Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه الرأی کویت، چند روز مانده به آغاز دور جدید مذاکرات هسته‌ای ایران در وین، علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه و مذاکره کننده ارشد ایران، در چارچوب تلاش‌های تهران برای اثبات تمایل به روابط حسنه با همسایگان خود در منطقه، با مقامات کویتی دیدار و رایزنی خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه کویتی در مطلبی با اشاره به سفر دوره‌ای معاون وزیر امور خارجه کشورمان به کشورهای اروپایی و منطقه‌ای افزود: باقری که روز گذشته به کویت سفر کرده است، امروز با مقامات این کشور دیدار و رایزنی می‌کند. منابع دیپلماتیک معتقدند سفر باقری به کویت، واکنش‌ها و تأثیراتی را بر موضع کشورهای حاشیه خلیج فارس در قبال مذاکرات هسته‌ای به همراه خواهد داشت؛ موضعی که «نایف الحجرف» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس چند روز پیش در آن بر ضرورت مشارکت اعضای این شورا در مذاکرات هسته‌ای با ایران و اینکه این مذاکرات باید پرونده موشک‌های بالستیک و (ادعای) فعالیت‌های بی ثبات کننده ایران در منطقه را شامل شود، تأکید کرد.

در ادامه این مطلب آمده است: با وجود تأکید ایران بر ایجاد نشدن هیچ گونه تغییر در مواضع این کشور برای حضور کشورهای جدید در مذاکرات هسته‌ای، منابع دیپلماتیک گزارش دادند ایران خواهان اطمینان بخشی به کشورهای همسایه خود درباره دو موضوع است: نخست اینکه مذاکرات هسته‌ای شامل پرونده‌های منطقه‌ای نخواهد بود و دوم، دولت جدید ایران دست همکاری به سوی کشورهای حاشیه خلیج فارس دراز کرده و خواهان روابط حسنه با آنها بر اساس پایبندی به اصل حسن همجواری و احترام متقابل در چارچوب منافع مشترک است.

این منابع افزودند: باقری در چارچوب یک سفر دوره‌ای و پس از بازدید هفته گذشته از چند کشور اروپایی، روز گذشته به امارات سفر و با «انور قرقاش» مشاور دیپلماتیک رئیس امارات متحده عربی دیدار و رایزنی کرد.

قرار است باقری کنی مذاکرات هسته‌ای روز دوشنبه آینده با سایر طرف‌های حاضر در این توافق را در وین سرپرستی کند. این مذاکرات نخستین دور مذاکرات هسته‌ای در دولت جدید سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور جدید ایران است.

کد خبر 5360576

منبع: مهر

کلیدواژه: برجام مذاکرات وین علی باقری ایران ایالات متحده امریکا رژیم صهیونیستی عراق فلسطین روسیه ایران سوریه جنبش حماس اتحادیه اروپا ترکیه فرانسه اوکراین مسکو بلاروس مذاکرات هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۲۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت

به گزارش خبرآنلاین ، دنیای اقتصاد نوشت: تحلیلگران ۳عامل مختلف سیاسی-اقتصادی را به‌عنوان محرک‌های کاهشی نرخ ارز مطرح می‌کنند.

نخست کاهش سطح ریسک‌های سیاسی، دوم وجود احتمالاتی مبنی بر شروع مذاکرات هسته‌ای و سوم اخبار مثبت درآمدهای نفتی.

نرخ دلار آزاد در حال ادامه دادن به روند کاهشی خود است. تحلیلگران 3 عامل مختلف را برای توجیه این روند کاهشی ارائه می‌دهند. خروج ریسک‌های غیراقتصادی از بازار، خبرهای جسته‌وگریخته مبنی بر مذاکرات هسته‌ای و آمار خوب صادرات نفتی این عوامل را تشکیل می‌دهند. دلار در بازار دیروز به مرز کانال‌های 61 و 62هزار تومانی رسید. روند کاهشی بازار ارز تشدید شد.

دلار در بازار روز گذشته از کانال 63 خارج شد و سطوح قیمتی کانال 62 را نیز پشت سر گذاشت. بسیاری از تحلیلگران ارزی روند نرخ دلار در سال جدید را با مدت مشابه سال گذشته مقایسه می‌کنند.

در بازار ماه‌های ابتدایی سال گذشته نیز قیمت شاخص‌های ارزی پس از یک دوره نوسانات افزایشی دچار افت شد و پس از آن به ثبات رسید. به‌طور مثال نوسانات افزایشی و کاهشی دلار در سال گذشته تا روزهای ابتدایی تابستان به طول انجامید و پس از آن قیمت اسکناس آمریکایی زیر سقف 50 هزار تومانی به ثبات نسبی رسید.

علل آغاز روند افزایشی در سال جدید عمدتا به سیگنال‌های منفی و ریسک‌های سیاسی باز می‌گردد. این موارد با تشدید انتظارات تورمی سبب ایجاد تقاضای کاذب در بازار شد و قیمت‌ها را افزایش داد. اما تحلیلگران فشار کاهشی روزهای اخیر بازار را متشکل از 3 نیرو می‌دانند. نیروی نخست؛ کاهش سطح ریسک‌ها و سیگنال‌های منفی مذکور است. پس از اتمام درگیری‌های منطقه‌ای و کمرنگ شدن احتمال گسترش این درگیری‌ها هیجانات موجود در بازار نیز تخلیه و زمینه افت نرخ در بازار سکه و ارز فراهم شد. عامل دومی که تحلیلگران از آن به عنوان نیروی کاهشی یاد می‌کنند سیگنال‌های مثبت، اما غیررسمی در رابطه با مذاکرات هسته‌ای است و آخرین عامل که برخی آن را به‌واسطه اثرگذاری برطرف عرضه مهم‌ترین عامل می‌دانند، مساله افزایش درآمدهای نفتی است که هم رسانه‌های خارجی و هم برخی از مقامات رسمی از آن خبر می‌دهند. بازار ارز تهران در روز گذشته با توجه به موارد ذکر شده افت قیمت‌های نسبتا شدیدی را تجربه کرد. هر برگ دلار آزاد در بازار روز گذشته با افت هزار و 450 تومانی خود در رقم 62 هزار تومان به فروش رسید. البته گفتنی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی عصر دیروز وارد کانال 61 هزار تومانی شد. یورو و پوند نیز در بازار دیروز به ترتیب هزار و 500 و هزار و 620 تومان کاهش یافتند. 23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900409

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • بالانسر ایران و اسرائیل