Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@13:09:01 GMT

کشور‌های کوچک و لی‌لی‌پوتی در جهان! (+عکس)

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۱۶۴۶

کشور‌های کوچک و لی‌لی‌پوتی در جهان! (+عکس)

کشورهای کوچک چند نفره هم داریم که سازمان ملل آن ها را به رسمیت نمی شناسد اما در این گزارش می خواهیم سراغ کم جمعیت ترین کشورهای جهان برویم که عضو سازمان ملل هستند.

برخی بر این عقیده اند که یکی از دلایل ایجاد این کشورهای کم جمعیت توسط قدرت های استعماری استفاده از حق رای آن ها در سازمان ملل است در ادامه با 5 کشور کم جمعیت آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واتیکان | Vaticanجمعیت: ۴۵۱ نفر

واتیکان، محل اقامت پاپ، رهبر کاتولیک های جهان و مرکز کلیسای کاتولیک است و در واقع یک کشور مستقل به حساب می آید. واتیکان درست در دل شهر رم ایتالیا قرار گرفته و به این ترتیب کشوری کوچک در یک کشور دیگر به حساب می آید! جمعیت این کشور حدود ۴۵۱ نفر است و به این ترتیب در صدر فهرست کوچک ترین کشورهای جهان از نظر جمعیت قرار می گیرد.

 

 

تووالو | Tuvalu جمعیت: ۱۰۶۴۰ نفر

کشور تووالو کشوری جزیره ای در اقیانوس آرام است که با حدود ده هزار نفر جمعیت دومین کشور در فهرست کوچک ترین کشورهای جهان از نظر جمعیت قرار می گیرد. این جزیره بین هاوایی و استرالیا قرار گرفته و همین موضوع باعث شده تا مسافران زیادی برای تفریح و استراحت این کشور کوچک را انتخاب کنند. این کشور کوچک در سال ۲۰۰۰ به عضویت سازمان ملل متحد درآمد. تووالو مستعمره انگلستان است.

 

 

نائورو | Nauru جمعیت: ۱۱۳۴۷ نفر

لیست کوچک ترین کشورهای جهان از نظر جمعیت بدون نام بردن از کشور جزیره ای و دوردست نائورو تکمیل نمی شود. این کشور در اقیانوس آرام جنوبی قرار گرفته و یکی از دورافتاده ترین کشورهای دنیا محسوب می شود. به خاطر اضافه وزن مردم این کشور به چاق ترین کشور جهان هم مشهور است.

 

 

پالائو | Palauجمعیت: ۲۱۰۹۷ نفر

این کشور کوچک در شرق کشور فیلیپین قرار گرفته و با توکیو ۳۲۰۰ کیلومتر فاصله دارد. جمعیت پالائو کمی بیش از بیست و یک هزار نفر است که در بیش از ۳۴۰ جزیره کوچک و بزرگ زندگی می کنند. به عبارتی دیگر اگر جمعیت این کشور را به طور مساوی بین جزایر تقسیم کنید در هر جزیره تنها ۶۲ نفر زندگی می کنند!

 

سن مارینو | San Marinoجمعیت: ۳۳۲۸۵ نفر

کشور سن مارینو در جنوب اروپا و در شبه جزیره ایتالیا قرار گرفته و از بسیاری جهات حائز اهمیت است. این کشور علاوه بر این که یکی از کوچک ترین کشورهای جهان است، اولین کشور دنیا با حکومت جمهوری هم به حساب می آید. در جریان جنگ جهانی اول و زمانی که ایتالیا به کشورهای اتریش و مجارستان اعلام جنگ کرد سن مارینو بی طرفی خود را حفظ کرد. همین موضوع باعث ایجاد اختلاف هایی بین ایتالیا و سن مارینو شد.

منبع: روزنامه خراسان

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کوچک ترین کشورهای جهان سازمان ملل سن مارینو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۱۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی

در حالی که ما طی سال گذشته میلادی برای فروش نفت و گاز خود با تحریم مواجه بودیم، صندوق بین المللی پول در جدیدترین گزارشش از سلسله گزارش های چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر می کند، از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد کشورمان خبر داد. ما در حالی این رشد اقتصادی را رقم زدیم که بسیاری از کشورهای دنیا سال خوبی را پشت سر نگذاشتند و رشد اقتصادی بالایی نداشتند. در این سال، اقتصادهای منطقه خاورمیانه به طور متوسط رشد ۲ درصدی داشتند و عربستان با رشد منفی ۱.۱ درصدی مواجه شد.

دولت سیزدهم برای تولید و فروش نفت و گاز کشور به سیاست های خاصی روی آورد. استفاده از تمام ظرفیت ها برای فروش منابع، افزایش تعاملات با کشورهای خریدار و استفاده از توان دانش بنیانی کشور از جمله سیاست هایی بود که به اجرا گذاشته شد. به زعم کارشناسان، این سیاست ها بود که در نهایت نتیجه داد و زمینه ساز رشد اقتصادی کشور شد.  به زعم بسیاری، رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشورمان بر اثر سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود به دست آمد.

نظرات ایمان زنگنه، عضو انجمن اقتصاددانان ایران و استاد دانشگاه را در ادامه در خصوص فروش نفت و گاز کشورمان در شرایط تحریمی در ادامه می خوانید. زنگنه در خصوص رشد اقتصادی 5.4 درصدی کشور طی سال گذشته میلادی که صندوق بین المللی پول در آخرین گزارشش به آن اشاره داشت، تصریح کرد: بخش نفت همواره یکی از حوزه های پیشران در اقتصاد کشور ما بوده است. به تبع این بخش رشد اقتصادی را شاهد هستیم. تولید ثروت از حوزه نفت باعث شده است که بخش های دیگر نیز رشد را تجربه کنند.

وی ادامه داد: این که در شرایط تحریم توانسته ایم میزان فروش نفت و گاز خود را به دوران غیرتحریمی نزدیک کنیم، اهمیت بالایی دارد. دیپلماسی فعالی که دولت به اجرا گذاشت، در موفقیت ما برای فروش نفت موثر بود. این دیپلماسی در نهایت طرف مقابل را به این نتیجه رساند که تا حدی از سخت گیری هایش در تحریم ها بکاهد. تمام این مسائل، به افزایش فروش نفت و گاز کشور منجر شد.

این عضو انجمن اقتصاددانان ایران خاطرنشان کرد: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که فروش نفت و دسترسی به منابع مالی آن دو موضوع متفاوت هستند. ما در بخش فروش نفت موفقیت داشته ایم و توانسته ایم به طرق مختلف در شرایط تحریم نفت خود را به فروش برسانیم.

زنگنه در خصوص سیاست گذاری های دولت سیزدهم مبنی بر فروش نفت به مینی ریفاینری ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی خاطرنشان کرد: من این طور همکاری ها را مثبت ارزیابی می کنم. واقعیت این است که ما در گذشته تجربه موفقی در زمینه فروش نفت از طریق دستگاه ها و افراد نداشتیم. حالا با اعمال روش هایی مانند سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی موفقیت بیشتری در فروش نفت کسب کرده ایم.

این استاد اقتصاد در دانشگاه خاطرنشان کرد: اقداماتی که در زمینه فروش نفت و گاز انجام داده ایم و موفقیت هایی که کسب کرده ایم، شرط لازم برای رشد اقتصادی کشور هستند. باید در بخش های دیگر نیز به همین ترتیب با دیپلماسی موفق به توسعه و رشد اقتصادی بریم. عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی به نحوی بازارسازی برای فروش نفت ماست و باعث می شود به عنوان شریک تجاری برای کشور هدف مطرح شویم که این موضوع رشد اقتصادی و همچنین توسعه تجارت نفت خام را به همراه داشته است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • دیپلمات افغان: جهان به سمت تعامل با کابل پیش می‌رود
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه ؛ توقف در بدیهیات
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • تبدیل شدن به شریک تجاری جدید نفتی با عرضه نفت به پالایشگاه های کوچک و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی
  • خیزش دانشجویی در کشورهای مختلف جهان برای حمایت از فلسطین
  • نگاهی به شادترین کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ تا ۲۰۲۴ (+ اینفوگرافی)