Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناسا اخیرا با انتشار تصاویری نشان داد که روز شکرگزاری فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین المللی چگونه گذشته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، فضانوردان مسقر در ایستگاه فضایی بین المللی دیروز با خوردن سوپ خرچنگ، بوقلمون کبابی و کیک بلوبری روز شکرگزاری را جشن گرفتند.

فضانوردان در ویدئوی جدیدی که در صفحه توییتر ناسا منتشر شده است، نشان دادند روز شکرگزاری را خیلی راحت و با خوشحالی جشن گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افراد ساکن زمین در این روز شرایطشان با فضانوردان فرق دارد و خودشان می‌بایست غذاهای مرسوم این جشن را آماده کنند اما در فضا این کار به نوعی متفاوت انجام می‌شود و فضانوردان تنها باید به غذاهایی که با خود به ایستگاه فضایی بین المللی برده‌اند آب گرم اضافه کنند.

"کایلا بارون" (Kayla Barron) یکی از فضانوردان ناسا که در حال حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی حضور دارد به شوخی در این باره گفت: خوشبختانه، پخت و پز در فضا زمان زیادی نمی برد، زیرا بیشتر غذاها را تنها باید مجددا گرم کرد.

"بارون" در پوکاتلو، آیداهو متولد شد، اما ریچلند واشنگتن را زادگاه خود می‌داند. "بارون" ۳۳ ساله در سال ۲۰۱۷ وارد مدرسه کاندیدهای فضانوردی شد. وی پیش از آنکه فضانورد شود، موفق به دریافت مدرک کارشناسی مهندسی سیستم از آکادمی نیروی دریایی آمریکا و مدرک کارشناسی ارشد مهندسی هسته‌ای از دانشگاه کمبریج شد. وی همچنین مدرک افسر جنگ افزار زیردریایی را نیز دریافت کرده و سه بار در ناو یواس‌اس مین بوده است.

 در حالی که روز شکرگزاری به طور سنتی فقط در ایالات متحده جشن گرفته می‌شود، خانم بارون افزود که او و خدمه ناسا یعنی راجا چاری، توماس مارشبورن و مارک ونده هی  فضانوردان روسی به نام‌های آنتون شکاپلروف و پیوتر دوبروفتو و ماتیاس ماورر فضانورد آژانس فضایی اروپا را نیز به جشن خود دعوت کرده‌اند.

غذاهای موجود در منوی جشن شکرگزاری شامل سوپ خرچنگ، بوقلمون کبابی، گراتن سیب‌زمینی و یم آبنباتی و کیک بلوبری است.

مارشبورن در این باره گفت: غذاهایی که در اینجا داریم فوق العاده‌اند و ما مشتاقانه منتظر خوردن غذاهای خاصی هستیم که برای ما ارسال شده است.

به گفته ناسا، تهیه وعده‌های غذایی در فضا بسته به نوع غذا متفاوت است چراکه برخی غذاها مانند براونی و میوه را می‌توان به شکل طبیعی مصرف کرد اما سایر غذاها مانند ماکارونی و پنیر یا اسپاگتی نیاز به اضافه کردن آب دارند. البته یک اجاق نیز در ایستگاه فضایی برای گرم کردن غذاها تا دمای مناسب در نظر گرفته شده است اما باید گفت هیچ یخچالی در فضا وجود ندارد، بنابراین مواد غذایی فضایی باید به درستی ذخیره و آماده شوند تا از فساد آنها جلوگیری شود.

علاوه بر این موارد، فضانوردان نمی‌توانند روی غذای خود در فضا نمک و فلفل بپاشند. زیرا نمک و فلفل به سادگی در فضا معلق می‌مانند و ممکن است سبب مسدود شدن دریچه‌های هوا شده، تجهیزات را آلوده کرده و یا در چشم، دهان یا بینی فضانوردان بروند.

طی ماموریت "کرو-۳" چهار فضانورد ناسا به نام‌های "راجا چاری"، "توماس مارشبورن"، "کایلا بارون" و یک فضانورد آژانس فضایی اروپا به نام "ماتیاس ماورر" ۱۰ نوامبر برای انجام یک ماموریت ۶ ماهه به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفتند.

این سومین ماموریت عملیاتی سرنشین‌دار اسپیس ایکس برای ناسا به عنوان بخشی از برنامه خدمه تجاری این سازمان فضایی است. قرار است هر ماموریت، از جمله کرو-۳، تقریبا ۶ ماه به طول بینجامد و اسپیس ایکس مسئول پرتاب فضانوردان و همچنین بازگرداندن آنها به زمین است. قرار است فضانوردان ماموریت کرو-۳ نیز بهار سال ۲۰۲۲ به زمین بازگردند.

این اولین پرواز فضایی "بارون"، "چاری" و "ماورر" و سومین پرواز "مارشبورن" بود. "مارشبورن" قبلا به عنوان عضوی از ماموریت شاتل فضایی STS-۱۲۷ در سال ۲۰۰۹ و اکسپدیشن ۳۴/۳۵ در داخل ایستگاه فضایی فعالیت داشت که این ماموریت در سال ۲۰۱۳ به پایان رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشن شکرگزاری ناسا ايستگاه فضايي بين المللي ایستگاه فضایی بین المللی ایستگاه فضایی روز شکرگزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۶۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، رسانه‌های دولتی چین پس از دست دادن نسبی نیرو در ایستگاه فضایی تیانگونگ، اعلام کردند، این ایستگاه در اثر برخورد زباله‌های فضایی آسیب دیده و میزان تاثیرپذیری آن در اثر زباله‌های فضایی به مرور افزایش می‌یابد.

فضانوردان ماموریت شنژو۱۷ زمستان امسال دو راهپیمایی فضایی در خارج از ایستگاه فضایی تیانگونگ انجام دادند که آخرین آنها در یکم مارس بود. در آن زمان، رسانه‌های چینی نوشتند که پس از آسیب پنل‌های خورشیدی منبع تغذیه آن آسیب دیده است.

آژانس فضایی سرنشین دار چین نیز روز گذشته با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی گزارش داد پیاده‌روی‌های فضایی موفقیت آمیز بودند و آژانس قصد دارد در آینده اقدامات بیشتری برای محافظت از ایستگاه در برابر زباله‌های فضایی در مدار انجام دهد.

رسانه ملی چین مشخص نکرده که این زباله‌ها ناشی از برخورد ریزشهاب‌سنگ‌ها یا فعالیت‌های انسانی در فضا هستند. هر دو نوع زباله، تهدیدی برای تیانگونگ و همچنین ایستگاه فضایی بین‌المللی به شمار می‌روند و می‌توانند فعالیت‌های تحقیقاتی فضانوردان را مختل کنند.

فرماندهی دفاع هوافضای آمریکای شمالی (نوراد) (North American Aerospace Defense Command)، به تازگی گزارش داده که بیش از ۴۳ هزار جرم فضایی را تاکنون رصد کرده که بیش از ۷ و ۵۰۰ مورد آن مربوط به ماهواره‌های اینترنتی استارلینک می‌شوند.

این حادثه یک نشانه دیگر از مخاطراتی است که در مسائل فضایی وجود دارد. برخورد‌های فضایی یکی از مشکلات شایع فضاپیما‌ها و ایستگاه‌های فضایی است و می‌تواند به آسیب‌های جدی و حتی نابودی ابزار‌های فضایی منجر شود.

ایستگاه فضایی تیانگونگ یک پروژه بزرگ و حیاتی برای چین است که برای تحقیقات علمی و فناوری فضایی استفاده می‌شود و آسیب این ایستگاه ممکن است به توقف تحقیقات و ماموریت‌های آن منجر شود و برنامه‌های فضایی چین را تحت تأثیر قرار دهد.

با توجه به شیوع آسیب‌های فضایی، این حادثه یک بار دیگر تاکید کرد که لازم است برای حفاظت از ایستگاه‌های فضایی و فضاپیما‌ها اقدامات احتیاطی بیشتری انجام شود که شامل توسعه تکنولوژی‌های مبارزه با آسیب‌های فضایی، نظارت دقیق‌تر بر شیوع زباله‌ها در فضا و همچنین همکاری بین کشور‌ها برای حفاظت از فضای مشترک است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • چین اولین کشوری خواهد بود که خاک مریخ را به زمین می‌آورد
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • ایستگاه فضایی چین آسیب دیده است
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • فضانوردان چینی به ایستگاه فضایی رسیدند
  • فضانوردان چینی به اقامتگاهشان در فضا رسیدند