Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم اختتامیه نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور رییس این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، روز گذشته (پنجشنبه، 4 آذر) با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر فرزاد جهان بین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی در سالن همایش‌های کتابخانه زنده‌یاد دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر جهان بین در این مراسم گفت: معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به سیاست های دانشگاه و تأکیدات رئیس دانشگاه بر توجه به موضوع خلاقیت و فناوری، همواره تلاش کرده تا در این مسیر حرکت کند. بدون شک با ایده های تکراری نمی توان ضریب نفوذ در جامعه ایجاد کرد، بلکه این کار نیازمند زایش مستمر، خلاقیت و آفرینش مستمر است. زمانی که خلاقیت با دانش بنیان و فرهنگ گره خورد، فضای فرهنگ تحت تأثیر قرار می گیرد. 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد با تأکید بر اهمیت صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی گفت: اهمیت این مسأله بسیار بالاست و در حال حاضر گردش مالی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی در دنیا چیزی حدود دو هزار میلیارد دلار است و 30 میلیون نفر نیز در این زمینه به صورت مستقیم اشتغال دارند، بنابراین باید به این موضوع توجه ویژه کرد.

جهان بین خاطر نشان کرد: ظرفیت‌های بی‌نظیری در کشور وجود دارد که نباید از آن غافل شد؛ از این رو دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال شناسایی ظرفیت‌ها و حمایت از آنهاست تا این ظرفیت‌ها در جامعه اثرگذار باشند. 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد با بیان اینکه 600 تیم در نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی شرکت داشته‌اند، گفت: تمام این 600 تیم که از مراحل اول در این رویداد شرکت کرده اند، توسط دانشگاه مورد حمایت قرار خواهند گرفت تا چرخه تبدیل ایده به محصول کامل شود.

وی ابراز امیدواری کرد، دانشگاه آزاد اسلامی به قطب صنایع خلاق در کشور تبدیل شود.

ارتقای سرمایه صندوق پژوهش و فناوری از 25 میلیارد به 200 میلیارد تومان

دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی نیز در این مراسم گفت: برگزاری رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی باعث شد برای نخستین بار شاهد یک اتفاق بین‌رشته‌ای و حوزه‌ای باشیم. اگر قرار است تحولی در حوزه فناوری و نوآوری به وجود آید، بدون شک فرهنگ نقطه شروع آن خواهد بود. 

معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی افزود: برگزاری رویداد صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی را در دانشگاه به فال نیک می‌گیریم و این رویداد شروع یک برنامه منسجم جامع برای شناسایی استعدادهای فرهنگی خلاق خواهد بود. دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به جنس اساتید، دانشجویان و گستردگی منطقه‌ای که دارد، در حوزه صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی می‌تواند اثرگذار باشد.

وی با بیان اینکه با حمایت‌های رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، تا کنون اتفاقات مهمی در حوزه فناوری در دانشگاه رقم خورده، گفت: در همین راستا سرمایه صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک نهاد حمایتی از 25 میلیارد تومان به 200 میلیارد تومان ارتقا پیدا کرد. همچنین مقرر شد برج 50 هزار متری زنده یاد دکتر حبیبی در واحد علوم و تحقیقات به  عنوان برج نمونه فناوری در حوزه صنایع پیشرفته و خلاق راه اندازی شود تا پرچم نمادین دانشگاه شود. در آینده نزدیک شاهد برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم بود که هزار گروه پژوهشی و زیرساخت آزمایشگاهی و کارگاهی، هزار ایده و استارت آپ و هزار شرکت فناور و خلاق را در این رویداد به کشور عرضه خواهیم کرد. 

دهقانی فیروزآبادی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک نهاد آموزش عالی امروز به خوبی نقش خود را در ایجاد انگیزه و باورمند کردن مدیران کشور به این موضوع که حوزه فناوری و نوآوری در صنایع خلاق لازمه حرکت دانشگاه هاست، ایفا کرده است.  

اقتصاد دنیا به سمت صنایع خلاق و نوآور پیش می‌رود

دکتر حامد افشاری، رئیس هیأت داوران نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این مراسم گفت: نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و با مشارکت سایر بخش‌ها برگزار شد. ۶۰۰ اثر از واحدهای دانشگاهی به دبیرخانه این جشنواره ارسال و پس از داوری‌های فنی، در نهایت ۶۰ اثر انتخاب شد. دانشجویان در یک دوره سه ماهه آموزش‌های لازم را کسب کردند و از میان 60 اثر انتخاب شده در نهایت 5 تیم به عنوان برگزیده انتخاب شد.

افشاری با بیان اینکه اهمیت صنایع خلاق بر کسی پوشیده نیست، اظهار کرد: اقتصاد دنیا به سمت صنایع خلاق و نوآور پیش می‌رود و صنایع بدون خلاقیت و نوآوری بازار خود را از دست خواهند داد. معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این امر مهم پیشقدم شده، چرا که خلاقیت و نوآوری نیز نیازمند فرهنگ‌سازی سازی است. امیدواریم بتوانیم از این صنعت که تاب‌آوری بالایی دارد، سهمی در اقتصاد جهانی داشته باشیم. ‌

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در ادامه این مراسم 5 تیم برگزیده رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی به ارائه توضیحاتی در خصوص آثار خود پرداختند. در پایان از تیم‌های برگزیده در نخستین رویداد ملی صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تقدیر به عمل آمد:

- امید سیفی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان در محور انیمیشن
- صابره ریگی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش در محور طراحی پارچه و پوشش
- مریم نعمتی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در محور قلم زنی
- آیدین شهبازی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در محور آفرینش‌های خلاق
- ایران پبدنی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان در محور طراحی پارچه و لباس

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صنایع خلاق و فناوری های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامي معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی فناوری و نوآوری رئیس دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی

به گزارش خبری ایسکانیوز آذربایجان غربی، جلسه‌ای در زمینه بررسی راهکارهای عملیاتی شدن طرح جامع جهاد علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد؛ در این جلسه که به همت اداره ارتباط با صنعت و جامعه واحد ارومیه در محل دفتر معاونت پژوهش و فناوری این دانشگاه با حضور مسئولین دفتر شهید فهمیده در استان آذربایجان غربی و معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و معاون آموزش واحد ارومیه و روسای مراکز تحقیقاتی و اداره ارتباط با صنعت و جامعه و تعدادی از اساتید فناور در حوزه صنعت برگزار شد، راهکارهای اجرایی سازی عملیاتی طرح جامع جهاد علمی بر مبنای تفاهم نامه همکاری پژوهشی وتحقیقاتی فیمابین دانشگاه آزاد اسلامی وموسسه آموزشی و تحقیقاتی صنایع دفاعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

یاشار زهفروش معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی در این جلسه گفت: تعامل سازنده با نهادهای موثر در حوزه فناوری و نوآوری در جهت سرعت بخشیدن به جریان تحقیقات واز بین بردن انحصارطلبی در تحقیقات و نوآوری، جذب ذهن‌های برتر و استفاده از ظرفیت استادان، دانشجویان، نخبگان و نوآوران به منظور حل مساله صنعت و جامعه از اهداف و اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی بر مبنی رسالت و اسناد بالادستی دانشگاه آزاد اسلامی در سال جاری است.

وی افزود:امیدوارم با حمایت مرکز نوآوران شهید فهمیده پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی مورد نیازصنایع دفاعی تا مرحله تبیین دانش فنی پیش رود تا با جهت دهی فعالیت‌های علمی نخبگان در راستای نیازهای طرفین و حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در مراکز رشد بتوانیم نقش دانشگاه را در راستای حل مساله علمی کشور به منصه ظهور برسانیم.

در ادامه جلسه آیدین صنم نژاد رئیس دفتر شهید فهمیده با معرفی پتانسیل‌های همکاری مشترک با مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروی های مسلح، به تشریح طرح جهاد علمی نیروهای مسلح که بخشی از آن نیز در وزارت دفاع در حال انجام است پرداخت و افزود:زمینه‌ها و حمایت‌هایی که در قالب این طرح از دانشگاه‌ها و موسسه‌های پژوهشی صورت می‌گیرد شامل حمایت از پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی با موضوعات مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی کشور، حمایت از پروژه های نوظهور و بدیع، حمایت از طرح‌های پژوهش و فناوری مورد نیاز صنایع دفاعی، حمایت از فرصت‌های مطالعاتی داخل و خارج از کشور مرتبط با نیازهای صنایع دفاعی، حمایت از برگزاری رویدادهای علمی و فناوری، حمایت از ایجاد مراکز فناوری مشترک، حمایت از انجمن‌های علمی و هسته‌های پژوهشی می‌باشد که دانشجویان، نخبگان و مخترعان می‌توانند با مراجعه به دفتر ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه از حمایت‌های مادی و معنوی دفتر شهید فهمیده استان بهره‌مند شوند؛ و در پایان جلسه نیز از برخی امکانات آموزشی و آزمایشگاهی دانشگاه بازدید شد.

خبرنگار: سامان رزمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228382 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • مقوله حجاب اولویت دانشگاه است
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی