Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر پرویز قزلباش روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران که پس از مدتها بصورت حضوری برگزار شد،  با اشاره به اینکه این واحد دانشگاهی بعد از ۲۰ ماه برای کنترل و مدیریت بیماری همچنان روزهای سختی را سپری می کند، افزود: کادر بهداشت و درمان با وجود سختی پای کار بوده و مشغول خدمت رسانی هستند.

وی، با اشاره به شهادت ۶ نفر از کادر بهداشت و درمان استان زنجان در خط مقابله با بیماری کووید ۱۹، گفت:  بر این اساس می توان گفت، پس از گذشت ۲۰ ماه کارنامه قبولی در مدیریت پیشگیری و مقابله با بیماری ارائه شده که این مهم با همکاری تیمی و دستگاههای متولی امر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول ادامه داد: با توجه به کمبود منابع و محدودیت ها و نقدهای جدی به روند کارها، در این میان رسانه‌ها در آگاه‌سازی، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی و شرایط کرونا نقش پررنگ تری داشتند.

وی با بیان اینکه روند ابتلا به این بیماری در سطح کشور و این استان نزولی است، اظهار داشت: هشدارهای جدی در سطح دنیا و در کشورهایی نظیر آلمان با وجود پوشش بالای واکسیناسیون، میزان ابتلا و مرگ کرونایی ها داده می‌شود.

قزلباش با بیان اینکه بروز این وضعیت نمود عینی و هشدار جدی برای ورود به پیک ششم کرونایی در کشور است، افزود: این وضعیت نباید گول زننده باشد، چرا که ویروس کرونا بسیار هوشمندانه رفتار می کند با این وجود در کشورمان واکسیناسیون نیز سرعت قابل توجهی یافته است.

وی با اشاره به اینکه این استان به لحاظ واکسیناسیون جزو سه استان اول کشور بود که بیشترین حجم تزریق را نسبت به جمعیت بخود اختصاص داده است اضافه کرد: در زمان حاضر ۹۰ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان نوبت اول و حدود ۸۳ درصد نوبت دوم واکسن را دریافت کرده اند و مردم مشارکت خوبی در این خصوص داشته اند.

ریس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با تاکید بر اینکه نباید نسبت به این ویروس خوش بین بود، گفت: این ویروس هزار چهره به راحتی سیستم ایمنی بدن را دور می زند، تبدیل شکل می دهد و می تواند رفتار جدیدی را از خود نشان دهد.

وی با بیان اینکه در ماههای اخیر کندی در روند واکسیناسیون وجود داشت که امری طبیعی بود، اظهار داشت: تفکراتی در جامعه وجود اشت که عده ای را برای واکسن زدن بی رغبت کرده بودند.

قزلباش افزود: تحقیقات حوزه بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی نشان می دهد  واکسیناسیون در استان فقط در مورد بیماران بستری بالای ۱۸  سال نشان می دهد  احتمال بستری واکسن زده ها بیش از پنج برابر نسبت به  واکسن نزده ها کمتر بوده است.

وی اظهار داشت: برعکس این مساله هم وجود دارد، فردی که واکسن دریافت نکرده پنج برابر احتمال بستری شدن او در برابر بیماری وجود داشته و میزان فوتی ها نیز در افرادی واکسن دریافت نکردند ۶ برابر نسبت به افرادی که  واکسن دریافت کرده بودند، بیشتر بوده است.

وی اضافه کرد: فردی که واکسن نزده نسبت به فردی که واکسن زده در صورت بستری چها برابر احتمال بستری او در آی سی یو بیشتر بوده و مطالعات در بخش سرپایی  نیز تایید می کند احتمال ابتلای  واکسن زده ها به این بیماری سه برابر کمتر از واکسن نزده ها است.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان واکسن کرونا زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان واکسن کرونا کرونا دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان واکسن کرونا زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان