان عواقب این حمله هکری را در جریان سفر خود به استرالیا اعلام کرد. وی گفت: هکرهای دولتی روسیه در فضای سایبری به آلمان حمله کردند.

حزب سوسیال دموکرات صدر اعظم آلمان در ژوئن 2023 اعلام کرد که حساب‌های ایمیل مدیران این حزب در ژانویه هدف حمله سایبری قرار گرفته است. حزب صدر اعظم آلمان در آن زمان گفت که این امر به دلیل یک شکاف امنیتی در شرکت نرم افزاری مایکروسافت که هنوز در زمان حمله ناشناخته بود امکان پذیر شد.

به گفته بائربوک، تحقیقات دولت فدرال آلمان به رهبری وزارت خارجه اکنون تکمیل شده است. این مقام آلمانی گفت: امروز به وضوح می‌توانیم این حمله سال گذشته را به گروه APT28 که تحت کنترل سرویس مخفی روسیه GRU است نسبت دهیم. وی تاکید کرد: این کاملا غیر قابل قبول است و بدون عواقب نخواهد بود.

طبق ادعای اداره حفاظت از قانون اساسی آلمان، گروه APT28 حداقل از سال 2004 در سراسر جهان، عمدتاً در زمینه جاسوسی سایبری، فعال بوده است. بر اساس این ادعا در گذشته نیز کمپین‌های تبلیغاتی و اطلاعات نادرست را در فضای مجازی رهبری کرده و در میان فعال‌ترین و خطرناک‌ترین بازیگران سایبری در جهان است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم روسیه را عامل حمله هکری به روسیه دانست.

گروه APT28 که با نام "خرس شیک" نیز شناخته می شود، مسئول یک حمله سایبری بزرگ به بوندستاگ در سال 2015 و پس از آن در ایالات متحده آمریکا برای حمله به حزب دموکرات قبل از انتخابات ریاست جمهوری سال 2017 شناخته شد.

بر اساس اطلاعات خبرگزاری آلمان، تمامی سرویس های مخفی آلمان از جمله اداره حفاظت از قانون اساسی، سرویس اطلاعات فدرال و سرویس ضد جاسوسی نظامی در تحقیقات دولت فدرال شرکت داشتند.

بر اساس اطلاعات فعلی، گفته می‌شود که حمله به حزب سوسیال دموکرات بخشی از کمپین APT28 در چندین کشور اروپایی بوده است که علیه ادارات دولتی و شرکت‌هایی که با تامین انرژی، فناوری اطلاعات، تسلیحات یا هوافضا سروکار دارند، انجام شده است.

شورای آتلانتیک شمالی، مهم‌ترین نهاد تصمیم‌گیر ناتو، پیش از این نگرانی عمیق خود را در مورد افزایش حملات سایبری روسیه اما بدون ارائه جزئیات ابراز کرده بود.

اتحادیه اروپا هم "به شدت کمپین مخرب سایبری پیشرفته تهدید مداوم (APT28) تحت کنترل روسیه علیه آلمان را محکوم کرد. جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه به نمایندگی از اتحادیه اروپا گفت، اتحادیه اروپا متعهد به استفاده از طیف کامل اقدامات برای جلوگیری، بازدارندگی و واکنش به رفتار مخرب روسیه در فضای سایبری است.

اتحادیه اروپا اعلام کرد که نهادها، آژانس‌ها و تأسیسات دولتی در کشورهای عضو، از جمله لهستان، لیتوانی، اسلواکی و سوئد قبلاً توسط همین «بازیگر تهدید» مورد حمله قرار گرفته‌اند. در سال 2020، اتحادیه اروپا تحریم هایی را علیه افراد و نهادهای مسئول حملات APT28 به بوندستاگ در سال 2015 اعمال کرده بود.

در این بیانیه آمده است که رفتار روسیه با استانداردهای سازمان ملل برای رفتار مسئولانه دولت در فضای سایبری در تضاد است. اتحادیه اروپا چنین رفتارهای بدخواهانه را تحمل نخواهد کرد.

به دلیل ادامه جنگ روسیه علیه اوکراین، اتحادیه اروپا همچنین هفته‌ها است که در حال آماده‌سازی بسته چهاردهم تحریمی علیه مسکو است.

آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • روند تعویض شناسنامه در استان بوشهر تسریع می‌شود
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • سیستم مکان یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است