Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مشارکت مردم در سیاست‌گذاری‌ها با ابتکار مدیریت شهری جدید از یک رویداد به سازوکار مداوم و مستمر یعنی باشگاه شهراندیشان تبدیل خواهد شد.


به گزارش خبرنگار ایمنا، مصطفی نباتی‌نژاد صبح امروز (پنج‌شنبه) در پنل تخصصی بررسی برنامه جامع شهر اصفهان رویداد "شهر برنامه" بیشتر بودن تلاش‌های فردی از تلاش‌های جمعی و رعایت نشدن سلسله مراتب دانش و تجربه در نظام فرهنگی را از آسیب‌های نظام فرهنگی ایران دانست و اظهار کرد: مشارکت مردم در تدوین برنامه جامع شهر اصفهان نوید این موضوع را می‌دهد که گفت‌وگوها میان مردم و مدیریت شهری مبتنی بر سیاست‌های جدید تبدیل به گفتمان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشارکت مردم در سیاست‌گذاری‌ها با ابتکار مدیریت شهری جدید از یک رویداد به سازوکار مداوم و مستمر یعنی باشگاه شهراندیشان تبدیل خواهد شد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: مشارکت مردم در باشگاه شهراندیشان مقطعی نیست و نخبگانی که صاحب‌نظر هستند در هر تصمیم شورا به عنوان عقل منفصل قلمداد می‌شوند بنابراین این نهادسازی مبارک را در شهر دنبال خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه سیاست‌های شورای ششم را در مرکز پژوهش‌ها دنبال می‌کنیم، ادامه داد: طرح‌های جامع قبل باید مرور شود زیرا در زمان خود با حساسیت و دلسوزی نوشته شده اما ممکن است خطاهایی داشته باشد بدین سبب ورق زدن تاریخ، خود به تنهایی وجهه یادگیری دارد.

نباتی‌نژاد تاکید کرد: مطالعات تحقق‌پذیری در کشور درباره هیچ‌کدام یک از اسناد وجود ندارد؛ به‌طور مثال در برنامه‌ای که در سال ۶۷ تدوین شده بود، افقی برای جمعیت و اقتصاد مشخص شده که باید تحقق‌پذیری آن سال به سال انجام می‌شد.

وی با تاکید بر اینکه اکنون نگران گسست‌ها هستیم، اضافه کرد: همه ما دغدغه شهر و سرزمین خود را داریم اما گاهی اعتقادی به گفت‌وگو نداریم و با مختصات فکری خود به موضوعات نگاه می‌کنیم لذا گسست‌های نسلی، قومی و قشری در جامعه پدید می‌آید.

نباتی‌نژاد با انتقاد از رسانه‌هایی که گسست‌ها را توسعه می‌دهند، گفت: این رسانه‌ها بودجه خود را از مردم می‌گیرند پس چرا باید براساس منافع لحظه‌ای با تقطیع عبارات فرهیختگان جامعه، خاموش کردن تریبون‌ها و روی زمین گذاشتن قلم‌ها در زمانی که نیاز است، این گسست را تشدید کنند.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد: رسانه‌ها باید در مسئولیتی که دارند امانتدار باشند و پیام فرستنده را به‌طور کامل به شنونده و مخاطبان خود منتقل کنند.

کد خبر 537827

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان مرکز پژوهش های شورای شهر اصفهان مشارکت شهروندان برنامه ریزی شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مشارکت مردم مرکز پژوهش ها شهر اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۲۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌ جمهور، گفت: اجرای قانون هوای پاک و برخورد با معضلات آن موضوعی ملی از توان مسئولین استان تهران خارج است که باید همه مسئولین و حاکمیت پای‌کار باشند تا ساماندهی انجام شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از استان تهران، حجت‌الاسلام حسن درویشیان در آیین "سپاس معلم" که با حضور اعضای شورای اداری استان تهران برگزار شد، اظهار داشت: خدمت صادقانه و بی‌منت به مردم نعمتی است که باید قدردان آن باشیم و این فرصت را مغتنم بدانیم زیرا که ممکن است هر لحظه این نعمت و توفیق از ما سلب شود.

وی افزود: گفتمان، سیاست و رویکرد دولت مردمی سیزدهم همان گفتمان و رویکرد مقام معظم رهبری است، در خدمت به مردم با ویژگی‌هایی از جمله مردم‌داری، فسادستیزی، عدالت‌محوری و غیره که رئیس‌جمهور در احکام برای مسئولین و وزرا و مدیران صادر می‌کنند.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌ جمهور در ادامه با بیان اینکه گفتمان مبارزه با فساد و پیشگیری رویکرد جدی دولت مردمی است، گفت: بر پایه این گفتمان مبانی و اصولی از سوی رئیس‌جمهور تدوین، ابلاغ و تأکید بر اجرای آن شده است.

درویشیان تصریح کرد: ابتدای دولت اصول دوازده‌گانه پیشگیری و مقابله با فساد به مسئولین کشور اعلام و ابلاغ‌شده که اگر به این اصول به‌درستی توجه و تبیین شود و نحوه اجرای آن در قوانین، مقررات و ساختارها دیده و دنبال شود، تقریباً هیچ مشکلی در کشور نخواهیم داشت.

وی ادامه داد: شفافیت یکی از این اصول مهمی است که بر اساس آن‌همه چیز باید در معرض و دید مردم باشد، مگر در موضوعات خاص نظامی که ممکن است شرایط سوءاستفاده دشمن را فراهم کند.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه در دولت در زمینه شفافیت اقدامات مؤثر و گام‌های خوبی برداشته که در حال پیگیری است، ابراز داشت: یکی از گام‌های مؤثر دولت در موضوع شفافیت تدوین لایحه مدیریت تعارض منافع است که در مجلس در حال پیگیری است و نیز انتشار صورت‌های مالی بانک‌ها، شرکت‌ها و غیره در راستای موضوع شفافیت اجرایی خواهد شد.

وی افزود: فرهنگ‌سازی و نظارت همگانی که اگر از سوی دولت و مردم وجود داشته باشد، بسیاری از انحرافات و تخلفات پیشگیری می‌شود و به مرحله بروز نمی‌رسد و ایجاد نمی‌شود.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور تأکید کرد: شایسته گزینی یکی از اصول دوازده‌گانه است که بر آن تأکید شده و اگر مدیر یک مجموعه ازنظر تخصص و اعتقاد و ایمان به گفتمان دولت و محتویات مقام معظم رهبری دارای شایستگی‌های لازم باشد، بسیاری از مشکلات آن مجموعه مرتفع می‌شود.

وی تصریح کرد: نظارت کارآمد و مؤثر یکی از اصول حسن مدیریت و حاکمیت مطلوب است که لازمه آن نظارت مدیر بر زیرمجموعه است و باید برخورد قاطع، دقیق و مؤثر با فساد صورت گیرد و هیچ‌ خط قرمزی در برخورد با تخلف مدیر نداشته باشیم و البته همان‌گونه که اگر مدیری تخلف کند، مورد برخورد قرار می‌گیرد و اگر مدیری در مقابل فساد ایستادگی کند مورد حمایت قرار می‌گیرد.

تداوم تنفس "هوای پاک" در تهران

درویشیان بیان کرد: استان تهران استان ویژه‌ای است و از هیچ حیث قابل‌مقایسه با سایر استان‌ها نیست.

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌ جمهور در پایان خاطرنشان کرد: استان تهران معضلات و مشکلات فراوانی دارد که یکی از این مشکلات قانون هوای پاک است که برخی دستگاه‌های نظارتی ورود کرده و برخوردهایی صورت گرفته اما این موضوع از توان مسئولین استان تهران خارج است و موضوع ملی است که باید همه مسئولین و حاکمیت پای‌کار باشند تا ساماندهی انجام شود البته پیگیری‌هایی انجام شده اما همچنان این معضل وجود دارد و تبعاتی فراوانی نیز در پی دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • اجرای قانون هوای پاک از توان مسئولین استان تهران خارج است
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • برگزاری ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری در دانشگاه صنعتی اصفهان
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد