Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه کسانی که نخبگان کشور را ترغیب به رفتن به خارج می‌کنند خائن هستند، گفت: سالیان متمادی است که مقام معظم رهبری راه علاج حل مسائل کشور را توجه به علم و مقام استاد و دانشگاه دانسته‌اند، به گونه‌ای که بارها در فرمایشاتشان تصریح کرده‌اند که باید مرزهای علم توسط جوانان عزیز ایران اسلامی شکسته شود و ما بتوانیم در این رقابت نفس‌گیر در عالم امروز با توسعه روزافزون دانش‌های بومی و رسیدن به دانش‌های نوین سلطه و تحریم را بشکنیم و از آن عبور کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد راستینه ادامه داد: در این راستا توجه به دانشگاه در طول سال‌های گذشته در جمهوری اسلامی ایران یکی از نقاط عطف و تاریخی موفقیت این نظام و این انقلاب بوده به گونه‌ای که امروز با وجود دانشگاه‌های معتبر ملی که در تراز دانشگاه‌های بین‌الملل نیز مطرح هستند و با ظرفیت خیل عظیم دانش‌آموختگان فرهیخته و به دست آوردن دستاوردهای کم‌نظیر در عرصه علم و دانش توانسته‌ایم یکی از کشورهای با جهش بالای علمی در جهان در رقابت با کشورهای مختلف جهان باشیم.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در این اثنا برخی از افراد در فضاهای دانشگاهی متأسفانه مرعوب سیاست‌های سلطه‌گرانه کشورهای غربی هستند و همواره با فریادهای ناامیدکننده و یأس‌آفرین تلاش دارند تا جریان نخبگی کشور را دچار سرخوردگی و ناامیدی کنند و بعضا این افراد شبکه نفوذ دشمن در دانشگاه‌ها هستند.

این نماینده مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: عده‌ای هم از سر غفلت بدون توجه به اثرات مشاوره‌هایی که می‌دهند، برخی از جوانان نخبه کشور را به مهاجرت از کشور تشویق می‌کنند.

وی افزود: مهاجرت از کشور اگر برای توسعه علم و فناوری و به دست آوردن ظرفیت‌های جدید و استفاده از ظرفیت‌های بزرگ علمی دنیا باشد، طبیعتا برای جمهوری اسلامی ایران بسیار می‌تواند اثربخش باشد، اما اگر این مهاجرت صرفا با ایجاد ناامیدی و یأس عدم توسعه علم و فناوری و تحقیر ظرفیت‌های بومی و درونی و ملی کشور را به دنبال داشته باشد، خیانت بزرگی است که متأسفانه توسط برخی به صورت سازماندهی‌شده صورت می‌گیرد.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آنجایی که این حرکت به صورت سازماندهی شده و با برنامه‌ریزی برای کاستن از رشد علمی کشور صورت می‌گیرد مسئولیت وزارتخانه‌های متولی، وزارت علوم و وزارت بهداشت و درمان و وزارت آموزش و پرورش است که با چنین شبکه نفوذی به صورت جدی برخورد کنند و عوامل دامن زدن به این یأس و ناامیدی را شناسایی و با آنها به عنوان خائنین به نظام، انقلاب و کشور برخورد کنند.

راستینه خاطرنشان کرد: آنهایی که به صورت ناآگاهانه و به علت عدم توجه به اثرات سخنشان در این زمینه سخن می‌گویند و نخبگان ما را به رفتن از کشور ترغیب می‌کنند، باید با بصیرت و با کلام نیروهای دلسوز ایران اسلامی به آنها یادآور شویم هر کشوری که به داشته‌های خودش تکیه کرد و به ظرفیت‌های خود اعتماد کرد، زمینه رشد و پیشرفت برای آن کشور فراهم شد و از مرزهای نظام‌های سلطه و فشارها و تحریم‌ها خود را نجات داد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی افزود: طبیعتا این نگاه می‌تواند آینده ایران اسلامی را تضمین کند.

انتهای پیام/  

منبع: فارس

کلیدواژه: احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد در مجلس مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۶۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی گفت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.
وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.
راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم گفت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.
این عضو کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.
به گفته راستینه، افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • دشمنانی که به دنبال ناامیدی مردم ایران بوند در حال نابودی هستند
  • آیا حذف زبان فارسی در افغانستان ممکن است؟
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • بیکاری جوانان از مهم‌ترین معضلات آبادان است
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات