Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز پنجشنبه در آیین رونمایی کتاب"پس پرده که بود" اظهار داشت: از دلاوری های رزمندگان دفاع مقدس بسیار گفته و نوشته شده است اما رشادت سربازان امام زمان(عج) کمتر بازگو شده است. 

وی افزود: این دلاوری ها برای دانستن همگان باید منتقل شود تا با کسب بصیرت لازم مدافع انقلاب باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار همدان با بیان اینکه ملت ایران جنایت های رژیم گذشته و منافقان را از یاد نمی برد گفت: ۱۷ هزار نفر از ملت ایران را منافقان به شهادت رساندند که جرم آنها حمایت از انقلاب بود که این مهم باید به درستی تاریخ نگاری شود. 

وی تاکید کرد: با تغییر نسل ها امکان از بین رفتن واقعیت ها و ایجاد تغییر و تحول در واقعیت ها وجود دارد و با نگارش درست و به موقع واقعیت ها می توان تغذیه فکری مناسبی برای نسل جوان تهیه کرد. 

قاسمی فرزاد آشکار ساختن درست تاریخ را بسیار ضروری دانست و گفت: سربازان که برای پایداری انقلاب و نظام جانفشانی می کنند بخشی غنی از این تاریخ هستند. 

وی گفت: تجارب و اطلاعات سربازان گمنام با قلم شیوا و بلیغ نویسندگان استان به زیور طبع آراسته شود تا برای نسلهای بعدی با یادگار بماند.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت اطلاعات نیز در این آیین گفت: برای نگارش کتاب "پس پرده که بود" ۱۰ راوی به مدت ۲ سال کار انجام مصاحبه ها را به عهده داشتند.

قدیانی این کتاب را اثری ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد: چاپ و نشر آثار در حوزه تاریخ نگاری سربازخانه گمنام امام زمان (عج) تداوم داشته باشد. 

وی افزود: این اثر و آثار مشابه می تواند برای جوانان جذاب و موثر باشد.

رییس دانشگاه اطلاعات و امنیت ملی با اشاره به فعالیت ها و برنامه های متنوع سربازان امام زمان (عج) گفت: کتاب بهترین راه برای روایت و معرفی مجاهدت های سربازان گمنام است. 

شاکری با بیان اینکه کتاب پیوند دهنده سربازان گمنام امام زمان (عج) و مردم است اضافه کرد: نگارش این مجاهدت های خاموش بهترین راه برای آگاهی بخشی به مردم است. 

وی به راه اندازی موسسه سیمرغ هدایت اشاره کرد و افزود: این موسسه در چاپ و نشر آثار ارزشمندی از خدمات سربازان گمنام فعالیت می کند و کتاب " پس پرده که بود" نمونه ای از این آثار است. 

 به گزارش ایرنا کتاب "پس پرده که بود" با موضوع معرفی مجاهدت های سربازان گمنام امام زمان به قلم «مهدی سماوات» با نظارت استاد حمید حسام توسط موسسه سیمرغ هدایت به تازگی منتشر شده است. 

برچسب‌ها دفاع مقدس شهر همدان استانداری همدان کتاب علیرضا قاسمی فرزاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دفاع مقدس شهر همدان استانداری همدان دفاع مقدس شهر همدان استانداری همدان کتاب علیرضا قاسمی فرزاد گمنام امام زمان سربازان گمنام پس پرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود

استاندار همدان گفت: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیین بزرگداشت مقام معلم باحضور استاندار همدان، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان و فرهنگیان در فامنین برگزار شد.

این آیین در راستای تجلیل و تکریم از مقام شامخ معلم باحضور 750 نفر از فرهنگیان این شهرستان (600 شاغل و 150 بازنشسته) برگزار شد.

استاندار همدان در این مراسم در سالن جلسات آموزش و پرورش شهرستان فامنین با تاکید بر اینکه اگر کشوری به سوی پیشرفت قدم بردارد، باید در آموزش‌و‌پرورش سرمایه‌گذاری کند اظهار داشت: معلمان جایگاه و نقش اثرگذاری در زندگی دانش آموزان دارند.

علیرضا قاسمی‌فرزاد با اشاره به روایتی از حضرت علی(ع) با این عنوان که "هرکس به من کلمه‌ای بیاموزد مرا بنده خود کرده است" گفت: همین جمله مهم و ارزشمند جایگاه والای معلم را بر همگان آشکار می‌سازد.

قاسمی فرزاد بیان کرد: سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش نسلی همانند 36 هزار دانش‌آموز شهید و 4 هزار معلم شهید را تحویل جامعه می‌دهد که در راه ایران‌ و انقلاب اسلامی جان خود را هدیه کردند.

استاندار همدان با بیان اینکه آموزش و پرورش محلی است که می‌تواند بین دانش‌آموزان تعادل ایجاد کند عنوان کرد: سطح فرهنگ‌، بینش‌ و ارزش‌ها در خانواده‌ها متفاوت است و دانش‌آموزان با ورود به مدرسه دلبستگی و وابستگی‌های دینی، ملی، اعتقادات و ارزش‌های جامعه اسلامی را نهادینه و منتقل می‌کنند.

قاسمی فرزاد از حضور خیران در ساخت مدارس تقدیر کرد و در بخش دیگری از سخنان خود افزود: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود تا فارغ‌التحصیلان مهارت‌آموز در تخصص خود به کار گرفته شوند.

قاسمی‌فرزاد تصریح کرد: دولت توان و تلاش خود را برای تقویت آموزش‌و‌پرورش در زمینه‌ ارتقای محتوا با تاکید بر اجرای سند تحول بنیادین و توسعه زیرساخت‌ها به کار بسته است.

‌انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند
  • اختتامیه جشنواره جوان ایرانی، پرچمدار پیشرفت + تصویر
  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • میزبانی استان کرمان از ۴ شهید گمنام در سالروز شهادت امام ششم
  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • تشییع دو شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق (ع) در قم
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت