Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس آیین اختتامیه‌ «دومین رویداد ملی میراث فرهنگی با محوریت میراث روستایی ایران» به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد.

مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز در این مراسم گفت: تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد، پس از پایان همه گیری کوید ۱۹ و تغییر سبک زندگی افراد، سفر به روستاها افزایش خواهد یافت و این اقبال به گردشگری روستایی، پیامدهای بسیارخوبی می‌تواند داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش ایسنا به نقل از دانشگاه شیراز دکتر معصومه محرر افزود: از طرفی یکی از دغدغه‌هایی که در این خصوص ایجاد می‌شود این است که با افزایش گردشگران به روستاها و وجود عوامل دیگری مانند تغییر سبک زندگی روستاییان عزیز، شاهد چه تغییراتی در فرهنگ روستایی خواهیم بود؟ از همین‌رو، بمنظور پاسداشت میراث فرهنگی روستایی ایران، محور دومین رویداد ملی میراث فرهنگی،“میراث روستایی ایران” قرار داده شد و از اردیبهشت‌ماه با حضور صاحب‌نظران و پژوهشگران مختلف و با برگزاری نشست‌های تخصصی، تورهای مجازی، مسابقه تولید محتوا و برنامه‌های متعدد، این موضوع در کانون توجه قرارداده و واکاوی شد.

او  تأکید کرد: میراث روستایی یکی از سرمایه‌های ارزشمند ماست که توجه بدان ضروری است و به همین دلیل اختتامیه این رویداد پایان راه نیست بلکه آغازی است برای اقدامات تاثیرگذار آینده.

عضو هیئت علمی بخش مدیریت گردشگری دانشگاه شیراز در ادامه به معرفی مسابقه طرح کسب و کار روستایی با محورهای کسب و کار دیجیتال در فضای مجازی، گردشگری و زنجیره خدمات مرتبط با آن، پوشاک، صنایع دستی، کشاورزی و صنایع غذایی، تکنولوژی و مهندسی، منابع طبیعی و محیط زیست، صنایع خلاق و فرهنگی و کار آفرینی اجتماعی پرداخت. 

محرر خاطرنشان کرد: از مزایای این رویداد که تا ۲۵ آذرماه زمان دریافت طرح دارد می‌توان به پذیرش سه طرح در پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، پذیرش سه طرح در پارک علم و فناوری استان فارس و بهره‌مندی از خدمات و تسهیلات ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای هر طرح، ارائه تسهیلات از صندوق کار آفرینیامید به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال به ۵ طرح ، اشاره کرد.

دکتر علی حفیظی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شیراز نیز به اهمیت میراث فرهنگی پرداخت و اظهار کرد: معمولا به بعد اقتصادی میراث فرهنگی توجه بیشتری می‌شود، اما بعد فرهنگی آن بیشتر از بعد اقتصادی،‌به‌دلیل ارتباط بین نسلی که ایجاد می‌کند، برای ملت‌ها ارزشمند است. 

او تأکید کرد: میراث فرهنگی می‌تواند نبوغ فرهنگی و هنری نسل‌ها را انتقال دهد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شیراز از لزوم توجه دانشگاه‌ها به این حوزه سخن گفت و برگزاری این رویداد را به‌عنوان رسالت دانشگاهی قلمداد کرد که باهدف ارتقای سطح میراث فرهنگی و گردشگری کشور انجام شده است. 

حفیظی ابراز امیدواری کرد که با گردهم‌آمدن و هم‌افزایی دستگاه‌های مختلف استان و جمع توانمندی‌ها بتوان برای میراث روستایی و گرشگری آینده‌ای بهتر رقم زد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری میراث فرهنگی دانشگاه شيراز روستا میراث روستایی دانشگاه شیراز میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۱۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با بیان اینکه استان همدان با توجه به ظرفیت‌های ادبی، گهواره ادبیات کودک و نوجوان ایران به حساب می‌آید، گفت: دومین دوره جشنواره ملی شعر و داستان کودک و نوجوان «دوست من کتاب» از آبان ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و آثار بسیاری از سراسر استان‌های کشور به دبیرخانه رسید.

عاطفه زارعی گفت: هیئت داوران این جشنواره از استادان برجسته ادبیات کودکان و نوجوان، مانند مصطفی رحماندوست، محمدرضا یوسفی، افسانه شعبانژاد، بابک نیک طلب، غلامرضا بکتاش، حامد محقق، محمود پوروهاب تشکیل شده که از افتخارات ایران اسلامی به حساب می‌آیند.

او گفت: مراسماختتامیه این جشنواره روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰ صبح در محل سالن ابن‌سینا همدان واقع در بلوار مفتح با حضور برگزیدگان، علاقمندان و چهره‌های شاخص ادبی برگزار می‌شود. 

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان همدان با اشاره به اینکه روز سه‌شنبه نیز دو کارگاه آموزشی شعر و داستان در محل کتابخانه مرکزی همدان برگزار می‌شود، گفت: کارگاه آموزشی شعر با حضور مصطفی رحماندوست، غلامرضا بکتاش و کمال شفیعی و کارگاه آموزشی داستان با حضور محمدرضا یوسفی، بهناز ضرابی‌زاده و مونا اسکندری ساعت ۱۵ روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • اختتامیه دومین جشنواره ملی «دوست من کتاب» در همدان
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود
  • برپایی کاروان اصفهان قدیم در چهارباغ + فیلم
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود