Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله علیرضا اعرافی در خطبه های این هفته نماز جمعه قم، با اشاره به سالروز شهادت شهید سید حسن مدرس و روز مجلس، افزود: شهید مدرس انسانی زمان شناس، غیور و شجاع بود و بی باک در برابر نقشه های شوم انگلیسی ها ایستاد و امام راحل احترام ویژه ای بر وی قائل بود؛ شهید مدرس در بسیاری از اتفاقات تنها بود اما دچار لغزش نمی شد و در برابر زورگویان تسلیم ناپذیر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجلس انقلابی باید مجلسی مردم گرا و مشورت گیر باشد، گفت: نهایی شدن قانون جوانی جمعیت یک اقدم مطلوب است اما کافی نیست و باید حمایت ها از نهاد خانواده بیشتر شود.

وی گفت: امروز مردم با رنج و مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند و از مجلس شورای اسلامی انتظار می رود در دو امر قانون گذاری و نظارت نهایت دقت نظر را در کنار دولت انقلابی به کار بگیرد.

اعرافی تاکید کرد: از مجلس شورای اسلامی انتظار می رود بخشی از گره ها را با وضع قوانین درست حل کند.

شهید مدرس، در غروب ۲۶ رمضان سال ۱۳۵۷ق برابر با ۱۰ آذر سال ۱۳۱۶به فرمان رضاشاه به شهادت رسید، به مناسبت شهادت سید حسن مدرس در ۱۰ آذر، این روز به نام روز مجلس نامگذاری شده است. شهید مدرس در شهر کاشمر به خاک سپرده شد.

مدیر حوزه های علمیه در ادامه تصریح کرد: اگر امروز شبی در شهری از کشور فردی گرسنه بخوابد تمام ثروتمندان آن جامعه در پیشگاه خداوند مسوول خواهند بود.

اعرافی گفت: اسلام در کنار توصیه به رفع نیاز فقرا بر احترام و حفظ کرامت ذاتی آنها تاکید کرده و در این عرصه عذری از هیچ کس مقبول نیست؛ در جامعه اسلامی همه در رفع فقر، مسوولیت دارند.

به گفته وی، در منطق اسلام نسبت به احترام عالمان دینی دارای شرایط، افراد بزرگتر، حاکم و امام عادل و فقرا تاکید بیشتری شده است.

عضو فقهای شورای نگهبان همچنین با اشاره به جایگاه فرهنگی قم، ادامه داد: قم شهری است که صدها روایات از اهل بیت(ع) در خصوص آن وارد شده و این شهر هم اکنون بزرگترین پایگاه تولید اندیشه دینی در سطح جهان است و بیش از ۴۰۰ امامزاده در کنار سایر مشاهیر در آن مدفون است.

وی با تاکید دوباره بر ویژگی های شهر مقدس قم، گفت: مقام معظم رهبری بارها نسبت به آسیب های موجود در این شهر احساس نگرانی کرده اند.

اعرافی تصریح کرد: همه نهادها از جمله حوزه علمیه قم در کنار سایر دستگاه های مسوول در برابر آسیب های اجتماعی قم مسوول بوده و نسبت به آن کم کاری داشته اند؛ هرچیزی که چهره معنوی و ایمانی این شهر را مخدوش می کند باید به کنار برود.

وی یادآور شد: برای بهبود چهره معنوی قم باید چالش هایی مانند فقر، حاشیه نشینی و مفاسد اخلاقی برطرف شود.

امام جمعه موقت قم با تاکید بر اینکه بهبود وضع قم نیازمند تعامل همه به ویژه اصناف و کسبه است، یادآور شد: همه مردم و مسوولان باید دست در دست یک دیگر بدهند تا شهری در تراز انقلاب اسلامی ساخته شود.

مدیرحوزه های علمیه کشور همچنین با اشاره به هفته بسیج، بیان کرد: این روح و فرهنگ بسیجی است که در هر جا که وارد شده مشکلات را کاهش داده و گره ها را باز کرده است؛ گفتمان بسیج از مرزهای ایران عبور کرده و امروز محور مقاومت با همین گفتمان بسیجی در حال فعالیت در سطح منطقه است.

۵ آذر، سالروز تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۸ است؛ بیست و نهم آبان تا پنجم آذرماه به نام هفته بسیج نامگذاری شده‌است. بیش از ۴۰۰ هزار بسیجی برادر و خواهر در قشرهای مختلف بسیج استان قم فعالیت می‌کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: اسلام نسبت به زمینه سازی تربیت فرزند از زمان انعقاد نطفه تا شکل گیری شخصیت وی از غذا و لقمه حلال و سایر پاکیزگی ها تاکید دارد.

امام جمعه قم ادامه داد: مهرورزی و اظهار دوستی به همراه اکرام و احترام فرزند یک اصل مهم از نظر اخلاقی است و در بعد تربیتی یک ابراز مهم و کاربردی به شمار می رود.

اعرافی تاکید کرد: اصل در اسلام بر حفظ حرمت، منزلت و شخصیت همه افراد و به ویژه جامعه ایمانی و تعاملات بین مومنان است و در معارف اسلامی ده ها روایات و نکوهش شدید نسبت به توهین، اهانت، تحقیر و هتک حرمت دیگران وارد شده است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی قم علیرضا اعرافی‌ خطبه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی قم علیرضا اعرافی مجلس شورای اسلامی قم علیرضا اعرافی خطبه ها مجلس شورای اسلامی شهید مدرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۷۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاب، مسیر مصلحت جامعه

  حجاب یکی از آن عوامل و رفتارهایی است که نقش مهمی در پیشبرد اهداف جامعه اسلامی ایفا می‌کند. در واقع وقتی قرار است در محتوای یک جامعه عفت و پاکدامنی مطرح باشد آن وقت مسأله پوشش یک زن مسلمان مفهوم عمیقی به خود می‌گیرد و تبدیل به قانون می‌شود که طبق فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری، حجاب یک حکم شرعی و قانونی است و عمل به آن بر همگان، مسلم و واجب است. دین اسلام، پوشش را یکی از بهترین عوامل حفاظت زنان و حفظ سلامت اجتماعی می‌داند و در واقع حجاب، لباس مشارکت اجتماعی و آزادی زنان در جامعه است و چون زن بدحجاب، هرگز نمی‌تواند جلوی نگاه‌های آلوده و هوس‌انگیز مردان را بگیرد، اسلام از زنان خواسته که با رعایت پوشش اسلامی ازچشم‌چرانی مردان جلوگیری وازحقوق فردی و اجتماعی‌شان محافظت کنند. امین کشوری، کارشناس عفاف و حجاب به جام‌جم می‌گوید:«حجابی که اسلام راجع به آن حرف می‌زند و در آیات قرآن به آن اشاره شده است به مصلحت مردم وهمین خانواده‌هاست.همان دختران جوانی که می‌خواهند همسران‌شان راحفظ کنندو پسرانی که می‌خواهند زن محبوب‌شان راازدست ندهند،بدون حفظ حجاب ورعایت حدوحدود آن این خواسته‌های‌شان‌عملی نمی‌شود.»
     
تضاد آموزه‌های غربی با ارزش‌های اسلامی
درجوامع غربی برای این‌که از زن، موجودی به وجود بیاورند که موردنظر خودشان و اهداف سودجویانه‌شان باشد، نیازدائم به مد دارند تا با درست کردن آن، چشم‌ها، دل‌ها و ذهن‌ها را به همین جذابیت‌های ظاهری و کوته‌بینانه مشغول کنند. اما فردی که به این ظواهر وسوسه‌انگیز مشغول شودمجالی برای رسیدن به ارزش‌های واقعی واخلاقی خواهدداشت؟امین کشوری می‌گوید: «آموزه‌های غربی به زنان می‌آموزد که همه ارزش‌های آنها در «تن» خلاصه شده‌ و اگر توانست اندام، ظرافت‌ها و زیبایی‌هایش را به بهترین شکل ممکن برای افراد جامعه به نمایش بگذارد، می‌تواند ایفای نقش کند. اما این نگاه، مقابل ارزش‌های دینی و اسلامی است. اسلام می‌گوید: نقش اصلی زن در جایگاه همسری و مادری است و با حفظ این موقعیت‌ها و رعایت حجاب که برایش امنیت می‌آورد می‌تواند در عرصه اجتماع ظاهر شود و به فعالیت‌های اجتماعی، سیاسی یا حتی اقتصادی نیز بپردازد». البته اسلام هرگز نخواسته مرد از زن بهره‌کشی اقتصادی کند،بلکه سخت با آن مبارزه می‌کند و ازنظر اسلامی، استقلال اقتصادی زن، امری مسلم و متعلق به خود اوست. 

بالا رفتن سطح استانداردهای جنسی 
درجوامع غربی، دردسترس بودن زنان بی‌حجاب ورفتارهای غیرطبیعی آنان سبب شده که مردان به تدریج ازآنها رویگردان و حتی متنفر شوند.در واقع دیدن سطح بالایی از بی بندوباری و جذابیت‌های زنان برای مردان به عادت تبدیل شده، چون مردان روزانه با تعداد زیادی از زنان بی حجاب رو‌به‌رو می‌شوند و این تقاضای روحی،روانی و جنسی آنها را بالامی‌برد وطالب سطح جدید، متنوع و بی‌بندوبارتر ازوضعیت موجودشان می‌شوند. این موضوع باعث شده تا مردان برای ارضای غریزه جنسی خود به همجنسان خود روی آورند. سردی و بی‌مهری مردان نیز سبب شده تا زنان نیزبه همجنسان خودروی آورندکه همجنس بازی یکی ازمشکلاتی است که تمدن غرب با آن دست و پنجه نرم می‌کند، اما در اسلام همه نیازها و تامین آنها باید در مسیر تعالی و سعادتمندی انسان باشد نه این که همه فکر وذکر افرادبرای تامین نیازهای جنسی که به صورت عطش جنسی درآمده،صرف شود.به گفته کشوری، آزادی‌های جنسی نامشروع، موجب شده پیمان اخلاقی و زناشویی همسران و به عبارتی بنیان خانواده از بین برود و سبب به وجود آمدن پیامدهای ناگواری مانند سقط جنین، بچه‌های نامشروع، خشونت و تجاوز به زنان، خروج از مرز اعتدال در پرداختن به نیازهای جنسی و... شود. کم شدن و سیر نزولی جمعیت نیز یکی دیگر ازمعضلات چنین جوامعی است و هنگامی اتفاق می‌افتد که نسل موجود به دلایل تمایل نداشتن به تشکیل خانواده و فرزنداوری و ترویج روابط نامشروع جنسی و...تمایلی به تولید نسل جدید نداشته باشد. در این‌گونه جوامع تعداد سالمندان و سالخوردگان نسبت به درصد کودکان و نوجوانان بیشتر می‌شود.

دیگر خبرها

  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است؛ حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند/ قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود
  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند