Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ معاون اقتصادی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در انبارهای تملیکی حدود ۹ هزار کانتینر که حدودا ۱۰۰ هزار تن کالا ‌بلاتکلیف است گفت: گره‌های موجود در اقتصاد را توسط کارشناسان و جوانان عزیز باز می‌کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، دکتر محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور در حاشیه بازدید از بندر شهید رجایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 2 هدف در سفر به استان هرمزگان دنبال می‌کنم، هدف اول سفر بنا به فرمایش رئیس جمهور در ادامه سفر دکتر مخبر برای رسیدگی به وضعیت زلزله زدگان استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هدف دوم مسائل اقتصادی استان هرمزگان است، این استان یکی از کانون‌های اصلی و مبادی ورودی صادرات و واردات کالاها بندر شهید رجایی است که 81 درصد کالاهایی که توسط کانتینر به کشور وارد و یا خارج می‌شود از طریق این بندر مهم است.

معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: 50 درصد کالاهای غیرنفتی از همین بندر صادر و وارد می‌شود و بنابراین می‌توان نقش این بندر را در اقتصاد نقشی کلیدی قلمداد کرد، برنامه‌هایی برای توسعه این بندر داریم که انجام می‌شود.

ارز 4200 نتوانست مانع افزایش قیمت کالاهای اساسی شود/ شوک قیمتی نخواهیم داشتانتقاد رئیس مجمع کردستان از نحوه مدیریت مرز باشماق؛ از قاچاق کالاهای اساسی جلوگیری شوددبیر کمیسیون اجتماعی مجلس: تخلفات وزارتخانه‌های دولت دوازدهم در دپوی کالاهای اساسی بررسی می‌شودزنجیره تولید، تامین و توزیع کالاهای اساسی در سیستان و بلوچستان باید تقویت شود

وی تصریح کرد: برخی مشکلات نیز در این بندر وجود دارد و در انبارهای تملیکی حدود 9 هزار کانتینر که حدودا 100 هزار تن کالا شامل می‌شود دپو شده و بلاتکلیف است و زنجیره تولید ثروت و معیشت مردم را معطل کرده است، بیش از آنچه که از خارج تحریم باشیم این مسائل موجب خود تحریمی و تحریم داخلی مواجه هستیم.

رضایی گفت: وظیفه ما این است که در این سفرهای استانی گره‌های موجود در اقتصاد را ببینیم و توسط کارشناسان و جوانان عزیز کشور گره ها را باز کنیم تا زندگی مردم بهتر شود.

وی افزود: گره تولید ثروت در سرمایه‌گذاری، تولید و تجارت است و نیاز است زنجیره رفاه، آسایش و درآمد مردم در هر 3 قسمت مشکلات مرتفع شود و ما دنبال آیت هستیم که این گره‌ها را برطرف کنیم تا اشتغال، درآمد و رفاه مردم بیشتر شود.

رضایی بیان کرد: رفع مشکلات و موانع از تهران امکان پذیر نیست و مسئولان کشور باید شهر به شهر استان به استان حرکت کنند و کارهایی را که روی زمین باقی مانده است و مردم، تجار و کارآفرینان با آنها مشکل دارند را رفع کنیم و موانع و سدهای داخلی را از پیش رو برداریم.

معاون اقتصادی رئیس جمهور تاکید کرد: سیاست ما در دولت سیزدهم این است که زمانی کالاها وارد لنگرگاه و اسکله می شود بلافاصله ترخیص و بارگیری شده و به دست مصرف کنندگان برسد، تعلل در همین مرحله موجب تحمیل هزینه‌هایی به کشور می‌شود.

رضایی خاطرنشان کرد: بسیاری از کانتینر‌هایی که در بنادر معطل می‌شوند اجاره‌ای هستند و ما باید برای آنها دلار خرج کنیم از این رو معطل شدن آنها موجب می‌شود روزانه یک درصد به قیمت تمام شده کالاها اضافه شود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون اقتصادی رئیس جمهور کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۱۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

تین نیوز

رئیس کل دادگستری خوزستان از تعیین تکلیف پرونده های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان در سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از دادگستری کل خوزستان، علی دهقانی اظهار کرد: در راستای تاکید رئیس قوه قضاییه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام در دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

دهقانی ادامه داد: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می کنند و هزینه بالای نگهداری از آن ها که موجب ضرر به بیت المال می شود، دستور داده شد نسبت به تعیین تکلیف آن ها از مراجع قانونی اقدامات لازم انجام شود و پرونده ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

وی گفت: این پرونده ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود ۴ هزار میلیارد ریال به بیت المال بازگشته است.

وی افزود: در این مدت همچنین ۲۹۹ پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ پرونده نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم سازی تعیین تکلیف شده است.

رئیس کل دادگستری خوزستان با قدردانی از پیگیری های دادستان مرکز استان و دادستان های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش های مدیران اداره اموال تملیکی استان خوزستان، گفت: از آذرماه سال گذشته با تعیین نماینده ای از اداره کل اموال تملیکی استان خوزستان برای مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده های فاقد رأی، ۹۱۰ رای قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

دهقانی گفت: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال و یک فقره انهدام تخصصی دارو، از پرونده های مهم تعیین تکلیف شده استان خوزستان در سال گذشته است.

وی افزود: همچنین ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از طرح آبرسانی به شهرستان بهمئی
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • انتقاد از اختصاص ردیف اعتباری خاص برای سفر رئیس جمهور
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد