Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، مردم شهرستان نیکشهر در پسکرانه‌های سواحل مکران با دریایی از نعمت‌های خدا دادی سال هاست که به دلیل امکانات بهداشتی نامناسب درد و رنج می‌برند.

با گذشت بیش از چهار دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی، اما همچنان مردم شهری و روستایی نیکشهر از کمبود‌هایی رنج می‌برند که امید و آرزوی‌های نوجوانان آن را با غبار بی تدبیری پوشانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیاست‌های غیر کارشناسی، تجهیزات فرسوده و نبود پزشک و نیروی متخصص به دلیل کمبود ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته‌های پزشکی در سالیان اخیر از عمده دلایلی است که وضعیت کنونی را برای نیکشهر رقم زده است.

استفاده دانش آموزان مناطق برخوردار از اندک سهمیه‌های رشته‌های پزشکی مناطق جنوب استان نیز از دیگر دلایل کمبود کادر بهداشت و درمان می‌باشد که با گذراندن تعهد خدمت اجباری خود بار سفر را بسته و مردم را غرق در کمبود‌ها و مشکلات می‌کنند.

عدم پاسخگویی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نسبت به مسائل و اتفاقات اخیر حوزه بهداشت و درمان شهرستان نیکشهر نشات گرفته از انتصاباتی است که بر پایه لابی و قدرت چانه زنی و سهم خواهی نمایندگان مجلس برای تصاحب پست‌های مهم و تاثیر گذار و با سبد رای بالا بنا شده است.

متاسفانه در پی اتفاقات ناگواری که برای تعدادی از شهروندان شهرستان نیکشهر رخ داده است، یکبار رئیس و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر برای التیام بخشیدن به درد‌های تکراری، اما کهنه مردم نیکشهر به خود زحمت حضور در این منطقه را برای حقیقت یابی مسئله نداده اند، از طرفی نیز هیچ گونه تذکر شفاهی و کتبی برای اهمال کاری‌های صورت گرفته توسط دو نماینده این حوزه صادر نشده است.

دولت سیزدهم با رویکردی مردمی برای سامان بخشیدن به امورات مردم و ساختن ایرانی قوی از تمامی ظرفیت‌ها بهره گرفته است که امیدواریم با نگاهی انقلابی و عدالت محور پایانی باشد بر بی مهری‌های صورت گرفته به مردم شهرستان نیکشهر.

عارف رئیسی عضو شورای شهر نیکشهر در تحلیلی این گونه اتفاقات اخیر را تفسیر می‌کند:

آنچه که این روز‌ها در نیکشهر اتفاق افتاده و به یکباره هجمه شدیدی را علیه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر وارد کرده است، پیامد کار‌های نکرده و اجحاف در حق مردم نیکشهر است.

بیمارستان محمد رسول الله نیکشهر به علت عدم ثبت آن هنوز با چارت سازمانی بیمارستان ۲۲ بهمن در حال فعالیت است
و نیرو‌هایی که طبق همان چارت استخدام شده اند بدون ضابطه و با رابطه انتقالی گرفته اند و هیچ کسی پاسخگوی این انتقالی‌ها نبوده و نیست.

قبول داریم یک ساختمان شیک و نو داریم شبیه یک ماشین لوکس، اما بدون راننده، کمبود متخصص در بیمارستان نیکشهر جای هیچ توجیهی ندارد.

سونوگراف خانم با توجه به فرهنگ این منطقه جزء الزامات این بیمارستان باید باشد با توجه به اهمیت بحث مادران باردار در جهان و تاثیر آن در شاخص سلامت باید در سریعترین زمان دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نسبت به استقرار سونوگراف خانم در نیکشهر اقدام کند.

مدیران در همه عرصه‌ها با توجه به رویکرد نظام و دولت جدید باید میدانی و جهادی عمل کنند، مدیران پشت میز نشین خصوصا وقتی محدوده مدیریت به وسعت چند شهرستان است نمیتوانند حل کننده معضلات و مشکلات باشند.

بازدید از بیمارستان نیکشهر توسط علوم پزشکی ایرانشهر باید هفتگی یا ماهانه باشد تا نسبت به کمبود‌ها و خواسته‌های مردم آگاهی بیشتری داشته باشند.

موضوع فوت مادران باردار در نیکشهر حاصل سال‌ها سوء مدیریتی است که با توبیخ و اعمال قانون پزشک متخصص برطرف نمیشود شاید مسکنی کوتاه باشد بر درد خانواده‌های داغدیده.

امیدواریم رویکرد‌های علوم پزشکی ایرانشهر نسبت به شهرستان‌های زیر مجموعه تغییر کند و همچنین نگاه ویژ‌های به بیمارستان نیکشهر که مردم شهرستان‌های نیکشهر، قصرقند و بخشی از مردم لاشار و فنوج و همچنین مردم شهر‌های بنت و آهوران به آن مراجعه می‌کنند داشته باشند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مادران باردار دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر شهرستان نیکشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رِندی پیمان معادی در «افعی تهران»/ اشکال این اتاق درمان کجاست؟

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا مقدسیان منتقد و کارشناس سینما شب گذشته نهم اردیبهشت با حضور در برنامه «سینمازاویه» رادیو گفت‌وگو درباره سریال «افعی تهران» و نسبت آن با سینمای جنایی گفت: در سینمای جنایی حرکت در عمق خیلی بیشتر است. مهم‌تر از اینکه جنایت را چه کسی انجام داده این مهم است که جنایت چرا انجام شده و آن کسی که این جنایت را مرتکب شده دچار چه پیچیده گی های شخصیتی بوده است. در اینجا برای تحلیل سرسخت و عمق پیدا کردن ماجرا این ضرورت که فهم دقیقی از تحلیل موقعیت و روانکاوی داشته باشیم، اهمیت پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: پیمان معادی یک ضرورتی را در سینمای ایران حس کرده و آن هم تنوع داستان ها و موقعیت هاست چراکه در سینمای ایران داستان های جنایی که استخوان دار باشند و تنه به کمدی نزنند زیاد نداشته ایم.

مقدسیان درباره نحوه نمایش درونیات شخصیت در «افعی تهران» گفت: اما معادی یک رندی کرده و همان تلاشی که باید انجام می‌داده تا در موقعیت های مختلف، در جهان شخصیت ورود کند و او را به مخاطب معرفی کند به اتاق درمان آورده است. طبیعی است هر کسی که در اتاق درمان قرار می‌گیرد، درمانگر تلاش کند درونیات او را شناسایی کند. اما اگر قرار بود در اتاق درمان این اتفاق نیفتد باید موقعیت های پیچ در پیچی می‌ساخت که اطلاعات درباره شخصیت کم کم به مخاطب منتقل بشود.

این کارشناس، سینما را به عنوان یک تلنگر برای اهمیت بیشتر به سلامت روان مهم دانست و افزود: واقعیت این است که در همه جای دنیا کمپین هایی تشکیل می شود که آدم ها بیش از پیش به سلامت روان خود اهمیت بدهند. اگر سینما بتواند تلنگری بزند یا روان درمانی به امری تبدیل شود که آدم ها به آن اعتماد کنند و به آن روی بیاورند، اتفاق خیلی مثبتی روی داده است.

مقدسیان درباره انتخاب روان‌درمانگر و شیوه مواجه سریال با این مساله گفت: دغدغه پیمان معادی در این سریال جدای از اینکه به او کمک کرده درونیات شخصیت را با حضور در اتاق درمانگر به مخاطب منتقل کند، کمک کرده تا او یک نوع فرهنگ سازی هم انجام بدهد. اما همان طور که روان درمانی و سراغ گرفتن از درمان گر مساله ای است که باید روی آن فرهنگ سازی بشود، مسلح شدن به انتخاب روان درمان گر درست هم باید اتفاق بیفتد.

وی افزود: ما به اندازه روان درمانگران کاربلد، روان درمانگرانی داریم که کم عمق و کم دانش هستند و احساس مسؤولیت ‎نمی‌کنند و این آسیب زاست. برای همین است که نظام روان درمان گری در دنیا استانداردهای سفت و سختی دارد که باید مانند یک میثاق پزشکی رعایت بشود.

مقدسیان پاشنه آشیل سریال را در انتخاب روان‌گر درست دانست و گفت: سریال در این نقطه اشتباه می‌کند. مناسبات اتاق درمان به درستی منتقل نمی‌شود و ارتباط بین مراجع و روان درمانگر خارج از اتاق درمان مردود است.

وی با بیان اینکه رفتن به سراغ اتاق درمان برای جذاب تر شدن درام، استانداردهایی هم دارد افزود: ماجرا این طور نیست که یا ما نباید سراغ اتاق درمان برویم یا اگر رفتیم هر طور شد آن را جذاب کنیم. یک سری خط قرمزها در اتاق درمان وجود دارد.

مقدسیان ادامه داد: اطلاعات شخصی روان درمان گر با مراجع نباید در میان گذاشته شود و آشنایی به غیر از آشنایی اتاق درمان با روان درمان گر نباید اتفاق بیفتد. او فقط باید شنونده باشد همدلی کند اما در نقش روان درمان گر. ممکن است جایی که مراجع درک می شود، احساس وابستگی به درمانگر پیدا کند. اینجا درمانگر یا باید از تکنیک‌ها استفاده کند و برای مراجع واضح بشود که این رابطه عاطفی در نقش درمانگر است و لاغیر. اگر این اتفاق نیفتد باید مراجع به درمانگر دیگری معرفی کند.

این کارشناس سینما استانداردهای اتاق درمان را مهم دانست و افزود: این مهم است که استانداردها را رعایت کنیم چراکه ممکن است کسی بعد از کشمکش های زیادی با خودش بپذیرد که درمان بشود ولی با این اتفاق، نتیجه درخوری نگیرد و اعتماد شخص به روان درمانگر از بین برود و هیچ وقت در زندگی به روان درمانگر مراجعه نکند.

مقدسیان در پایان درباره نقاط مثبت و ضعف اثر گفت: «افعی تهران» در بخش توجه به روان درمان گری موفق است اما در تصویر کردن اتاق درمان و شیوه رفتار سحر دولت شاهی به عنوان درمان گر و ارتباط عاطفی که بین او و مراجعش (پیمان معادی) تصویر می‌کند، از اساس بر ضد روان درمان است. اینجا دانش و توانایی فیلمنامه نویس کم بوده، او عشق آن را داشته که به این موضوع بپردازد اما علم آن را نداشته است. برای جذاب کردن درام هم مولفه های دیگری بود که بدون زیر پا گذاشتن استانداردها و خط قرمزها می شد از آنها بهره برد.

کد خبر 6092348 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • زنگ خطر کمبود «آب» در شاهرود/ اهمیت بیش از پیش حفظ «شاهوار»
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • رِندی پیمان معادی در «افعی تهران»/ اشکال این اتاق درمان کجاست؟
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است