Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد مرادی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: برابر قانون نظام صنفی اصناف تحت پوشش وزارت صمت و با سیاست گذاری که توسط هیات عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی انجام شده وظیفه نظارت بر بازار و واحدهای صنفی فاقد مجوز پروانه کسب بر عهده اتاق صنف است.

وی افزود: در درون اتاق اصناف واحدی به نام بازرسی وجود دارد که نظارت بر واحدهای گران‌فروشی، مبارزه با قاچاق کالا، احتکار و سازماندهی واحدهای فاقد مجوز را انجام می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی اتاق اصناف استان ایلام گفت: با توجه به مشکلات عدیده‌ای که در حوزه بازار به علت گستردگی این مجموعه و کمبود نیروی انسانی وجود دارد این ظرفیت و توان در اصناف نیست که تمام بازار را تحت پوشش نظارتی قرار دهند مگر اینکه گزارشات مردمی یا شکایت مردمی باشد که ما بر اساس آن به مقوله گران‌فروشی، ارزان‌فروشی و احتکار ورود پیدا کنیم.

وی ادامه داد: مهمترین موضوعی که وجود دارد این است که بازار نقشی در تعیین یا تثبیت قیمت ندارد؛ واحدهای صنفی که در استان فعالیت دارند در مراکز عمده فروشی بنکداری یا کارخانه‌ها و تولیدکنندگان اقلام را تهیه و برابر دستورالعمل که صادر شده مجاز به ۱۵ درصد به قیمت کالای فاکتور شده اضافه و به مردم عرضه کنند و اگر بیش از ۱۵ درصد باشد به عنوان تخلف محسوب می‌شود.

مرادی گفت: اما ممکن است این کالای خریداری شده به قیمت چند برابر ماه قبل باشد واحد صنفی نقشی در این کار ندارد چون مرجع تامین کالا اجناس را گران به بازار عرضه کرده به همین علت گرانی که در بازار وجود دارد اصناف در آن نقشی ندارد و در مبادی تهیه کالا نرخ گران اعلام می‌شود.

وی افزود: اصناف به عنوان آخرین حلقه اتصال به مردم قرار دارند و همه عامل اصلی این گرانی بازار را اصناف تلقی می‌کنند؛ در حوزه نظارت بر بازار، بازرسی، سازمان صمت، اداره تعزیرات حکومتی و بازرسی اتاق اصناف هم نقشی دارند؛ به طور میانگین روزانه بیش از ۵۰ تا ۶۰ و حتی در برخی مواقع تا ۱۵۰ مورد نظارت بازرسی وجود داشته داشت بعضی از پرونده‌ها شکایت خصوصی دارند اگر به تفاهم نرسند به اتاق اصناف مراجعه و ما آنها را به تعزیرات حکومتی معرفی می‌کنیم.

مرادی ادامه داد: کل تعداد اصناف سازماندهی شده و شناسنامه دار که در استان مشغول به فعالیت هستند حدود ۳۳ تا ۳۴ هزار صنف است اما اصناف دیگری به صورت متفرقه یا فاقد مجوز بین ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ واحد که به صورت قارچ گونه فعالیت می‌کنند یعنی  یک ماه کار می‌کنند و بعد شعل خود را تغییر می‌دهند.

وی افزود: یکی از ضوابط صدور پروانه بعد از گذراندن کلاس آموزشی شامل احکام، مکاسب فقه و مسائل اقتصادی است ولی در ایام کرونا که آموزش به صورت حضوری برگزار نشد از طریق فضای مجازی آموزش و امتحان برگزار و مجوز صدور پروانه کسب صادر شد.

مرادی ادامه داد: مردم در صورت شکایت یا گزارش خود را به اتاق اصناف به آدرس (خیابان مروارید، کوچه حافظ) به صورت حضوری مراجعه و اعلام کنند تا بازرسان ما در اسرع وقت به این موضوع رسیدگی کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اصناف بازرسی اتاق اصناف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۱۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟

متخصصان دانشگاه صنعتی سوینبرن استرالیا رفتار ۲۰۰۰ نفر را در بازه زمانی ۲۴ ساعته تجزیه و تحلیل کردند تا برای دستیابی به سلامتی مطلوب و بهینه، ترکیبی مناسب از تمرین بدنی و استراحت را تعیین کنند.

زمان‌بندی و تفکیک ایده‌آل تقریباً به این شکل بود که هشت ساعت خواب، پنج ساعت ایستادن، شش ساعت نشستن و تقسیم چهار ساعت برای فعالیت بدنی سبک و متوسط.

رعایت این تقسیم‌بندی به کنترل قند خون و ارتقای سلامتی قلب کمک می‌کند.

فعالیت بدنی متوسط تا شدید می‌تواند پیاده‌روی سریع یا دوچرخه‌سواری باشد یا دویدن آهسته، برای فعالیت بدنی سبک هم می‌توان هر فعالیتی از پیاده‌روی گرفته تا آشپزی و کار خانه یا حتی خندیدن با صدای بلند را به فهرست افزود.

به گزارش ایندیپندنت، گروه تحقیقاتی دانشگاه سوینبرن به افراد توصیه می‌کند شب‌ها هشت ساعت و ۲۰ دقیقه بخوابند تا سلامتی کلی‌شان حفظ شود و از خوابیدن کمتر یا بیشتر از میزان توصیه‌شده اجتناب کنند.

این تحقیق تاییدی بر توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا است که تاکید می‌کند دست‌کم هفت ساعت خواب شبانه داشته باشیم. خطرات کم‌خوابی به‌خوبی مشخص و مستند شده است اما خوب است بدانیم که خواب بیشتر از ۹ ساعت در شب با افزایش خطر سکته مغزی مرتبط است.

متخصصان تاکید کردند که صرف زمان کمتر برای نشستن و زمان بیشتر برای ایستادن، انجام دادن فعالیت‌های بدنی و خواب کافی، بر سلامتی قلب و عروق تاثیرگذار است. رعایت این زمان‌بندی فعالیت‌ها طیف گسترده‌ای از نشانگرهای سلامتی را در برمی‌گیرد و ۲۴ ساعتی را شکل می‌دهد که به سلامت کلی بهتر منجر خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور ساخته شد
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • پالایشگاه آبادان به سوددهی ۱۲هزار میلیارد تومانی رسید
  • ضرورت سنجش کیفی روند نظارت بازرسان بر بازار
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • ثبت بیش از ۲۰۰ پایش از بازار مینوشهر